Az a baj, hogy két ilyen futórobottal a szélen, mint CR és Bale, lehet nem is kéne mást játszani,mint a kontrát. Idén CR-nek lehet jönnek a góljai, de a mezőnyben egyáltalán nem látom hasznosnak. Amíg szabadon futkározhatott, addig kitudott bontakozni, most többször kellene inkább becseleznie magát, vagy jó helyre bepasszolnia a labdát, de ez mintha nem menne neki. Bale még egyelőre rejtély, de azt tegnap is láthattuk, hogy elsősorban futni akart, mint a bolond és nem leállni kispasszolgatni. Szóval Carlo megpróbálhatja itt átnevelni a csapatot, ha a két legfontosabb láncszemünk pont nem abban a játékban a legerősebb, amit ő akar.Ellenben Ancelotti Eeal Madridja most formálódik,átmeneti időszak ez,mikor a játékosok zsigereiben ott van mèg a Mou féle kontrajáték,míg az ance féle rendszert meg(ami sztm egy presszionalobb,de megtartva a kontra elemeket is,ha úgy hozza szükség),még nincs begyakorolva...Így a fejben sok a zavar,hogy akkor mit is kellene csinálni...
Szerintem meg Marcelo sem fogja tudni megváltani a világot, ha CR gyengélkedik és görcsösen játszik az oldalán. Ő is mostanában mindig sérült, kitudja milyen formába tér vissza. Varane pedig nagy klasszis, de nem ő fogja lőni a gólokat és a helyzeteket megteremteni. Hátul jól fog jönni Pepe helyett, az tény, de ahhoz h tökéletesen funkcionáljon, kellene egy jó Ramos is, akivel összetud majd dolgozni, de idén Ramosnak nem is tudom hány jó meccse volt. Carvajalt adom, de azért megnézem, hogy ő is mennyire tud itt kiteljesedni, vagy tényleg képes-e a hátán vinni Bale-el a baloldalunkat.Ha felépül Marcelo végre,valamint Varane is játszik,Carvajal meg többet,valamint ha Casemirot bepróbálná Khedira helyett vagy két meccs elejéig...akkor talán frissülnénk kicsit.
A csapatot meg szerintem csak pár nagyon idióta temeti, szerintem idén nyerünk valami komolyabb kupát. De a mostani állapot akkor sem kedvező és nagyon is jogos a kritika.
Valahogy így.Amúgy én nem tulajdonítok nagy jelentőséget a vereségnek, benne van, csináljuk tovább, elvileg még mindig a saját kezünkben a sorsunk, még nem aggódok, csak változást várok.