Persze, hogy sokszor nem ő volt az, azért is lett kicsapva sok más, amikor beleálltak ok nélkül.MyStiQ írta:Azzal egyetértek, hogy nem így kellett volna reagálni. Én személy szerint nem tartottam jó poénnak, szóval megértem, hogy felbaszódott, azzal viszont nem tudok azonosulni, ahogyan kezelte.
Tudjuk, hogy hehe kellően hirtelen haragú, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, hogy nem mindig ő volt a fasz és olyankor is ő lett elővéve a fórumozótársak által.
Például felhoztad Benőt, ő is már minden hozzászólása után baszogatva van, kb már akkor is, ha hoz egy friss hírt, amit korábban nem közölt senki. Nem feltétlenül a moderátorok, adminisztrátorok által, hanem más fórumozók által. Látták, hogy korábban vagány volt kiröhögni, akkor megteszik ők is, közben a hozzászólásaikban hozzáadott érték a legkevesebb sincs.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem mondod, hogy az mosalah?dzsi91 írta:
végem
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Azzal egyetértek, hogy nem így kellett volna reagálni. Én személy szerint nem tartottam jó poénnak, szóval megértem, hogy felbaszódott, azzal viszont nem tudok azonosulni, ahogyan kezelte.
Tudjuk, hogy hehe kellően hirtelen haragú, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, hogy nem mindig ő volt a fasz és olyankor is ő lett elővéve a fórumozótársak által.
Például felhoztad Benőt, ő is már minden hozzászólása után baszogatva van, kb már akkor is, ha hoz egy friss hírt, amit korábban nem közölt senki. Nem feltétlenül a moderátorok, adminisztrátorok által, hanem más fórumozók által. Látták, hogy korábban vagány volt kiröhögni, akkor megteszik ők is, közben a hozzászólásaikban hozzáadott érték a legkevesebb sincs.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Délutánra minden a régi lett volna, de nyilván nem ő csinálta mással, így nem vicces.dzsi91 írta:Szerintem jó poén volt és nem kellett volna túlreagálni.Nyilván előbb utóbb visszakapta volna a láthatóságot.
Amúgymeg vissza fog térni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jó poén volt és nem kellett volna túlreagálni.Nyilván előbb utóbb visszakapta volna a láthatóságot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A mindenki nyomorék, aki nem ért vele egyet és elmehetsz a kurvaanyádba véleményre gondolsz?Ne haragudjatok, de ez, hogy spoilerbe raktátok az írását ez elég olcsó és gyerekes húzás volt. Én elhiszem, hogy volt egy bicskanyitogató stílusa, de legalább volt saját véleménye.
Érdekes, mert hehe többször volt kirakva, mint Benő. De értem amit írsz és van is benne igazság, de az általánosítás nem jó dolog.Én most sokszor azt érzem, hogy aki pajtás, annak minden el van nézve, aki meg nem szimpi és ellentétes véleményen van, az rögtön kapja a büntetést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne haragudjatok, de ez, hogy spoilerbe raktátok az írását ez elég olcsó és gyerekes húzás volt. Én elhiszem, hogy volt egy bicskanyitogató stílusa, de legalább volt saját véleménye.
Amikor moderátor voltam a korábbi oldalon, talán itt is, akkor elég sokszor kipakoltam én is embereket, mégsem kaptam soha fenyegetést, e-mailt, új reget, anyázást, semmit.
Én most sokszor azt érzem, hogy aki pajtás, annak minden el van nézve, aki meg nem szimpi és ellentétes véleményen van, az rögtön kapja a büntetést.
Nyilván nem vagyok itt 0-24, de amikor olvasgatok, nekem ez jön le. Részben emiatt, részben időhiány miatt nem írogatok már túl sokszor, de én így látom.
Én ezt nem kioktatásként írtam, csak véleményként, ha emiatt tiltólistára kerülök és/vagy bannolni szeretnétek, ám tegyétek. Eddig sem olvastam más oldalt, ezután sem fogok, de sokszor tényleg azt érzem, hogy a személyes sérelmek vezérelnek néhány szerkesztőt akár jelenlegi/korábbi játékosok kapcsán, akár fórumozók kapcsán, ez pedig szerintem a fórum rovására megy mostanság egyre inkább.
Csak ismételni tudom magam, ez saját vélemény, ha senki nem ért velem egyet, elfogadom, többet nem is szeretnék a téma kapcsán írni.
Amikor moderátor voltam a korábbi oldalon, talán itt is, akkor elég sokszor kipakoltam én is embereket, mégsem kaptam soha fenyegetést, e-mailt, új reget, anyázást, semmit.
Én most sokszor azt érzem, hogy aki pajtás, annak minden el van nézve, aki meg nem szimpi és ellentétes véleményen van, az rögtön kapja a büntetést.
Nyilván nem vagyok itt 0-24, de amikor olvasgatok, nekem ez jön le. Részben emiatt, részben időhiány miatt nem írogatok már túl sokszor, de én így látom.
Én ezt nem kioktatásként írtam, csak véleményként, ha emiatt tiltólistára kerülök és/vagy bannolni szeretnétek, ám tegyétek. Eddig sem olvastam más oldalt, ezután sem fogok, de sokszor tényleg azt érzem, hogy a személyes sérelmek vezérelnek néhány szerkesztőt akár jelenlegi/korábbi játékosok kapcsán, akár fórumozók kapcsán, ez pedig szerintem a fórum rovására megy mostanság egyre inkább.
Csak ismételni tudom magam, ez saját vélemény, ha senki nem ért velem egyet, elfogadom, többet nem is szeretnék a téma kapcsán írni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nagy tulelo volt... Csoda hogy eddig hagytak itt tevekenykedni.kierkegaard írta:"lehet tiltani, eddig se érdekelt"
mondjuk a magánzárka topicot elnézve elég sokszor sikerült visszatérnie kommentelgetni annak ellenére, hogy nem érdekli.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
"lehet tiltani, eddig se érdekelt"
mondjuk a magánzárka topicot elnézve elég sokszor sikerült visszatérnie kommentelgetni annak ellenére, hogy nem érdekli.
Pedig mar akartam irni hogy mennyivel elviselhetobb az uj stilusa.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kinek?Pipita írta:hiányozni fogsz, szia.
Ja igen, emailt nem kérek. Köszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ja még annyi, hogy ami már érlelődött bennem jó ideje, pont az ilyen faszszopó noname 40 kilós beszédhibás kisgyerekek miatt, aki nemhogy személyesen, de még a padlásról a billentyűzete elől sem meri vállalni a dolgot, mint multkor a jelentésesdit, mint ami valamelyik agytörszt admin is most volt ezzel a viccelődéssel, ez a hszem az utolsó itt a fórumon. lehet törölni, tiltani, eddig se érdekelt. pacsi, akinek jár, a többieknek meg basszátok meg magatokat és az anyátokat mind.
akinek még van félig agya az adminok közül, talán még el tud gondolkozni, hogy vajon miért tűntek el az RMCF-ek, meg a többiek, akik már alig-alig írnak, közben meg értelmes emberek, nem a söpredék.
nyilván leszarjátok, csak akkor nyavajogtok, amikor idejön telefasz a másik oldalról, hogy hát ez a fórum a legjobb. hogy olyan vezetés van itt, akik személyes sértésnek veszik, ha egy kedvenc játékosát sértegetik, joggal szidják. kabaré geci, nőjetek már fel.
szevasztok.
akinek még van félig agya az adminok közül, talán még el tud gondolkozni, hogy vajon miért tűntek el az RMCF-ek, meg a többiek, akik már alig-alig írnak, közben meg értelmes emberek, nem a söpredék.
nyilván leszarjátok, csak akkor nyavajogtok, amikor idejön telefasz a másik oldalról, hogy hát ez a fórum a legjobb. hogy olyan vezetés van itt, akik személyes sértésnek veszik, ha egy kedvenc játékosát sértegetik, joggal szidják. kabaré geci, nőjetek már fel.
szevasztok.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha humor van, minden van. Még ha nem is örökké tart
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
biztos a gergőke volt.
igazi férfi, jól megmutatta, mint az óvónéni, hogy megvédje a gyerekeket.
igazi férfi, jól megmutatta, mint az óvónéni, hogy megvédje a gyerekeket.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Süti
Először azt hittem, hogy nálam sz*r valami.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vegem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema