Berti írta:
Bármennyibe is kerülne Neymar..Mbappért többet kérnének.
Ha tényleg rájuk megy az UEFA és arra lennének kényszerülve, hogy valamelyiket eladják (ami szerintem kizárt) akkor biztos Neymart engednék el. Benne, a balhék mellett van még kb 5 év, míg a világbajnok timemagazinos wonderkidben több mint 10. Többet ér a gyerek, mint a klub..ne várjátok, hogy egyhamar meg fogjuk venni. Kitölteni a szerződést és nem hosszabítani meg biztos nem fog, olyan szerződéseket fognak elé tenni.
Törődjetek bele, hogy Neymart fogunk kapni, aki amúgy kurva nagy playa, csak a kis faszságait a media szarrá fújta és emiatt irtózik tőle mindenki.
Jövő nyáron 10esben fog már itt virítani, csak szólok.
Olyan jol meg tudjátok fogni a lényeget... Tisztaban vam vele szerintem mindenki hogy Mbappeert tobbet kernenek, ugyanakkor ha mar ennyire mocskosul sok pénzt adunk ki akkor csinaljuk rendesen es a jobbat hozzuk, a lehető legjobbat.
Persze, szarban van a psg aztan vegyuk meg akkor a Neymarukat, akit amugy se fognak annyira banni hogy elmegy ha ez az ara Mbappe kiteljesedesenek. Sot meg tegyünk is nekik szivesseget 300 millio alatt ne is ajánljunk a brazilert...Maradjon csak a nyakukon aztan ha tenyleg el kell adniuk akkor adjak Mbappet, kapnanak érte annyi penzt hogy nem lenne gondjuk a ffpvel. Masnak ugyse kell a brazil ennyiert, max visszamegy barcelonaba en nem bannam.
Egyáltalán nincs bajom Neymarral, tudom hogy jo, sot nagyon jo. De ha ilyen orult összeget koltunk akkor van jobb is. Lejjebb írták, Hazard vagy Mane a szelre aztan kozben minden nyáron beprobalkozni Donatellonal.
Cristianot a legjobb korban vettuk vilagrekordert, Mbappe lehet a következő hasonló jatekosunk. Neymar jovore 27 lesz, egy 20 eves gyerek elhalvanyitja a teljesítményet a nulla ligue oneben, amugy is van egy erzesem hogy Neymar 30 felett már nem igen akar focizni, elkezd majd lefele menni.