Tegnap és ma sokáig olvasgattam ezt a topicot. Van egy pár érdekes gondolat. Láttam olyat, hogy Ancelotti nem jó edző, az igazolások rosszak voltak, az előszezon is katasztrófa volt. Nyilván a mérhetetlen csalódottság eredményezi ezeket és érthető is. Pálcát nem akarok törni senki felett. Voltak szerencsére optimista hozzászólások szerencsére, már ha lehet így nevezni, a kevésbé kritizáló gondolatokat. Én is leírom a gondolataimat "röviden" tömören.
Szerintem az előszezon jó volt. Fokozatosan egyre erősödő csapatokkal találtuk szembe magunkat, a meccsek száma és minősége megfelelő volt, és ott volt a döntő a Chelsea ellen, ami szerintem ez idáig a legjobb és leglátványosabb meccsünket eredményezte...ott lehetett szerintem leginkább látni, hogy Ance mit is akar. Ance jó edző, nagyon jó edző!
A tegnapi derbink, ugyanolyan volt, mint az Elche elleni. Azzal a különbséggel, hogy az Atma erősebb, szervezettebb, minőségibb, mint az Elche. Ugyanaz az ötlettelenség, és tanácstalanság egy bekkelő, jól védekező alakulattal szemben.
Azt hiszem R24 írta, de ha más, akkor elnézést, hogy Ance nem tudott jól cserélni. Képtelen volt belenyúlni a meccsbe és a kezdőt sem találta el. Én is így látom. Tudta, hogy az Atma kontrákra fog játszatni és megértem, hogy az Illara, Khedira KP-t gondolta ide, hogy majd két védekezőbb játékossal biztosít a KP-n, de fordítva sült el. Khedira és Illara, talán a két leglassabb játékos a keretünkben. Modricot kihagyni ebből a madridból baromság és nem megengedhető jelenleg. Ott van még Arbeloa kezdetése, ami megint csak kérdőjel nekem. Van egy Carvajalunk, aki dettó olyan mint Jordi Alba, kis pitbull, azzal a különbséggel, hogy van gerince és szimpatikus gyerek. Őt is simán hozni kellett volna a második részben szerintem, azt nézve, hogy Felipének a túloldalon volt már sárgája. Szóval nálam az eddigi legnagyobb hibája Ancelottinak, hogy félrecserél, nem jól látja, hogy mit követel a játék képe (szerintem). Bale-t már zavarná a 90%. Hmmm. A gyerek nem játszott eddig 120percnél többet, kihagyta a felkészülést, ellenben van már gólja, vannak veszélyes elfutásai, és betörései, amikkel védőket sárgít be, és emberes löketeket is mutatott már ez idő(nagyon kevés) alatt. Tegnap is harcos volt, 3-an alig bírtak vele, és neki köszönhetjük a szabadrúgásunkat, amit legalább kapura illett volna lőni, nem pedig a tribün tetejére. Az egy CR, Bale duónak, az a szög majdhogynem ziccerrel ér fel. Szóval Bale vesztes helyzetben debütál hazain, 45 percre, egy NEMjátszó csapatban, ahol semmi elképzelés és veszély nincs, egy ritka rossz napot kifogó Arbeloa mellett, de nyugodtan zavarjátok csak, szidjátok, savazzátok, elvégre csak egy futóbolond a gyerek.
Azt Atletico rohadt jó csapat lett
le a kalappal. -5 pont miatt én egy cseppet sem aggódom. Azt hiszem, mikor idekerült Ancelotti, akkor világosan ki lett tárgyalva, hogy ne legyenek hatalmas álmaink. Ez a tanuló év. Ennyi....nem kell ócsárolni, főleg nem szeptemberben....max mértékkel. Egyébként érett már a vereség...emberek, első vereségünk csak Ancelottival! Egy ilyen Atletitől nem szégyen. A világ legjobbja Bayern is szégyenkezett már. Nekik ráadásul kupába is került mindez. Majdnem a Chelsea ellen is szoptak. A Barca is fog még pontot veszíteni, mert így is voltak nekik is bőven mákjaik, amiknek a 100%mérleget köszönhetik. Az Atleti is ki fog pukkadni hamarosan, ahogy tavaly is. Lesz 2 Klasszikus is stb....Temetni nem kell a csapatot. Kész. A mi csapatunk bőven-bőven jobb lesz ennél. Legelsőnek várjuk meg, hogy egyszer a büdös életben lépjünk fel a legerősebb kezdőnkkel, mert eddig ez nem történt meg a sérültek miatt.
Ancelottinak vízválasztó lesz a következő meccse, mert a spanyol türelmetlen nemzet. Nagy szerencséje neki, hogy egy Dán "kis"csapat a Köbenhavn jön vendégeskedni, akik valószínűleg meg lesznek illetődve a Bernabeuban.