Értékeld a legutóbbi meccset
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
nem volt erőm végigolvasni tegnap óta a topikot, ezért bocsmá, ha esetleg ugyanazt írom, amit más:
saját észrevételek:
sajnos a rengeteg pontatlanság, kapkodás rányomta a bélyegét a játékunkra.
továbbra sem ízlik nekünk a csípek-rúgok-harapok style, pedig pl egy béellgyőzelemhez ezt tudni kell kezelni.
rengeteget kell még dolgozni az összjátékokon, az nem megoldás, hogy játék és elképzelés nélkül felmegyünk és mivel mi vagyunk a real és nálunk vannak a legjobb játékosok, majd alanyi jogon, freestyle játékkal majd nyerünk vhogy.
a kp továbbra is nagyon gyenge sajnos, nem tudom, hogy ancelotti mikor veszi észre, hogy az egész csapatnak együtt kell dolgoznia és kedirától egyszerűen meg kell szabadulni, még dimaria is jobb lenne a kkp-ra, mert gyors és hajtós, nem egy lomha senki, mint ez a szerencsétlen.
céronaldo sablonos már majdhogynem évek óta, több vállalkozó kedv és határozottabb, direktebb támadójátékot várok tőle, sajnos ő egy gólgéppé változott, holott meggyőződésem, hogy a több embert beszopató, ezzel védelmeket felbontó szélsőként nagyságrendekkl hatékonyabb lenne az egész csapat.
a pepe-ramos sosem lesz jobb, és mindig bennük van a hiba, nagyon várom varane-t már.
és a lényeget hagytam a végére: ismét bizonyítottá vált előttem, hogy marcelo nélkül nem vagyunk sehol, az, hogy ő a legtechnikásabb és legkreatívabb ember az egész csapatban és hátulról érkezik, létszámfölényt kialakítva, ez az aduászunk, anno robicarlos miatt nyertük magunkat szarrá, most nagyjából ugyanez a helyzet marceloval is. coentrao és akárki más nem megoldás oda.
kb ennyi.
saját észrevételek:
sajnos a rengeteg pontatlanság, kapkodás rányomta a bélyegét a játékunkra.
továbbra sem ízlik nekünk a csípek-rúgok-harapok style, pedig pl egy béellgyőzelemhez ezt tudni kell kezelni.
rengeteget kell még dolgozni az összjátékokon, az nem megoldás, hogy játék és elképzelés nélkül felmegyünk és mivel mi vagyunk a real és nálunk vannak a legjobb játékosok, majd alanyi jogon, freestyle játékkal majd nyerünk vhogy.
a kp továbbra is nagyon gyenge sajnos, nem tudom, hogy ancelotti mikor veszi észre, hogy az egész csapatnak együtt kell dolgoznia és kedirától egyszerűen meg kell szabadulni, még dimaria is jobb lenne a kkp-ra, mert gyors és hajtós, nem egy lomha senki, mint ez a szerencsétlen.
céronaldo sablonos már majdhogynem évek óta, több vállalkozó kedv és határozottabb, direktebb támadójátékot várok tőle, sajnos ő egy gólgéppé változott, holott meggyőződésem, hogy a több embert beszopató, ezzel védelmeket felbontó szélsőként nagyságrendekkl hatékonyabb lenne az egész csapat.
a pepe-ramos sosem lesz jobb, és mindig bennük van a hiba, nagyon várom varane-t már.
és a lényeget hagytam a végére: ismét bizonyítottá vált előttem, hogy marcelo nélkül nem vagyunk sehol, az, hogy ő a legtechnikásabb és legkreatívabb ember az egész csapatban és hátulról érkezik, létszámfölényt kialakítva, ez az aduászunk, anno robicarlos miatt nyertük magunkat szarrá, most nagyjából ugyanez a helyzet marceloval is. coentrao és akárki más nem megoldás oda.
kb ennyi.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem tok mindegy ,hogy a lemosas szot hasznaljuk, vagy barmelyik masikat. Egy pillanatig nem volt eselyunk a gyozelemre, mig az atleti lohetett volna meg vagy harmat ha Lopez nem ekkora isten. Nekunk meg volt benz fejese kb 15rol, meg morata olloja meg a mellepoccintese. Na meg benz ket zsenialis labdaatvetele, de inkabb azt nem kommentalnam, mert ban jarna erte.
Viszont a legnevetsegesebb dolog mar most leirni ancelottit. Alig egy honapja epiti a tok uj csapatot ,tok uj rendszerben, felfogasban, jatekban. Nem ertem miert kell elvarni hogy maris galazzunk. Mourinho elso eve sem volt egy fokkal sem jobb, sot... Majd ha aprilisban is ilyen jatekkal rukkolnak elo a sracok, akkor lehet hozongeni, de en biztos vagyok benne ,hogy ez nem fog megtortenni. Marmint abban vagyok biztos, hogy fejlodni fogunk. Meg abban is, hogy hozonges igy is-ugy is lesz...
Viszont a legnevetsegesebb dolog mar most leirni ancelottit. Alig egy honapja epiti a tok uj csapatot ,tok uj rendszerben, felfogasban, jatekban. Nem ertem miert kell elvarni hogy maris galazzunk. Mourinho elso eve sem volt egy fokkal sem jobb, sot... Majd ha aprilisban is ilyen jatekkal rukkolnak elo a sracok, akkor lehet hozongeni, de en biztos vagyok benne ,hogy ez nem fog megtortenni. Marmint abban vagyok biztos, hogy fejlodni fogunk. Meg abban is, hogy hozonges igy is-ugy is lesz...
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
Charlie Filpo bekaphatja ! (mellesleg igaza van)morientes írta:Na mit mondott Charlie Firpo???
Erről beszélek! Állítom ha Mariskát odaengedték volna a szabadrúgásokhoz és ő végezte volna el az összeset kétszer annyi gólt rúgott volna mint CR. Tavaly emlékszem egy szitura mikor Roni nagy duzzogva átengedett egy szabadot Özilnek oszt úgy be kurta a ficakba hogy a pókok azóta se költöztek vissza.......morientes írta:itt van most már Bale,Modric,esetleg Isco...egyik se elveszett ezen a téren.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy Özillel és Bale nélkül a fedélzeten más volt a helyzet. Azt meg már sose tudjuk meg, milyen lett volna ha marad.és ott volt a döntő a Chelsea ellen, ami szerintem ez idáig a legjobb és leglátványosabb meccsünket eredményezte...ott lehetett szerintem leginkább látni, hogy Ance mit is akar.
A meccset nem láttam, csak a véleményeket olvasgatom... Igen, tanuló időszak, de hiába az, senki nem akarja látni, ahogy szenved a csapat, és nem megy a szekér (mikor a közelmúltban már egész jól ment a dolog).
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na mit mondott Charlie Firpo??? Hogy csak kik szoktak fogadni...???csak a mixem el ment a Real meccsen talán ezért baszta fel még jobban az agyamat.
Egyébkènt van abba valami amit mondasz...itt van most már Bale,Modric,esetleg Isco...egyik se elveszett ezen a téren.
Ha meg ez is kevés,akkor majd leigazoljuk Rogerio Cenit
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vegre sikerult az elso felidot is megnezzem, par eszrevetel:
- arbeloa egy csomo labdat kapott, aminek egy reszebol carvajal siman megindult volna, arbeloa viszont megallt, vissza khediranak, khedira pepenek vagy ramosnak, akik vagy vissza a nemetnek, vagy ki coentraonak vagy fel a pi..aba
- arbeloat es khedirat szinte mindegyik rogzitett helyzetnel megverte a tamadoja. volt hogy pepe segitette ki oket, volt hogy a biro befujta lesnek, de a 41. percben a szoglet utani helyzetet is az o emberuk hozta ossze. mondjuk szogleteknel carvajal se sokkal jobb..
- semmi mozgas nincs, egy helyben varjuk a labdat
- arbeloa egy csomo labdat kapott, aminek egy reszebol carvajal siman megindult volna, arbeloa viszont megallt, vissza khediranak, khedira pepenek vagy ramosnak, akik vagy vissza a nemetnek, vagy ki coentraonak vagy fel a pi..aba
- arbeloat es khedirat szinte mindegyik rogzitett helyzetnel megverte a tamadoja. volt hogy pepe segitette ki oket, volt hogy a biro befujta lesnek, de a 41. percben a szoglet utani helyzetet is az o emberuk hozta ossze. mondjuk szogleteknel carvajal se sokkal jobb..
- semmi mozgas nincs, egy helyben varjuk a labdat
- Mr. Bidé
Kösz megyekIkerCasillas írta:Épp most került terítékre ez Ronaldo topikjában, nézz át oda.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Épp most került terítékre ez Ronaldo topikjában, nézz át oda.
- Mr. Bidé
Nézve a tegnapi meccset sokadszorra felvetődött bennem egy kérdés és érdekelne Madrid szurkolóként ti hogy látjátok?
CR miért lövi minden szögből és távolságból a szabadot? Mikor mondják már meg neki (ha magától nem jön rá) öreg nem te vagy az aki......Aláírom hogy van egy különleges technikája és bizonyos távolságból ha jól eltalálja baszott nagy gól is kisülhet belőle de ez nagyon kevés ezen a szinten. Persze ugyan ezt látom a Barcánál Messi esetében is csak ott talán nem annyira feltűnően. A nyolcvanas évek végén kilencvenes évek elején volt egy Szeibert György nevű játékos (aki látta szabadot lőni az tudja miről beszélek) kiviném az egoista fiúknak kicsit hogy megmutassa mi van.......
Baloldalról 16-22 m és tízből hatszor bebaszta a rövid felsőbe ha oda helyezkedett a kapus ha nem. De hozzáteszem ő csak innen lőtte de az nagyon hatékonyan. Nevetséges hogy ezek akkora királyok hogy senki ne merje megmondani nekik NE ÁLLJ ODA!!!!!! Tegnap nem ment a Madridnak de pont ilyen meccseken kell kihasználni azt a kevés sanszot ami szabadrúgásból adódik. 17 méterről tipikus ballábas szögből ki áll oda??? CR hova lövi ? B közép 58 sor.....Na mindegy csak a mixem el ment a Real meccsen talán ezért baszta fel még jobban az agyamat.
CR miért lövi minden szögből és távolságból a szabadot? Mikor mondják már meg neki (ha magától nem jön rá) öreg nem te vagy az aki......Aláírom hogy van egy különleges technikája és bizonyos távolságból ha jól eltalálja baszott nagy gól is kisülhet belőle de ez nagyon kevés ezen a szinten. Persze ugyan ezt látom a Barcánál Messi esetében is csak ott talán nem annyira feltűnően. A nyolcvanas évek végén kilencvenes évek elején volt egy Szeibert György nevű játékos (aki látta szabadot lőni az tudja miről beszélek) kiviném az egoista fiúknak kicsit hogy megmutassa mi van.......
Baloldalról 16-22 m és tízből hatszor bebaszta a rövid felsőbe ha oda helyezkedett a kapus ha nem. De hozzáteszem ő csak innen lőtte de az nagyon hatékonyan. Nevetséges hogy ezek akkora királyok hogy senki ne merje megmondani nekik NE ÁLLJ ODA!!!!!! Tegnap nem ment a Madridnak de pont ilyen meccseken kell kihasználni azt a kevés sanszot ami szabadrúgásból adódik. 17 méterről tipikus ballábas szögből ki áll oda??? CR hova lövi ? B közép 58 sor.....Na mindegy csak a mixem el ment a Real meccsen talán ezért baszta fel még jobban az agyamat.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ennek örömére le kellett kapni Di Mariát, aki még emberhez is tud ívelni (mármint saját emberhez), és maradt ívelgetésre Pepe meg Ramos. Teljesen jóbesteve7 írta:... mindenki statikusan állt a védője mellett várta a labdát, egyszerűen senki sem volt megjátszható, ezért is jött a sok ívelgetés....
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Türelem. Türelem...Hát ha eddig nem jöttetek volna rá, az az egy dolog, amit Madridban nincs. Szerinted, ha idén összejön egy második vagy akár harmadik hely a ligában, kb negyeddöntős kiesés bl-ben, elődöntő kupában, Carlot hagyják jövőre is dolgozni? Erre én nem tenném rá a kezem.Rasta írta:Már valamelyik topikban egyszer leírtam, de ahhoz, hogy összeszokjon a csapat, nem 2 hónap kell, hanem inkább minimum fél év. Hányan írtátok az előző szezon végén, hogy inkább bukjuk be a mostani bajnokságokat, de 2 év múlva egy erős, egységes gárdát nézhessetek Mou marhaságai helyett? Most még alig telt el 1-2 hónap, és már zavarnátok Carlot is, van aki már Bale-t is, meg akit éppen megtalál. Részemről egyetlen egy dolog, amit nem tudok per pill hova tenni, mégpedig hogy Khedirának vajon milyen erőssége lehet, amit mi nem látunk? A többi opciónk a kezdőbe bőven jobb volt, nemhogy fennt hagyni végig...
Nekem ami leginkább nem hiányzik a mozgás elől, mindenki csak lézeng, olyan kontraszt volt a két csapat támadó játékában, az atletico oldalára, 3-4 játékosuk úgy mozgatta szét futásokkal a védelmünket, hogy öröm volt nézni. Ellenben nálunk mindenki statikusan állt a védője mellett várta a labdát, egyszerűen senki sem volt megjátszható, ezért is jött a sok ívelgetés....
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
nem akarok okoskodni,de tavaszig nem érdemes semmit sem várni játékban,volt egy erősen berögzitett JM stilus,amit a legtöbb funkciójában eldobtunk,plusz jött 2-3-4 új ember a pályára,ami sok.
Ezzel alapjába véve semmi gond, a hangulaton meg nem kell csodálkozni; egy ilyen kilátástalan és otthon tükörsimán elvesztett városi derbi után nyilván ott a frusztráció mindenkiben, aki szereti ezt a csapatot; főleg azért mert ezek a bukták tudatosítják, illetve józanítják ki az embert évről-évre, hogy bizony lejjebb kell adni azokat a magas igényeket (sokszor sajnos ideje korán)!Megvert minket egy jól szervezett, szokásosan alattomos, undorító Atletico. Puff. Most aztán eret kell vágni. Van egy rakat új játékosunk (akik ígéretesek mind...), új edző, új koncepció.
Ez az amiben, egyelőre én is kapaszkodni szeretnék, meglátjuk ( )!Most egy alapjában véve labdatartós játék alapjait próbálják lefektetni, nem elvetve a gyors támadásokat sem. Ez lenne az arany középút. De ha nem kapnak időt, akkor semmi nem lesz belőle.
Egyetértek.Jogos az írásod, de szerintem a többségnek az a problémája, hogy az általad is említett új koncepcióból semmi sem körvonalazódik. A védekezés és a támadás is egy 0.
Ettől függetlenül én nem vagyok olyan radikális hogy egyből temetem Carlót, mert hagyni kell hogy megpróbálja véghezvinni amit akar.
---------------------------------------------------------------------------------
nem (csak) az eredménnyel van baj.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az alapötlet jó lenne az angol vagy német bajnokságban, ahol nyíltabb a küzdelem. Hogy itt működne e, arról még nem vagyok meggyőzve. Ronaldo játéka már erősen területfüggő lett, Bale-ről nem is beszélve. Csak szükíteni kell a területet és meg is van oldva. Persze lehet mondani h akkor majd Bale elküldi 30ról és gól, de ez nem így működik.RealMadridFanatic írta:Én azt látom, hogy az alapötlet jó, labdaügyes, fineszes, gyors játékosok (Modric, Isco, Marcelo, Benzema, Illarra (?? gyors semmiképpen)), megtámogatva a vadállatokkal (Cé, Bale).
Lényegében 2 játékoson múlik az egész játékunk, Isco és Modric. Ez nagyon kevés, és levédekezhető. Jobb esetben lesz 3, ha Illarra kiszorítja Khedirát. Dehát nagyon úgy néz ki h a tunéziai stabil.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Valamikor 2003 környékén a BME-n a Digit Tech előadó az oktatási rendszer kapcsán mondta azt egyszer nekünk, hogy ő nem érti, mert ha az inputba belerúgunk egy jó nagyot, akkor először jó eséllyel hülyeségeket fog kiadni az output, hagyni kell egy kicsit, mielőtt a valós outputot kidobja. Szerintem ez a jelenlegi Madridra is igaz, Az inputba belerúgás már megvolt (új csapat, új edző, új koncepció), és ne haragudjatok, de 7-8-10 meccs az nem sok, hanem konkrétan lóf*sz.
Már valamelyik topikban egyszer leírtam, de ahhoz, hogy összeszokjon a csapat, nem 2 hónap kell, hanem inkább minimum fél év. Hányan írtátok az előző szezon végén, hogy inkább bukjuk be a mostani bajnokságokat, de 2 év múlva egy erős, egységes gárdát nézhessetek Mou marhaságai helyett? Most még alig telt el 1-2 hónap, és már zavarnátok Carlot is, van aki már Bale-t is, meg akit éppen megtalál. Részemről egyetlen egy dolog, amit nem tudok per pill hova tenni, mégpedig hogy Khedirának vajon milyen erőssége lehet, amit mi nem látunk? A többi opciónk a kezdőbe bőven jobb volt, nemhogy fennt hagyni végig...
DM-et megint kénytelen vagyok kicsit védeni: igaz, hogy hibázott a gólnál, és nem kéne ott cselezgetnie, de Pepe és Arbeloa is olyan gyönyörűen egymásba rohantak, amikor mind a ketten konkrétan azt a sávot fogták, hogy ne mehessen a passz Costának. Ők szerintem nagyobb ludasak a gólban, ennél azért rutinosabb védők. Plusz ami az első félidőben helyzet volt (Benzema fejese pl.), az vastagon DM érdeme volt mind a 3 db. Kicsit eltúlozva szinte csak DM passzolt pontosan 5 m-re távolabb (a fél pályáról hazaadásokat, vagy védőknek visszagurításokat nem számolnám ide - bár az utóbbiból is láttunk elég pontatlant).
Nem kell temetni a csapatot, eddig volt 2 rossz meccsünk, ez még bőven belefér egy ekkora átalakulás közben Igen, az sem fog meglepni, ha emiatt nem lesznek ordenáré nagy kupák sem a szezon végén, ez együtt jár a csapatátalakítással. Csak végre olyan csapat legyen a Madrid pár hónap múlva, vagy akár 1 év múlva, amelyik feltörli a padlót a Barcával, a Bayernnel vagy akármelyik más csapattal bármikor, és élvezet legyen nézni a játékunkat.
Már valamelyik topikban egyszer leírtam, de ahhoz, hogy összeszokjon a csapat, nem 2 hónap kell, hanem inkább minimum fél év. Hányan írtátok az előző szezon végén, hogy inkább bukjuk be a mostani bajnokságokat, de 2 év múlva egy erős, egységes gárdát nézhessetek Mou marhaságai helyett? Most még alig telt el 1-2 hónap, és már zavarnátok Carlot is, van aki már Bale-t is, meg akit éppen megtalál. Részemről egyetlen egy dolog, amit nem tudok per pill hova tenni, mégpedig hogy Khedirának vajon milyen erőssége lehet, amit mi nem látunk? A többi opciónk a kezdőbe bőven jobb volt, nemhogy fennt hagyni végig...
DM-et megint kénytelen vagyok kicsit védeni: igaz, hogy hibázott a gólnál, és nem kéne ott cselezgetnie, de Pepe és Arbeloa is olyan gyönyörűen egymásba rohantak, amikor mind a ketten konkrétan azt a sávot fogták, hogy ne mehessen a passz Costának. Ők szerintem nagyobb ludasak a gólban, ennél azért rutinosabb védők. Plusz ami az első félidőben helyzet volt (Benzema fejese pl.), az vastagon DM érdeme volt mind a 3 db. Kicsit eltúlozva szinte csak DM passzolt pontosan 5 m-re távolabb (a fél pályáról hazaadásokat, vagy védőknek visszagurításokat nem számolnám ide - bár az utóbbiból is láttunk elég pontatlant).
Nem kell temetni a csapatot, eddig volt 2 rossz meccsünk, ez még bőven belefér egy ekkora átalakulás közben Igen, az sem fog meglepni, ha emiatt nem lesznek ordenáré nagy kupák sem a szezon végén, ez együtt jár a csapatátalakítással. Csak végre olyan csapat legyen a Madrid pár hónap múlva, vagy akár 1 év múlva, amelyik feltörli a padlót a Barcával, a Bayernnel vagy akármelyik más csapattal bármikor, és élvezet legyen nézni a játékunkat.
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
Pontosan,biztos sokak duhbol irtak,h uj edzo,meg uj jatekosok kellenek,ami kicsit elhamakodott szerintem is,de nekem a legnagyobb csalodast meg mindig a kozeppalya jelenti,ugy gondoltam,h Carlo lesz vegre az az edzo aki vegre kiteszi a kezdobol a hercegunket,de sajnos nala is alap jatekos lett,es tudom nem erdemes egy egy jatekost kiemelni,de sztem a legnagyobb problema a nemet eroltetese,ritka gyenge,nem ertem,h miert csak mi latjuk ezt,es azt sem,h mit tud ez a fiu,h siman alapjatekos meg mindig,vki segithetne...Mike írta:De látom te sem érted h nem (csak) az eredménnyel van baj. A sok okosságon meg nem röhögni kéne hanem belegondolni h talán van benne vmi igazság.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Értem Ronie, hogy mire gondolsz. Jól jön a rutin, de Carlonak kockáztatnia kell, egy vesztes és eredménytelen helyzetben. Inkább most, mint tavasszal. Én Danit kezdettem volna, de Carlo, vagy a te döntésed Arbe mellett is érthető. Tisztán és világosan lehetett látni, hogy ez nem működött, se támadásban, se védekezésben(lásd gól). Ha van egy támadásban erősebb, dinamikusabb, gyorsabb alternatívád a szélre, és az ellenfélnek a hátvédje sárga lap birtokosa és nincs veszteni valód, mert rosszabb már nem lehetne, akkor be kell hozni mást. Ez esetben Dani-t. Talán még Bale-nek is segített volna egy leheletnyit. Mindegy a kezdő és a cserék sok helyen furcsák. 100 oldal is kevés lenne kibeszélni.Az Arbeloa-Carvajal kérdéssel viszont egyelőre várnék még, mert bár érezhetően nagyobb potenciál lehet Daniban, de egy ilyen meccsen még bőven Arbeloa felé hajlanék én is, akármekkora favágó is az emberünk.
- RealMadridFanatic
Én eleve a szélsőségekre reagáltam. Amikor ilyen rövid idő után már minden szar hirtelen. Ez egyszerűen nevetséges.
Amúgy szemmel látható a változás Mourinhohoz képest. Eleve az igazolások is azt mutatják, hogy labdaügyes, gyors, egyérintős passzokban jártas játékosokkal szeretnénk feltölteni a középpályát (Khedira megint csak elbukott itt), előre meg sebességet és tűzerőt vettünk.
A 4-4-2 felhozása is kamu, tudom, hogy Ancelotti is ilyesmit magyarázott, de abszolút nincs kőbe vésett felállásunk. Cé ugyanazt játssza nagyjából, mint eddig. Mindenhol feltűnik, de főleg balról indul. Egyébként meg kötetlen az egész, Isco meg Modric van többnyire a játék középpontjában, a labdához közel, a széleken Bale - Cé, vagy ha DM játszik, akkor Ő, bár Ő szeret elmozdulni a vonal mellől. Modricék mögött meg Illarra, Xabi szerepben, de fel-fel lépve. Khedira a nagy nulla megint, neki egyik poszton sincs helye, mert mindenhez kevés.
De alapvetően kicsit kispályás-jellegű focit próbálnának szerintem, erőltetni a kis játékokat, gyors megindulásokat. Ezért tűnhet úgy, hogy a játékunk nagyrészt az egyéni villanásokra épül, mert amíg nem kezdik el érezni egymást a játékosok, illetve azt, hogy kinek, mikor, merre kell elindulni, addig nagy veszélyt valóban így tudunk teremteni. Ezért is volt pl. Cének egy rakat használhatatlan passza, nincsenek még összeszokva, egy ilyen felfogású játékban meg eleve gyakrabban benne van a hiba, hát még így, hogy a korábban berögződött, kontrákhoz szükséges mozgásokat át kell alakítani.
Én azt látom, hogy az alapötlet jó, labdaügyes, fineszes, gyors játékosok (Modric, Isco, Marcelo, Benzema, Illarra (?? gyors semmiképpen)), megtámogatva a vadállatokkal (Cé, Bale). Ha még Carvajal is bekerülne előbb-utóbb, akkor a másik szél támogatása is meglenne, körbe lehetne jobban adogatni a betömörülő védelmeket, több elmozgással szét lehet húzni a védekezésüket, azzal a sebességfölénnyel meg, amivel a szélsőink bírnak, meg lehet törni minden csapatot. Ráadásul vannak olyan embereink, akik megtalálják a réseket. Igen, szerintem Isco is bőven ilyen. Csak egyelőre nincs meg az összhang, az egység, nem tudatosan vannak felépítve az elmozgások, ezért nem működik rendesen. Ehhez kell idő. Mert ha ez a brigád összeérik, és meg tudják csinálni, amit kérnek tőlük, akkor nagyon komoly csapat lehet belőle. Szerintem.
Amúgy szemmel látható a változás Mourinhohoz képest. Eleve az igazolások is azt mutatják, hogy labdaügyes, gyors, egyérintős passzokban jártas játékosokkal szeretnénk feltölteni a középpályát (Khedira megint csak elbukott itt), előre meg sebességet és tűzerőt vettünk.
A 4-4-2 felhozása is kamu, tudom, hogy Ancelotti is ilyesmit magyarázott, de abszolút nincs kőbe vésett felállásunk. Cé ugyanazt játssza nagyjából, mint eddig. Mindenhol feltűnik, de főleg balról indul. Egyébként meg kötetlen az egész, Isco meg Modric van többnyire a játék középpontjában, a labdához közel, a széleken Bale - Cé, vagy ha DM játszik, akkor Ő, bár Ő szeret elmozdulni a vonal mellől. Modricék mögött meg Illarra, Xabi szerepben, de fel-fel lépve. Khedira a nagy nulla megint, neki egyik poszton sincs helye, mert mindenhez kevés.
De alapvetően kicsit kispályás-jellegű focit próbálnának szerintem, erőltetni a kis játékokat, gyors megindulásokat. Ezért tűnhet úgy, hogy a játékunk nagyrészt az egyéni villanásokra épül, mert amíg nem kezdik el érezni egymást a játékosok, illetve azt, hogy kinek, mikor, merre kell elindulni, addig nagy veszélyt valóban így tudunk teremteni. Ezért is volt pl. Cének egy rakat használhatatlan passza, nincsenek még összeszokva, egy ilyen felfogású játékban meg eleve gyakrabban benne van a hiba, hát még így, hogy a korábban berögződött, kontrákhoz szükséges mozgásokat át kell alakítani.
Én azt látom, hogy az alapötlet jó, labdaügyes, fineszes, gyors játékosok (Modric, Isco, Marcelo, Benzema, Illarra (?? gyors semmiképpen)), megtámogatva a vadállatokkal (Cé, Bale). Ha még Carvajal is bekerülne előbb-utóbb, akkor a másik szél támogatása is meglenne, körbe lehetne jobban adogatni a betömörülő védelmeket, több elmozgással szét lehet húzni a védekezésüket, azzal a sebességfölénnyel meg, amivel a szélsőink bírnak, meg lehet törni minden csapatot. Ráadásul vannak olyan embereink, akik megtalálják a réseket. Igen, szerintem Isco is bőven ilyen. Csak egyelőre nincs meg az összhang, az egység, nem tudatosan vannak felépítve az elmozgások, ezért nem működik rendesen. Ehhez kell idő. Mert ha ez a brigád összeérik, és meg tudják csinálni, amit kérnek tőlük, akkor nagyon komoly csapat lehet belőle. Szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
számold össze hányan voltak a kezdőben. Vagy eddig mennyi volt a max.RealMadridFanatic írta:Van egy rakat új játékosunk
ez okéRealMadridFanatic írta: új edző
ez is oké, de mi az?RealMadridFanatic írta:új koncepció
hát ebben a taktikában aztán kereshetik a helyüketRealMadridFanatic írta:Ez az ÉV arra fog elmenni, hogy mindenki megtalálja a helyét a taktikában, ami szintén képlékeny
De látom te sem érted h nem (csak) az eredménnyel van baj. A sok okosságon meg nem röhögni kéne hanem belegondolni h talán van benne vmi igazság.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jogos az írásod, de szerintem a többségnek az a problémája, hogy az általad is említett új koncepcióból semmi sem körvonalazódik. A védekezés és a támadás is egy 0.RealMadridFanatic írta:Van egy rakat új játékosunk (akik ígéretesek mind...), új edző, új koncepció. Ez az ÉV arra fog elmenni, hogy mindenki megtalálja a helyét a taktikában, ami szintén képlékeny.
Ettől függetlenül én nem vagyok olyan radikális hogy egyből temetem Carlót, mert hagyni kell hogy megpróbálja véghezvinni amit akar.
- mocsok
ezek a legszánalmasabb hozzászólások.LeagueofLesbians írta:ez a csapat mindig is vesztes lesz, míg ilyen Benz-eket írogattok előre.