Aranylabda
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Azert, ha támadó aranylabdat nyer, akkor valamilyen egyéni statban kiemelkedot hoz, nyer egy aranycipot, golkiraly hazajaban, BLben, stb.
Bappe mit ert el? Semmit.
Bődületesen nagy fail lenne neki adni. A tehetsege kapná, nem a lerakott teljesitmenye.
Bappe mit ert el? Semmit.
Bődületesen nagy fail lenne neki adni. A tehetsege kapná, nem a lerakott teljesitmenye.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealMadridFanatic
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Süti
Ezt értem, de ezt a párizst egy igazán kiemelkedő teljesítménnyel BL döntőig lehetett volna vinni - lásd CR -.
Jó a srác, de én korainak érezném azt az aranybogyót.
Nálam Luka-CR-Varane trió játszik. Hibátlan, hullámvölgy nélküli szezonja meg sose lesz senkinek.
Jó a srác, de én korainak érezném azt az aranybogyót.
Nálam Luka-CR-Varane trió játszik. Hibátlan, hullámvölgy nélküli szezonja meg sose lesz senkinek.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
az aranylabdát egyéni teljesitményre adják és az csak + ha valaki hozzájárul a csapata sikerével. Felőlem Varane is nyerheti.Süti írta: Imádom a srácot, de mit ért el a klubjával? Volt egy VB, ahol csapatként jók voltak a franciák. Ezen kívül? Akkor már Varane.
Igazából túl sok hasonlóan kiemelkedő teljesítményt hozó játékos volt idén. Nem igazán tudnék választani.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Bocsi a tudatlanságert de ez mi volt?Professore írta:Griezmann CR Mbappe.
- Süti
kierkegaard írta:ha cr nyeri se lesz kisebb szégyen. A szezon közepéig ha nem tovább szinte semmit se csinált. a szokásosnál is rosszabbul kezdett. Aztán persze megint megtolta a végét. egyáltalán nem volt egy kiegyensúlyozott szezonja.
Mbappe már azért jobban megérdemelné
Imádom a srácot, de mit ért el a klubjával? Volt egy VB, ahol csapatként jók voltak a franciák. Ezen kívül? Akkor már Varane.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
ha cr nyeri se lesz kisebb szégyen. A szezon közepéig ha nem tovább szinte semmit se csinált. a szokásosnál is rosszabbul kezdett. Aztán persze megint megtolta a végét. egyáltalán nem volt egy kiegyensúlyozott szezonja.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Griezmann CR Mbappe.... Modric bacsi kellett volna futbalozni is az osszel. Varane . Vilag szegyene lesz ha vegen Griezmann kapja (pedig egyre valoszinubb).
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Úgy kellek erre a fórumra, mint egy falat kenyér, valjuk be.
Bappa egész ősszel nagyot megy, a vb nem vitás, ott lenne a helye, de jövőre már tuti főesélyes lesz. Nem hülyék, kell az új sztár, kicsit rádobnak marketinggel, minden adott a szupersztársághoz. Egy csökevényes ábrázatú Grízest nem fognak felpumpálni annyira.
Bappa egész ősszel nagyot megy, a vb nem vitás, ott lenne a helye, de jövőre már tuti főesélyes lesz. Nem hülyék, kell az új sztár, kicsit rádobnak marketinggel, minden adott a szupersztársághoz. Egy csökevényes ábrázatú Grízest nem fognak felpumpálni annyira.
Nem illik.
Nem, nem. Legyen "zéró"é a végleges, ha más nyeri. Bár... utána nem tudom kivel folytatnék magas röptű beszélgetéseket a német futballról.Remy írta:Ha Griez nyeri, akkor én kapok véglegest, hanem ő nyeri, akkor te. Deal?Kerlon írta:Ha Griezmann nyerné valami csoda folytán, akkor Remy véglegest kap 3 hónap helyett, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha Griez nyeri, akkor én kapok véglegest, hanem ő nyeri, akkor te. Deal?Kerlon írta:Ha Griezmann nyerné valami csoda folytán, akkor Remy véglegest kap 3 hónap helyett, nem?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ha Griezmann nyerné valami csoda folytán, akkor Remy véglegest kap 3 hónap helyett, nem?
Ja, Modric, Ronaldo helye nem kérdés szerintem a top3-ban. Utána Mbappe vagy Varane.
Ja, Modric, Ronaldo helye nem kérdés szerintem a top3-ban. Utána Mbappe vagy Varane.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
Mbappé klub szinten mit ért el? Francia vb ide vagy oda. Egy PSGnek tükörsima Ligue 1-t húztak, és ennyi.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy jó 2007-8as CKM-mel én is domináltam anno a négy fal között.
Btw, nálam Ronaldo, MBappé, Modric lenne a sorrend. Meglep, ha a portugál nem lesz top3 sem.
Btw, nálam Ronaldo, MBappé, Modric lenne a sorrend. Meglep, ha a portugál nem lesz top3 sem.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, azért dominálunk azóta, hogy nálunk van a CKM._Bushido_ írta:+1hala real írta:Kovezzetek meg, en nem adnam modricnak.
Oké, hogy nagyon jó szezont futott, de a támadók azok, akiken a legtöbb múlik szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
+1hala real írta:Kovezzetek meg, en nem adnam modricnak.
Oké, hogy nagyon jó szezont futott, de a támadók azok, akiken a legtöbb múlik szerintem. Nemhiába kapta meg a legtöbbször CR és Messi. Ők a világ legjobbjai. (oké, 2010-ben eléggé megkérdőjelezhető volt) Viszont most is többek között CR miatt lehetett ott a Real a BL döntőben, Portugália kb ki se jutott volna nélküle, csoportban is elvéreztek volna és így tovább.
HA és amennyiben tényleg nem CR kapná, akkor is ott a helye minimum a top3-ban.
Griezmann meg nem tett semmit, csak jókor volt jó helyen (EL és VB győzelem).
MBappé pedig kapja meg a legjobb fiatalnak járó díjat egyelőre, aztán jövőre már ő is ott lehet, ha így folytatja a végelszámolásban.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Kahn megérdemelte volna, ilyen a kapus sors. Örültem volna én is egy Raúl bogyónak de Kahnt is csak neve miatt előzte meg.dzsi91 írta:
Raúl vagy Kahn.
Amúgy ha már Modric gyenge ősze felvetődött Varane-nak még gyengébbre sikeredett. Egy lassan 34 éves játékos aki kifutotta magát a villágból is elnézem, hogy nehezen szedi össze magát ilyen év után. CR- nek is legalább ilyen gyenge ősze volt tavaly és nem sokat számitott.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Raúl vagy Kahn.Victorioo írta:Miért? Szerintem az akkor teljesen jogos volt, kinek másnak adtad volna?dzsi91 írta: Grízmann aranylabdája Oweni magasságokban tündökölne a szememben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
2014 Justice for Khedira <3Realista24 írta:A megnyert címek miatt jött Varane.dzsi91 írta:Varane amúgy nem értem,hogy jött így a semmiből. Mármint world class a gyerek meg örülök neki, de kb semmi hypeja nem volt eddig még a vb idején sem.
Grízmann aranylabdája Oweni magasságokban tündökölne a szememben.
Klub és válogatott szinten is megnyerte a legnagyobbat. Egyedül ő a mezőnyben. Simple.
Modric vagy CR, mindegy melyik. Mbappé nem top3.