Egyrészt igazad van, rendes kp-val igencsak izmos csapat lennénk, és jönnének az utolsó passzok. Másfelől Özil ilyen hulladék kp-val is szórta az assistokat...hehe írta:nem értek egyet.És itt jön az Özil faktor. Jelenleg nincs olyan játékosunk, aki annyira jó lenne utolsó passz adásban, mint a német volt. Anélkül meg nehéz lesz a robotot és a vadlovat helyzetbe hozni.
isco, benzema és modric is szórná nekik a labdát, ha ki lenne találva rendesen a kp közepe, és nem ilyen hulladék kedira miatt kell visszafele futva védekezni.
mikor volt olyan kedirával, hogy odaszorítottuk az ellenfelet a kapujához? minden kipattanó a miénk volt?
én nem emlékszem ilyenre, teljesen szégyen, hogy egy ember miatt bomlik az egész, vannak kiszolgáltatva a védőink és kevesebbet tudunk próbálkozni elöl.
A Khedira-Arbeloa bűnbakduóról meg annyit, hogy a BL győztes csapatok is cipeltek magukkal ilyen nehezékeket, nem az ő fő bűnük a vereség, hanem azoké a játékosoké, akiknek a futballt kellene csinálniuk (Illara, Modric, Isco, DM, Benzema, CR, Bale). Ezek a szürke arcok feladata a védekezés, és azért egy támadó felfogású csapat ellen is ki szokott alakulni meccsenként 3-4 helyzet, és szoktak rendre gólt kapni. Olyan védelmünk Vidallal sem lenne, amelyik nem kap gólt, és amelyik ellen nem alakítanak ki helyzetet. Szóval a dolgukat Arbeloa és Khedira kielégítően ellátják, a támadás meg nem az ő feladatuk. Igen lehetne oda jobb embert igazolni, és kell is, de ha valaki azt mondja, hogy keretünk ebben a formában nem elég BL győzelemre, az nem állít igazat. Az, hogy ezzel a csapattal és a korábbiakkal nem tudtunk BL győzelmet felmutatni, az egyrészt mutatja a BL nehézségét, másfelől feltételez szakmai hibákat, amelyeken egy-egy elődöntő elment. Azok az apró szakmai hibák pedig jelen lehetnek akkor is, ha tényleg minden poszton a top1 játszik. Szóval lehet itt Khedirára meg Arbeloára mutogatni, de az összképet nem az ő ténykedésük határozza meg, maximum egy kicsit csorbítja, de az összkép problémájának forrásai nem ők elsősorban.
Igen. De az én hsz-em előzménye az első félévre vonatkozott.
Ezzel is vitatkoznék,de utánna befejeztem.
Csak gondolj a Bayern elleni meccsre...Azt elkúrta nem kicsit nagyon.