Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
A Liverpool és az Arsenal sikere a folytonosságban van.
Ezért volt olyan jó a rajt.
kíváncsi leszek erre a tabellára majd karácsony körül.
Ezért volt olyan jó a rajt.
kíváncsi leszek erre a tabellára majd karácsony körül.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azz, nagyon egy jó skrtel, hmmRemy írta: A Liverpool meg remélem ott lesz a BL-ben jövőre. Hiányoznak már nagyon hiányoznak onnan.
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Talán a két legerősebb a tiétek és a miénk.messideco írta:És ismét talán a PL legerősebb középpályája a mienk
Ramsey, Flamini, Wilshere, Arteta, Walcott, Cazorla, Podolski, Ox vs Paulinho, Dembélé, Sandro, Capoue, Eriksen, Lamela, Townsend, Holtby, Lennon, Sigurdsson, Chadli.
Pool meg laza volt megint, Sturridge egy gól, két gólpassz, szerintem velük is számolni kell majd.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Számomra nem hiányoznak egyáltalán nem hiányoznak
Erős Swanseat vert meg a csapat Ilyen asszem csak 08-09-es szezonban volt, hogy több fordulón keresztül vezettük a tabellát.És ismét talán a PL legerősebb középpályája a mienk
Erős Swanseat vert meg a csapat Ilyen asszem csak 08-09-es szezonban volt, hogy több fordulón keresztül vezettük a tabellát.És ismét talán a PL legerősebb középpályája a mienk
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az Arsenal szépen kihasználta a többiek bukását. Csak így tovább
A Liverpool meg remélem ott lesz a BL-ben jövőre. Hiányoznak már nagyon hiányoznak onnan.
A Chelsea jól elcseszte, hogy eladta Sturridge-ot lett volna egy jó góllövőjük, de nem kell nekik
A Liverpool meg remélem ott lesz a BL-ben jövőre. Hiányoznak már nagyon hiányoznak onnan.
A Chelsea jól elcseszte, hogy eladta Sturridge-ot lett volna egy jó góllövőjük, de nem kell nekik
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
Ó, az még nem volt nagycsapat. No Eriksen, no Lamela... Az még az átmeneti Spurs volt, Bale már nem volt, Eriksenék még nem, azóta sokkal jobb csapat lettünk.Marci77 írta:Örülök,hogy tisztában vagy a csapatod besorolásával ( a MUtól nem félek,szerintem gyengék,és a mákfaktor is csökken)
Egyébként a Unitedtől most én sem félek annyira, a City jobb.
Amúgy azt néztem még, hogy november elején dupla London-Liverpool rangadó lesz egy hétvégén: Senal-Pool és Everton-Spurs.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Örülök,hogy tisztában vagy a csapatod besorolásával ( a MUtól nem félek,szerintem gyengék,és a mákfaktor is csökken)GT37 írta: még nem is játszottatok nagycsapatokkal.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem semmi ez a Ramsey
már jobb, mint a nagy tehetség Wilshere
már jobb, mint a nagy tehetség Wilshere
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egyébként nem ügyetlen gyerek,de lassú mint a defektes trabant. Viszont nem hiszem hogy van ember aki jobban fejel nála,igy akár ezt ki is lehetne használni......na...ebbe a Fellainiba is mit látnak...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
A Torres-témához még ennyit: KATT
Ramsey amúgy egy állat, már megint rúgott egyet.
Azért óvatosan ezekkel a kijelentésekkel, még nem is játszottatok nagycsapatokkal.Marci77 írta:TOP OF THE LEAGUE! Still
Ramsey amúgy egy állat, már megint rúgott egyet.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Bocs a dupláért.
TOP OF THE LEAGUE! Still
Holnapra már csak egy Pool pontvesztés kéne
TOP OF THE LEAGUE! Still
Holnapra már csak egy Pool pontvesztés kéne
- Marci77
Rossz az aki rosszra gondolziro4vr írta:na azért a szexuális megjegyzéseket hanyagoljuk kérem
(Tipszmiksz Csabi mondására hajaztam )
Egy néger német,aki nem Barcás voltziro4vr írta:amúgy ki ez a gnabry
18 éves,16 évesen a Stuttgarttól került az Arsenalhoz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kár, hogy az ott kint volt a gól előtt (ami amúgy szép volt).
Sajnálom a Swanseat, messze az egyik legjobb focit nyomatja velük Laudrup, kevés pénzből. Drukkolok nekik.
Sajnálom a Swanseat, messze az egyik legjobb focit nyomatja velük Laudrup, kevés pénzből. Drukkolok nekik.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na azért a szexuális megjegyzéseket hanyagoljuk kéremMarci77 írta:2-0 Köszönöm. Most elmegyek (kár hogy nem látom )
Gnabry,és Ramsey megint
amúgy ki ez a gnabry (gondolom bárszá nevelés )
Nem illik.
- Marci77
2-0 Köszönöm. Most elmegyek (kár hogy nem látom )
Gnabry,és Ramsey megint
Gnabry,és Ramsey megint
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Lamela miért csere a tottenhamban mindig? gyökér ez a boas.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Pont ezen a fórumon a legnagyobb felháborodás, ha egy félidő foci vagy 1-0-ás vezetés után leáll a csapat, akkor ez a Tottenhamnek se legyen elnézve.Halfkey írta:Azért remélem az első félidőt is láttad, nem volt annyira szar a T'ham hogy kettővel kellett volna mennie a Chelseanek.
A kiállitásig egyértelműen a Chelseanak állt a zászló.
Azért remélem az első félidőt is láttad, nem volt annyira szar a T'ham hogy kettővel kellett volna mennie a Chelseanek.Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Amilyen kiélezett az angol bajnokság, a hátrány, amit eddig összeszedtek nem is olyan nagy. Tavaszra lesz jó a Chelsea meg a MU, kérdés, hogy addig a City vagy az Arsenal összeszed-e akkora előnyt, hogy a most gyengélkedők már ne tudják őket behozni.istimester írta:Hát azért. Értem én, hogy itt most divat Mourinhót fikázni, meccs közben én is röhögtem néhány játékos balfékségén, de azért hasonló baromságokat ne irjunk már le. Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu volt.nmate írta:AVB megalázzá a Mourinhot még a végén
Nem néztem volna ki ebből az Eriksenből, de nem kezdett rosszul eddig a PL-ben.
José már játszott idegenben a MU és a TH ellen is, és mindkét meccsről ponttal távozott. Egy Everton elleni idegenbeli vereség belefér, lásd most a City vagy a MU meccseit. Ha még megtanitja az egyik balfasz csatárát gólt lőni a helyzetekből (vagy igazol egyet télen), akkor nehogy leessen egy bajnoki cím
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hát azért. Értem én, hogy itt most divat Mourinhót fikázni, meccs közben én is röhögtem néhány játékos balfékségén, de azért hasonló baromságokat ne irjunk már le. Tátenhem kellemes csapat...ja, amig 11 vs. 11 volt, csak Llorrisnak köszönhették, hogy nem húzott el kettővel a Chelszkij és a Torres pirosa is teljesen kamu.nmate írta:AVB megalázzá a Mourinhot még a végén
Nem néztem volna ki ebből az Eriksenből, de nem kezdett rosszul eddig a PL-ben.
José már játszott idegenben a MU és a TH ellen is, és mindkét meccsről ponttal távozott. Egy Everton elleni idegenbeli vereség belefér, lásd most a City vagy a MU meccseit. Ha még megtanitja az egyik balfasz csatárát gólt lőni a helyzetekből (vagy igazol egyet télen), nehogy leessen egy bajnoki cím