Viszont a legnevetsegesebb dolog mar most leirni ancelottit. Alig egy honapja epiti a tok uj csapatot ,tok uj rendszerben, felfogasban, jatekban. Nem ertem miert kell elvarni hogy maris galazzunk. Mourinho elso eve sem volt egy fokkal sem jobb, sot..
Én személy szerint azért temetem Ancelottit, mert azok a hiányosságai, amiket én az érkezése előtt és a nyár folyamán is számtalanszor leírtam, hétről-hétre kiütköznek. Mindez megspékelve az ötlettelen játékkal... De Ancelottin kívül a keret problémái, hiányosságait ugyanígy leírtam egy, másfél hónappal korábban, most ocsmány módon visszaköszön. Én nem vagyok 2x-es BL győztes, nem fociztam profi szinten, nem vagyok francia, olasz, angol bajnok (csak FIFA-ban, de az nem számít
) és Ancelotti több, mint 2x olyan idős, mint én, de én ezeket a hibákat láttam, akkor egy elvileg profi edző, miért nem?
Mourinhoval meg azért hülyeség összehasonlítani, mert Mou ugyan beszopta az 5-0-át, de a Barcán kívül azért megvertünk mindenki mást, és hétről-hétre látszott az előrelépés. Mou az 5-0át szakmailag nagyon elkúrta, de a többi meccsét szakmailag egész jól lehozta. Na most Ancelotti szakmailag is megkérdőjelezhető döntések sokaságát produkálta az elmúlt cirka másfél hónapban, és Mou késői agymenéseit is túlszárnyalja. Ráadásul mindenki azt várta először Mou-tól, majd Ancelottitól, hogy majd végre csinálnak stabil kkp-t. Hát ez nem jött be. Még mindig nincs stabil kkp-nk, és semmi jele nincs annak, hogy Ancelotti ezen változtatni kívánna.
Mindezek mellett van 2 olyan szélsőnk, akik merőben inkompatibilisek ahhoz a játékhoz, amit Ancelotti látni szeretne. Bale és CR érdekében át kell alakítani a taktikát fos kontrajátékra, mert anélkül nem lesz eredményes a csapatunk, ha a legjobbjaink erősségeit nem használjuk ki. És itt jön az Özil faktor. Jelenleg nincs olyan játékosunk, aki annyira jó lenne utolsó passz adásban, mint a német volt. Anélkül meg nehéz lesz a robotot és a vadlovat helyzetbe hozni.
és a lényeget hagytam a végére: ismét bizonyítottá vált előttem, hogy marcelo nélkül nem vagyunk sehol, az, hogy ő a legtechnikásabb és legkreatívabb ember az egész csapatban és hátulról érkezik, létszámfölényt kialakítva, ez az aduászunk, anno robicarlos miatt nyertük magunkat szarrá, most nagyjából ugyanez a helyzet marceloval is. coentrao és akárki más nem megoldás oda.
Ezt nagyon adom. Én is Marcelot tartom a kulcsjátékosunknak, és a tavalyi szezonunk is a konfliktusok mellett Marci miatt halt be, mert nem volt ott a kreativitása, a létszámfölény, amit magával hoz, és nem utolsó sorban a védekezési szemlélete, amivel gyakorlatilag a kkp-sok vonalában védekezik, és borzasztóan sok labdát összeszed, nagyban megkönnyítve a középpályás védekezésünket. Marcelo nélkül jelenleg halottak vagyunk.