HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. december 4., kedd 9:15
Mondjuk én megnézném azt, hogy, az egész világ ezen röhög rajtunk kívül. Szerintem csak a Barca szurkolók meg szimpatizánsok küszködnek legbelul ezzel. Én nem tudom mit kell ahhoz átélni, hogy az eddig a sárga földig lehordott CR mellett kapmanyolnak ugyanezen emberek csak azért, mert már nem játszik nálunk. A saját szavaikkal hazudtoljak meg magukat.
Az a baj, hogy CR-re meg Messire meg mindig osszkepkent gondolnak sokan, hogy de ők sokkal jobb játékosok. Ez így van, nem is ezzel van a baj. Az Aranylabda az adott esztendore szól. A legrangosabb sorozatokban Modric mutatta a legtöbbet. Messi a BL-ben sehol nem volt, CR pedig a VB-n nem tudta húzni a portugálokat. Ilyen egyszerű.
Varane meg csak azért nem kapott Aranylabdát, mert a védelmünk már egy jó éve atjarohaz. Ez sokat rontott az imidzsen. Pedig erről nem ő tehet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"