Sorozatok, TV műsorok
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
A breaking bad zaro el lett talalva. Korrekt befejezes.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Köszi az ajánlásokat! Közben belenéztem a Friday Night Lights sorozatba is, ami kicsit távol van a sporttól, de egy ilyen nagyon unatkozós téli napon elmegy, így eltettem a második évadját egy mappába, ha kedvet kapok rá nézem, mert annyira nem fogott meg, hogy lepörgessem. Túl csajosra vették benne a figurát...
Szerintem elkezdem, amiket írtatok sorban, és egyiknél lehorgonyzok. De a következő hónapban jön a Supernatural következő évad, ami remélem jó lesz az előző gyenge évadhoz képest, aminek csak a befejezése volt zseniális, ami miatt jobbra számítok.
Szerintem elkezdem, amiket írtatok sorban, és egyiknél lehorgonyzok. De a következő hónapban jön a Supernatural következő évad, ami remélem jó lesz az előző gyenge évadhoz képest, aminek csak a befejezése volt zseniális, ami miatt jobbra számítok.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Modern family
Lol, ez nagyon jó
Hatalmas részek vannak benne, nagyon alattomos humora van, nem visítasz a röhögéstől, de végig leköt és mosolyogsz.
Vígjáték kategóriában egyik legjobb, a jelenlegi mezőnyt tekinte főleg.
Lol, ez nagyon jó
Hatalmas részek vannak benne, nagyon alattomos humora van, nem visítasz a röhögéstől, de végig leköt és mosolyogsz.
Vígjáték kategóriában egyik legjobb, a jelenlegi mezőnyt tekinte főleg.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze eredményességem a közelében sem volt a dokinak.
Én imádtam, viszont Faustnak igaza van, de ettől függetlenül érdemes megnézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Jó öreg Nip/Tuck. Régi kolesz szobámra kiköltözésemkor úgy tekintettem, mint Troy a lakásra. Persze eredményességem a közelében sem volt a dokinak.
Ha megnézed az ötödik évadot, rájösz, miért áll úgy, ahogy, zseniálisan elbaszták. A hatodiknak már neki sem álltam. De az első 4 évad szerintem zseniális.messideco írta:IMDB-n jobban is állhatna, de nagyon magas szinten van.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
új south park rész.
istenem. zseniális.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!SHITTER
sírok.
istenem. zseniális.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!SHITTER
sírok.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Anyaka: ha jól tudom, kerestél sorozatot. Ajánlom a Kés alatt c. sorozatot, nagyon komoly, profi kivitelezés. Egyértelmű műfajt nem tudnék mondani, de garantált jó szórakozás. IMDB-n jobban is állhatna, de nagyon magas szinten van. Jelenleg a negyedik évad közepén járok.
"And my heart will leave you never."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ezt én is elkezdtem nézni. Tavaly is követtem végig a 2.évadot. Most picit fura volt a váltás, de Kelly miatt kellemesebb. Britney túl sablonos és mű volt a zsűriasztal mögött. LA Ried hiányzik, nekem sem szimpatikus Paulina. Viszont sorozatjunkie-n van egy értékelős cikk erről, hasonló véleménnyel, de úgy néz ki az amerikaiak nem kíváncsiak erre, inkább a Voice és az American Idol párost nézik. Előbbi brutális nézettségeket hoz (csak sajnos csurig van country énekesekkel), utóbbit nem nézem.h3x0r írta:The X-Factor US 3x1-4
plusz a Revoluiton is kezdett, kint van a 2x01.
(de ezt is inkább csak utólag nézem meg)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
TBBT 7x1-2
Egyik kedvenc sorozatom, hozta a szokasos magas szinvonalat. Sheldon ismet fenomenalis volt
The X Factor US 3x1-4
Demi miatt a masodik evad utan a harmadikat is elkezdtem nezni. Fogalmam sincs miert, de egyszeruen imadom a csajt Az ahogy Simon-al szivatjak egymast hatalmas pluszt ad a musornak. Az persze egyertelmu, hogy a magyar valtozathoz kepest joval tobb a tehetseg (mar csak azert is mert 32szer annyian laknak ott). Britney lecserelesen nem lepodtem meg, mert nem sokat tett hozza a musorhoz, de L.A. Reid tavozasan meglepodtem. A ket uj zsuri kozul Kelly Rowland szerintem be fog vallni, Paulina Rubio viszont nekem kevesnek tunik, vagy legalabbis nagyon nem jon be a stilusa.
Egyik kedvenc sorozatom, hozta a szokasos magas szinvonalat. Sheldon ismet fenomenalis volt
The X Factor US 3x1-4
Demi miatt a masodik evad utan a harmadikat is elkezdtem nezni. Fogalmam sincs miert, de egyszeruen imadom a csajt Az ahogy Simon-al szivatjak egymast hatalmas pluszt ad a musornak. Az persze egyertelmu, hogy a magyar valtozathoz kepest joval tobb a tehetseg (mar csak azert is mert 32szer annyian laknak ott). Britney lecserelesen nem lepodtem meg, mert nem sokat tett hozza a musorhoz, de L.A. Reid tavozasan meglepodtem. A ket uj zsuri kozul Kelly Rowland szerintem be fog vallni, Paulina Rubio viszont nekem kevesnek tunik, vagy legalabbis nagyon nem jon be a stilusa.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Meg-meg, szerintem is hasonló a helyzet. A második gyatra lett.
Hát a New Girl első 2 részét megnézted már?nmate írta:Tbbt évadnyitóban kellemeset csalódtam. Bár, igazából szokás szerint Sheldon vitte.
Első az egész jó volt, a második viszont szerintem az eddigi egyik legrosszabb rész volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tbbt évadnyitóban kellemeset csalódtam. Bár, igazából szokás szerint Sheldon vitte.
- h3x0r
Az X-men filmek, karakterek jogai is a Fox-nal vannak.Remy írta:A Fox TV megszerezte a jogait a Gotham címre hallgató sorozatnak, mely James Gordon felügyelő munkáját követi nyomon. (Batman előtti időszakról lesz majd szó a sorozatban)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A Fox TV megszerezte a jogait a Gotham címre hallgató sorozatnak, mely James Gordon felügyelő munkáját követi nyomon. (Batman előtti időszakról lesz majd szó a sorozatban)
--> Sorozatok terén a DC továbbra is hasít. A Gotham után, most a Constantine című sorozatot jelentették be. Az írók és producerek David S. Goyer és Daniel Cerone lesznek.
--> Sorozatok terén a DC továbbra is hasít. A Gotham után, most a Constantine című sorozatot jelentették be. Az írók és producerek David S. Goyer és Daniel Cerone lesznek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
How i met your mother
Még mindig imdom ezt a sorozatot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anyuka annyira nem szimpi,lehet azért mer Ted sem A Marshall-Lily szál vége érdekel a legjobban
Még mindig imdom ezt a sorozatot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anyuka annyira nem szimpi,lehet azért mer Ted sem A Marshall-Lily szál vége érdekel a legjobban
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Elsőre tudom ajánlani az Éghasadás - Falling Skies sorozatot. Itthon a második évada megy, de kint már a 4. fog jönni jövőre. Első évadot végig láttam, másodikat bevárom, ez sci-fis féle sorozat. Plusz ha nem láttad esetleg még a Haven című sorozat, az hasonlít picit a Rejtélyhez. Plusz van egy V (V, mint Veszélyes, 2009) is ami szintén sci-fi, igaz csak 2 évadot élt meg. de szerintem nagyon jó volt. Ha eddig nem láttad a Revolution is ajánlott.Anyaka írta:Breaking Bad, és Dexter helyett keresek. Szóval valami hasonló kategória, esetleg Rejtélyhez hasonló sci-fi stílus. Odaát, Trónok harca, és TWD mellé jönne.
+ pár hét múlva kezd a The Tomorrow People című sorozat is, ami szintén sci-fi jellegű.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
nmate írta:Végre valaki nem élteti. Semmi extra, ugyan az ment tovább, mint a 8.évadban.soadroli írta:Szerintem hihetetlen fos volt a himym.
én már azt is fölöslegesnek tartom, hogy írjak róla bármit is. Valószínűleg végig nézem most már, de tartok egy szünetet, mint tavaly is miután olyan erőltetett és béna poénokat raktak bele. Csak felidegesít ha beszélek is róla.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Sziasztok!
Most két héten belül befejeződik két sorozatom is, így egy újat minimum keresnék, ami kicsit már előrehaladottabb állapotban van pár évaddal. Viszont nem követtem az elmúlt évben az újakat, így nincs ötletem.
Breaking Bad, és Dexter helyett keresek. Szóval valami hasonló kategória, esetleg Rejtélyhez hasonló sci-fi stílus. Odaát, Trónok harca, és TWD mellé jönne.
Ha valaki tud ebben segíteni, akkor nagyon köszönöm!
Most két héten belül befejeződik két sorozatom is, így egy újat minimum keresnék, ami kicsit már előrehaladottabb állapotban van pár évaddal. Viszont nem követtem az elmúlt évben az újakat, így nincs ötletem.
Breaking Bad, és Dexter helyett keresek. Szóval valami hasonló kategória, esetleg Rejtélyhez hasonló sci-fi stílus. Odaát, Trónok harca, és TWD mellé jönne.
Ha valaki tud ebben segíteni, akkor nagyon köszönöm!