Rendben, legyen csak Iniesta. A mondandómmal azonban valami másra is szerettem volna rávilágítani... Mit gondolsz a többiről?Süti írta:Iniestát értem, Ő klasszis volt. De Xavi mi a jóistenre kapta volna meg bármikor is?
Aranylabda
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Aranylabda
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Iniestát értem, Ő klasszis volt. De Xavi mi a jóistenre kapta volna meg bármikor is?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Régóta olvasom az oldalt és a fórumot, Barca drukker vagyok. Sok reális és sok elfogult véleményt olvasok, ahogy nálunk is. Eddig nem regisztráltam, de most muszály volt : Xavi 35 évesen még a Barcában játszott!Realista24 írta:https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5C6F2BB2
Na ez fatality kategória
De komolyra fordítva a szót, az Aranylabda már jó néhány éve a sikerekről és a csillogásról szól. Alig várták, hogy legyen elegendő érv amellett, hogy ne Messi és ne CR7 kapja. Idén volt...
Ha belegondoltok, - a saját háztájamon kutakodva - Xavi vagy Iniesta azért nem kaphatta meg, mert ők nem tudtak egy naptári évben BL-t és VB-t vagy EB-t nyerni, vagy legalább a döntőbe kerülni. Nyilván nem a tudásukat és aprodukciójukat tekintve voltak Modric-tól elmaradva a legjobb éveikben, hanem e területen. Ahhoz, hogy CR7 és Messi mellett bárki is labdába rúghasson az kellett, hogy egy naptári évben a klubbal is és a válogatottal is ilyen szintre jusson, ez Iniestáéknak nem sikerült. Hiába nyertek meg egy évben minden megnyerhetőt a klubbal. Ez igaz Sneijderre és a többi kiváló focistára egyaránt. Messi és Ronaldo sokkal jobbak minden évben az összes többi játékosnál. Ez így volt Xaviék ragyogásának idejében is, és ez így van most is, Modric megválasztása alkalmával. Bár néhány fiatal kezd feljönni... vagy a két ász öregszik? Az én véleményem az, hogy az Aranylabda az év legjobb focistájának járna, hisz a díjat arra találták ki, nem a csapattal elért sikerek duplán díjazására. De sajnos, ez már rég nem erről szól... Ha a helyén lenne mindez, akkor Messi vezetne 1-2 bogyóval CR előtt, és Modric nem kapott volna aranylasztit Ettől még a Real Madrid lenne a történelem legsikeresebb csapata, ezt normális ember nem vitatja!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Ibrahimovic on Modric winning the Balón d’Or: “Now we know that Florentino Perez is competing with Messi for the Balón d’Or and not Cristiano.”
Na, ennek is meg kellett szólalnia
Mennyire fajhat mar az egojanak?
O magat legalabb messi meg cr koze tette, ha gyengebb format hozott. Ha meg jot, akkor mindketto ele.
Erre egesz eleteben nem tud egy nemzetkozi kupat se behuzni es a kis horvat tori meg a ket gigasz uralmat.
Eddig is egy unszimpatikus nagykepu f@sz volt. Akinek jo, ha a fele teljesitmeny ott van a pofazasa mogott.
Erre most ratett 2 lapattal
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ibrahimovic on Modric winning the Balón d’Or: “Now we know that Florentino Perez is competing with Messi for the Balón d’Or and not Cristiano.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eltudom kepzelni mi lehet ez alatt a kep alattRealista24 írta:https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5C6F2BB2
Na ez fatality kategória
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Behugyozok már ezeken a messi fanokon. mennyi pszihopata magyarázatuk voltmár az elmúlt 10 évben.
Akkor amúgy ballack bl és vb győztes végülis ő nemjátszott a döntőkön.
Akkor amúgy ballack bl és vb győztes végülis ő nemjátszott a döntőkön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja, akkor nem játszott. a barca nem nyert veretlenül bajnokságot. messi igen. ennyike.flori írta:Aztan miota veretlen az? A Levante elkapta oket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5C6F2BB2
Na ez fatality kategória
Na ez fatality kategória
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Sneijeder: Playing against you was both difficult and enjoyable. Seeing you dedicating the Ballon D'Or to other players including myself shows your greatness yet humbleness. Completely deserved Luka, congratulations!
Ezt a csipogóknak
Ezt a csipogóknak
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ateeemadrid
Gondolom akkor ő nem játszott, az az eredmény így rá nem vonatkozik. Istenem mennyi ostoba lény van.flori írta:Aztan miota veretlen az? A Levante elkapta oket.
Faris
@farisrr_
Követés @farisrr_ követése
Tovább
Luka Modric wins the 2018 Ballon d’Or award but Lionel Messi won La Liga unbeaten, Copa del Rey, Supercopa de España & finished as Europe’s top goal scorer
és tényleg vannak emberek, akik szerint ez jogos felvetés
gyerekek ez qrva szánalmas
@farisrr_
Követés @farisrr_ követése
Tovább
Luka Modric wins the 2018 Ballon d’Or award but Lionel Messi won La Liga unbeaten, Copa del Rey, Supercopa de España & finished as Europe’s top goal scorer
és tényleg vannak emberek, akik szerint ez jogos felvetés
gyerekek ez qrva szánalmas
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
szerintem a roncizás a komolytan.
btw nálam is Modric, Varane, CR lett volna a sorrend. CR-t esetleg egy Mbappe taszíthatott volna kis a Top3-ból.
btw nálam is Modric, Varane, CR lett volna a sorrend. CR-t esetleg egy Mbappe taszíthatott volna kis a Top3-ból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jezus Atya Ur Isten.Realista24 írta:Argentine coach Angel Cappa: "There should be two Ballon d'Ors, one of which is still for Messi and the other would be for one player and another for someone else. If they reward the best, the best is Messi. But if they reward it for the RESULTS, that's another story..."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja. Mert Varane nem védhető mondjuk.BBeno írta:szerintem is. akinel iden az elso ket helyen nem modric es ronci szerepel az teljesen komolytalan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szerintem is. akinel iden az elso ket helyen nem modric es ronci szerepel az teljesen komolytalan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem mindenki aki szerint Griezmann első, bármiben is, komolytalan.Realista24 írta:Jó, hogy az a bazári majom nem szavazhat.BBeno írta:ronceronak kellett volna szavazni a spanyoloktol.
Ellenben itt vannak Relano érvei.
https://en.as.com/en/2018/12/04/footbal ... 41242.html
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, hogy az a bazári majom nem szavazhat.BBeno írta:ronceronak kellett volna szavazni a spanyoloktol.
Ellenben itt vannak Relano érvei.
https://en.as.com/en/2018/12/04/footbal ... 41242.html
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema