FIFA
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: FIFA
Vili kapitány a legjobb, erősítés bármelyik csapatba!!!VANCZÁK VILMOS a legjobban fejelő játékos paraméterei alapján az egész FIFA 14-ben - derül ki a Huffington Post cikkéből. Az Arsenal és a német válogatott bekkje, Per Mertesacker mögötte a második. Hiába, azért a játék készítői értik a dolgukat.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(Fenomén), Ronaldinho, Robinho, Marcelo, Varane, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ma megyek a GTA 5-ért kedden meg a Fifa 14-ért PS3-ra veszem őket
Fifától tartok kicsit,sokan lehúzzák,hogy milyen rossz lett...
Fifától tartok kicsit,sokan lehúzzák,hogy milyen rossz lett...
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A GTA V egyszerűen minden fillért megér, szóval mindenképp ajánlom.Az évtized játéka lett.A FIFA 14 tökéletes...ez a tökéletes FIFA 13 ( )...szinte minden hiányosságot pótoltak a 13ból, kijavították az elkúrt stadionokat, gameplay javítások, befoltoztak mindent.De ez bizony a FIFA 13 tökéletesített változata.A valódi FIFA 14et PS4/XBOX1ra lehet majd megvásárolni a tehetősebb kollégáknak, PC-sek meg tanulják meg hol a helyük..Várjanak 2018ig ha ignite engine-t akarnak....addig meg vegyék meg minden évben az aktuális fifa játékot a keretfrissítések és az új mezek miatt...EA Sports it is the same....pheco írta:Egyebkent en azon gondolkozom, hogy eladom a 14-et es megveszem inkabb a gta-t. Tenyleg eleg szar lett a jatek.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ezen annyit javítanék,hogy tolhatjátok mindketten egyszerre a Fifát,de csak egyikőtök lehet online azaz csak egyikőtök UTzhet egyszerre. A másik addig karrierezik. Mi is így toltuk egyik barátommal tavasz óta. Neki hagytam az onlinet,én karriereztem,megszoktam a 07 után a sok újdonságot.bla255 írta:Megoldható, annyi a feltétel, hogy azon az Origin accon, amire beregelitek a FIFA kulcsát, csak 1 személy lehet fenn. Tehát, ha te fennvagy, haverod nemmehet fel Originre, vagy ledob.realistahuni írta:Gyors kérdés.
Haverommal terveztük, hogy közösen megvennénk a játékot eredetibe, ha mindkettőnk gépére fel tudnánk telepíteni.
Megoldható ez?
Ja és ha csinálnánk közös ea accot akkor tudnánk használni felváltva mindketten a multiplayer funkciókat?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
sztem azért közel sem annyira vészes, bőven lehet vele játszani, szimplán meg kell szokni.
- bla255
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Luka Modric, Gareth Bale, Lahm
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Stockport County
Megoldható, annyi a feltétel, hogy azon az Origin accon, amire beregelitek a FIFA kulcsát, csak 1 személy lehet fenn. Tehát, ha te fennvagy, haverod nemmehet fel Originre, vagy ledob.realistahuni írta:Gyors kérdés.
Haverommal terveztük, hogy közösen megvennénk a játékot eredetibe, ha mindkettőnk gépére fel tudnánk telepíteni.
Megoldható ez?
Ja és ha csinálnánk közös ea accot akkor tudnánk használni felváltva mindketten a multiplayer funkciókat?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Gyors kérdés.
Megoldható ez?
Megoldható ez?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(Fenomén), Ronaldinho, Robinho, Marcelo, Varane, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Üdv!
Valaki, aki játszott már ps3-on az új fifával írna egy hosszabb gondolatmenetet,arról, hogy milyen lett ha megkérhetem?!
Kedden venném meg de annyi negatívumot olvastam róla h kezd elmenni a kedvem tőle..
13-al meg a 12-vel totlam nagyon sokat,a 13-at imádtam,egyedül ezzel a csináld magad gólörömmel nem vagyok megbékülve...a játék lényege a gól és pont a gólnak az élvezetét rontják el azzal,hogy csinálsz egy tutyi-mutyi gólörömöt és a csapattársaid mint valami idegbeteg botsáskák önkívületi állapotban örülnek miközben csak egy barátságos meccset játszol éppen...
Ahelyett,hogy látványos animációkkal tömnék tele a játékot minden gól után!
Előre is köszi!
Valaki, aki játszott már ps3-on az új fifával írna egy hosszabb gondolatmenetet,arról, hogy milyen lett ha megkérhetem?!
Kedden venném meg de annyi negatívumot olvastam róla h kezd elmenni a kedvem tőle..
13-al meg a 12-vel totlam nagyon sokat,a 13-at imádtam,egyedül ezzel a csináld magad gólörömmel nem vagyok megbékülve...a játék lényege a gól és pont a gólnak az élvezetét rontják el azzal,hogy csinálsz egy tutyi-mutyi gólörömöt és a csapattársaid mint valami idegbeteg botsáskák önkívületi állapotban örülnek miközben csak egy barátságos meccset játszol éppen...
Ahelyett,hogy látványos animációkkal tömnék tele a játékot minden gól után!
Előre is köszi!
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
akkor pl. egy psgvel elég jó lehet. két szélre két gyors játékos (lavezzi, lucas) középre pedig zlatan.
carvajal.bale.vidal.jesé
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Labdaátvétel, passzok (2 méterről nem veszi át vagy elmegy mellette) csak a beadás és a fejes gól megy, finesszes lövés újra OP, sokszor még irreálisabb mozgás. ééés még sorolhatnám...
halálomig madridista leszek
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
blaze, mi volt ennyire kiábrándító?
én nem is tervezem megvenni. idén szerintem kimarad
én nem is tervezem megvenni. idén szerintem kimarad
carvajal.bale.vidal.jesé
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
tavaly is asszem több mint egy hetet késtek az eredeti megjelenéshez képest, idén olyanokat is hallani, hogy egyáltalán nem teszik fel polcra.istimester írta:PC-re mikor akarják már végre kiadni a Realoadedék?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
PC-re mikor akarják már végre kiadni a Realoadedék?