Egyéb bajnokságok
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
nem azért de a Huesca minőségibb focit tolt ma ellenünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azért a vége röhejes
Nagyon megye 2 szint ez az észnélküli rohangálás.
És kapufa.
Szórakoztató na.
Nagyon megye 2 szint ez az észnélküli rohangálás.
És kapufa.
Szórakoztató na.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Csak most kapcsolódtam bele de nagyon fun ez a meccs.
Boca kapusa nem szarozik, miután lehúzza a labdát elindul mint a 12 éves gyerek fifában.
Boca kapusa nem szarozik, miután lehúzza a labdát elindul mint a 12 éves gyerek fifában.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azt a gyerek úgy elhelyezte.
A rendes játékidő vége óta nézem de messze ez meg a Martinez nevű a 2 valamit érő srác.
Mind2 Riveres.
Mi melyikez figyeljük??
A rendes játékidő vége óta nézem de messze ez meg a Martinez nevű a 2 valamit érő srác.
Mind2 Riveres.
Mi melyikez figyeljük??
Hát azért elég szar volt az argentin barátunk összességében, de volt 1-2 jó időszakalestat írta:ferni írta: Röhögünk rajta, de olyan mélyen voltunk anno, hogy 2-3 hónapig volt hogy ő húzta a csapatot
Nem is ertem a cinkelest. Nekem jo emlekeim vannak rola. Szimpatikus figura volt amugyis
Abbol a csapatbol amugysem bantanek senkit.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ferni írta:Röhögünk rajta, de olyan mélyen voltunk anno, hogy 2-3 hónapig volt hogy ő húzta a csapatotbabaking írta:Legenda a pályán
Nem is ertem a cinkelest. Nekem jo emlekeim vannak rola. Szimpatikus figura volt amugyis
Abbol a csapatbol amugysem bantanek senkit.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Röhögünk rajta, de olyan mélyen voltunk anno, hogy 2-3 hónapig volt hogy ő húzta a csapatotbabaking írta:Legenda a pályán
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Legenda a pályán
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
ikelemen5 írta:Most a River-Boca meccsen számít az "idegenben" lőtt gól?
Nem.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Most a River-Boca meccsen számít az "idegenben" lőtt gól?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Elvileg a Palacios biznisz lezárása a Copa után lesz Madridban. Biztos hajtani fog a csávó.
De, többször is pletykálták ide hasonló összegekért.
szerintem mi pletyka szinten sem kerultunk a kepbe
Vigyék csak, az egyik hanem legtúlértékeltebb fiatal jelenleg. Legalább nem jön ide.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a baj, hogy amíg ilyen szinten korrupt a Fifa, addig ezt fogják játszani.
ZIDANE
- RealMadridFanatic
Realista24 írta:Sztem a Milan tudja, csak a lépést tartani nem a PSG féle kenőpénzekkel. Régen meg tudta lépni ezt a szintet bármelyik olasz csapat, de az arabok, ahogy az átigazolási összegekben, úgy ebben is elszálltak. Persze ez csak egy gondolat.
El tudom képzelni. Nincs olyan futballklub, ami felveheti a versenyt egy állammal, vagy egy sejkkel. Ami máshol már komoly zseton, náluk az apró. Jó az irány.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem a Milan tudja, csak a lépést tartani nem a PSG féle kenőpénzekkel. Régen meg tudta lépni ezt a szintet bármelyik olasz csapat, de az arabok, ahogy az átigazolási összegekben, úgy ebben is elszálltak. Persze ez csak egy gondolat.RealMadridFanatic írta:Realista24 írta:PSG: 75 millió euróért érkezik az Ajax tehetsége
A beszámoló legérdekesebb pontja, hogy a PSG 19 éves csodagyereke, Kylian Mbappé forszírozta az átigazolást, ő javasolta a vezetőségnek, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy a holland középpályást megkaparintsák, s a párizsiak nem haboztak
Hát ez ennyi gyerekek.
Játékos persze tagad.
A gyerek nem csap földhöz, ha épp nem ide jön, de az, hogy asszisztálnak az arab fifájához az továbbra is gusztustalan (majdnem azt írtam, hogy kiábrándító, de igazából sajnos már inkább megszokott).
Csak fura, hogy közben a Milant kurogatják, akik sokkal kisebb halak. Gyanítom Ők nem tudják kit és mennyivel kell megvenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Realista24 írta:PSG: 75 millió euróért érkezik az Ajax tehetsége
A beszámoló legérdekesebb pontja, hogy a PSG 19 éves csodagyereke, Kylian Mbappé forszírozta az átigazolást, ő javasolta a vezetőségnek, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy a holland középpályást megkaparintsák, s a párizsiak nem haboztak
Hát ez ennyi gyerekek.
Játékos persze tagad.
A gyerek nem csap földhöz, ha épp nem ide jön, de az, hogy asszisztálnak az arab fifájához az továbbra is gusztustalan (majdnem azt írtam, hogy kiábrándító, de igazából sajnos már inkább megszokott).
Csak fura, hogy közben a Milant kurogatják, akik sokkal kisebb halak. Gyanítom Ők nem tudják kit és mennyivel kell megvenni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)