1. Azert a nem RM szint es fos kozott van egy kis kulonbseg. En se tartom olyan sokra es a sajat korosztalyan belul is vannak boven jobbak, de azert az utanpotlas tornakon csak sikerult valahogy kiemelkednie. Megerdemel egy minimalis bizalmat.miVida írta:1. nem utálom, mert nem utál ő se engem, csak annyi, hogy NEM REAL MADRID szint attól, hogy bejön friss emberként az öregek közé az utsó 15 percre és kap egy tökéletes beadást,
3. ami igen, RITKA votl, és Benzema az, ha kap egy rendes labdát akkor NEM HIBÁZIK... Benzemaval nincs baj a kapu előtt, akármilyen elfogultak vagytok. Volt neki már ollós gólja, emelte már be a kapus fölött ő is, az utolsó passzai halálosak... nincs baj Karimmal
2. viszont Ronaldo az utóbbi időben igen, jól mondta itt vmelyik előttem, GÓLGÉPPÉ változott és semmi különbséget nem tud teremteni a cseleivel... sajtos... VISZONT, ahogy hehe írta (valszeg az előzőt is) ha megint elkezdene JogaBonitózni, meg zsonglőrözni meg tököm tudja, akkor Benzemaval nem lenne semmi gondja senkinek, mert ő csak megtenné a feladatát, Ronaldo megcsinálja a piszkos munkát, Karim pedig befejezi a támadást. Ha viszont nem változtat Ronaldo, akkor nyugodtan álljon be csatárnak, szerintem elég biztos lesz a tkp sor Isco,Bale,DM-val
4. Azt viszont elfogadom, hogy a Koppenhága ellen esetleg Morata kezdjen, mer azoknak még én is verek 3at (NA jó én nem pont csatár vagyok, de akko is)...
5. kedira iz dö práblöm (meg más prábölje is) - Most vagy Casemironak kell felnőnie oda, vagy kell hozni hamarosan egy Vidalt (remélem a Juve fenntartja jelenlegi BL formáját és téli átigazolási szezonra már nem lesz esélyük a BL továbbjutásra ) - ATTÓL FÜGGETLENÜL, hogy Perez kijelentette, h nem veszünk részt a téli átigazolási időszakban... hát majd koppan, ha elhúz tőlünk a Barca és az Atletico is...
2. Ezen nincs mit magyarazni: Ronaldo csatar poszton egy atlagos jatekos. A legnagyobb erenyeit nem tudja kamatoztatni, eddig se az volt vele a gond amikor csatar poszton jatszott, hogy nem kap eleg labdat, hanem egyszeruen a vedok gyurujeben felorlodik.
3. Az hogy nincs baj Karimmal az egy kicsit tulzas. Tenyleg nem olyan rossz mint ahogy azt a tobbseg beallitja, de azert olyan hihetetlen formaban sincs.
4. Persze, meg nagyanyam is 5-ot rugna neki De jelen esetben tenyleg Morata es Jese jatszatasa tunik esszerunek.
5. Ha addigra elhuz tolunk a Barca es az Atleti, akkor a BL es a kupa fogja elvezni a prioritast. Vidal pedig pont a BL-ben nem jatszhat. Arrol nem is beszelve, hogy telen biztosan nem fogja eladni a Juve, de meg nyaron is csak tobb honap huza vona utan.