Perez?RealAsensio írta:Nagyon taccsra tett minket ZZ es CR.
Minekengedteelcrt? Miértnemadtaelbélát? Miértnemigazoltalehazardot?
Miérttt?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. december 12., szerda 22:01
Perez?RealAsensio írta:Nagyon taccsra tett minket ZZ es CR.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. december 12., szerda 21:59
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 12., szerda 21:50
újabb rekord zsebben. mondjuk jobb mintha visszafelé lennének a csapatok.FOR THE FIRST TIME in ALL the history of the UEFA Champions League the last one of a group (CSKA Moscow) has won both games of the league to the first classified ( Real Madrid).
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. december 12., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. december 12., szerda 21:18
Azért ne felejtsük el, hogy jópár játékosunk hiányzott ma. Egy Ramos Varane Modric Kroos (vagy Ceballos) négyessel szerintem rutinból behúztuk volna. Full hézagos volt a védelmük, csak nem volt ki átmenjen rajta, plusz a védelemünk és a középpályánk egy vicc volt.Csabi írta:tottenhamet meg a pullt kell elekrülni. nyilván az egyiket megkapjuk
amúgy szerintem az ajax is megrakna minket
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. december 12., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 12., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. december 12., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. december 12., szerda 19:57
Tipikusan veszélyes játék kategória. Sima piros.poronty írta:Én erre tuti, hogy nem adok pirosat. Az, hogy a védő nyújtott lábbal csúszik önmagában nem szabálytalan. Hány olyan eset volt, ahol Ramos ment ki keresztezni Marcelo helyére és 3 méterről nyújtottal csúszott, hogy ő érjen oda előbb és soha egyik spori se fújta le. Itt most szerencsétlenül pont eltalálták Mertenst, de szerintem szándékosság nem volt benne. Konkrétan a labda elé csúszott szerintem pont azért, hogy ne legyen ilyen, nem véletlen, hogy kb a labdát a külső bokájával érte el.Ezzel egyetértek, viszont ez nem csak egy mezei becsúszás volt, hanem nyújtott lábbal ment végig. Az ilyet még akkor is sokszor lefújják szabálytalannak, ha a védő csak tisztán labdát talál. Nem véletlenül, nagyon veszélyes.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. december 12., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. december 12., szerda 18:29
Én erre tuti, hogy nem adok pirosat. Az, hogy a védő nyújtott lábbal csúszik önmagában nem szabálytalan. Hány olyan eset volt, ahol Ramos ment ki keresztezni Marcelo helyére és 3 méterről nyújtottal csúszott, hogy ő érjen oda előbb és soha egyik spori se fújta le. Itt most szerencsétlenül pont eltalálták Mertenst, de szerintem szándékosság nem volt benne. Konkrétan a labda elé csúszott szerintem pont azért, hogy ne legyen ilyen, nem véletlen, hogy kb a labdát a külső bokájával érte el.Ezzel egyetértek, viszont ez nem csak egy mezei becsúszás volt, hanem nyújtott lábbal ment végig. Az ilyet még akkor is sokszor lefújják szabálytalannak, ha a védő csak tisztán labdát talál. Nem véletlenül, nagyon veszélyes.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. december 12., szerda 18:14
+1BlancoMark írta:Az ilyen esetekre szokták mondani, hogy "így nem megyünk oda". Teljesen mindegy, hogy labdát szerez előtte, ha ezt olyan mozdulattal teszi, ami majdnem kettétöri az ellenfele lábát.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. december 12., szerda 18:11
Ezzel egyetértek, viszont ez nem csak egy mezei becsúszás volt, hanem nyújtott lábbal ment végig. Az ilyet még akkor is sokszor lefújják szabálytalannak, ha a védő csak tisztán labdát talál. Nem véletlenül, nagyon veszélyes.poronty írta:Ezt az összes becsúszásra rálehetne sütni. Bármikor benne van, hogy véletlen leragad az ellenfél lába, miközben elviszed a labdával együtt, vagy ahogy felugrik, hogy ne találják el, egyensúlyát veszti és olyan szarul érkezik, hogy eltörik a karja vagy megrándul a válla a leérkezéskor.Az ilyen esetekre szokták mondani, hogy "így nem megyünk oda". Teljesen mindegy, hogy labdát szerez előtte, ha ezt olyan mozdulattal teszi, ami majdnem kettétöri az ellenfele lábát.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. december 12., szerda 18:07
Ezt az összes becsúszásra rálehetne sütni. Bármikor benne van, hogy véletlen leragad az ellenfél lába, miközben elviszed a labdával együtt, vagy ahogy felugrik, hogy ne találják el, egyensúlyát veszti és olyan szarul érkezik, hogy eltörik a karja vagy megrándul a válla a leérkezéskor.Az ilyen esetekre szokták mondani, hogy "így nem megyünk oda". Teljesen mindegy, hogy labdát szerez előtte, ha ezt olyan mozdulattal teszi, ami majdnem kettétöri az ellenfele lábát.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. december 12., szerda 17:58
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. december 12., szerda 17:52
https://index.hu/sport/futball/2018/12/ ... l_vedojet/wxyz írta:Ebben nem tudok állást foglalni. Labdára ment, utána talált csak lábat. Nem tudom, hogy a szabálykönyv mit ír az ilyen esetekről.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. december 12., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. december 12., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. december 12., szerda 17:07
Elég szomorú, hogy emiatt már szinte semmi nem is volt az egész.wxyz írta:Nyilván nem fognak beleállni egy durvább labdáratartó becsúszásért. Ő nem akart korábban a földön fekvőbe rúgni és nincs olyan előélete, mint Ramosnak.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 12., szerda 16:50
jól van nemérdekel. idegesítenek a szalag-ramos eset és klopp felesleges szardobálása óta és kész.ziro4vr írta:Ezt a hszt gondold át még egyszer.Csabi írta:ez a pull iden minden szart bemakkol, kezd mar rohadtul idegesiteni.
az inter meg otthon nem bir az 1 pontos psgvel...facepalm...
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem