Premier League
- BlancoMark
Re: Premier League
Benő mikor cserélsz profilképet? Vagy csak az előző évtized Zsozéja előtt tisztelegsz?
az oreg harryvel mi van? visszavonult mar? multkor olvastam hogy valami realityt nyert angliaban. ot birtam anno a spurs edzojekent.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zsozénak a chelsea volt mindene.Arc nélkül leült a United padjára odamegy majd ahova hívják mert brutál mód leépítette az imidzsét.Bár szerintem a saját érdekében most egy jó másfél évet pihennie kéne.kodo írta:
Ha tényleg annyira szereti az Intert mint többször állította, nem megy pont a Milanba.
Pénzük van, csak nem költhetnek.
Amúgy a United szurkolók helyében azért túlzásba nem vinném az ünneplést.Egyrészt ha nem Zidane megy oda kb tényleg a szarnak adtak egy pofont másrészt,edzőbuktatásokat láttunk már de ott a veteránok szokták nyomni mint a bayernnél robbenék nálunk Ramosék stb. Ez a pogba manchesterben még mindig semmit nem ért el és az amúgy is nagy egója most kapott egy akkora boostot amit max Zidane tudna kezelni.
Amúgy én kibasztam volna mindkettőt.Zsozét most januárban meg eladnám Pogbát és kiraknék egy-egy képet róluk az öltőzőben egy nagy piros X-el áthúzva.Csak,hogy érezzék a többiek,hogy le lehet állni ezzel a bohóckodással.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2018. december 18., kedd 14:46-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha annyira szereti az Intert akkor elmegy a Milanba!kodo írta: Ha tényleg annyira szereti az Intert mint többször állította, nem megy pont a Milanba.
MU - ba top edző helyében nem ülnek le most szezon közben, ugyanakkor nekik meg kellene valaki aki igencsak gatyába rázza őket, mert nem reális de nem lehetetlen a negyedik hely.
Ha tényleg annyira szereti az Intert mint többször állította, nem megy pont a Milanba.Realista24 írta:Az nincs, meg pénzük seRemy írta:Milan. Nekik mindegy. Veszítenivalójuk igazából nincs.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy lovesem sincs, hogy ki fog erkezni, elegge varatlanul ert ez a menesztes engem. Persze remenykedtem mar jo ideje, de nem gondoltam, hogy eleg tokosek lesznek kirugni Mourinhot.
Egyelore mindenki csak pletykal, de sok helyen hallani Blanc erkezeserol, illetve arrol, hogy az edzo kinevezese elott erkezni fog egy DoF, vagyis director of football. Igazabol en Blancrol nem sokat tudok, nem kovettem az edzoi palyajat, annyi van meg belole, hogy ugyanugy kiesett a BL-bol a PSG-vel, mint az osszes tobbi edzo.
Egyelore mindenki csak pletykal, de sok helyen hallani Blanc erkezeserol, illetve arrol, hogy az edzo kinevezese elott erkezni fog egy DoF, vagyis director of football. Igazabol en Blancrol nem sokat tudok, nem kovettem az edzoi palyajat, annyi van meg belole, hogy ugyanugy kiesett a BL-bol a PSG-vel, mint az osszes tobbi edzo.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az nincs, meg pénzük seRemy írta:Milan. Nekik mindegy. Veszítenivalójuk igazából nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Milan. Nekik mindegy. Veszítenivalójuk igazából nincs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kíváncsi vagyok hol fogják legközelebb alkalmazni. Korábbi klubjai közül Chelsea és az Inter kilőve jelenleg. Angliában nem hiszem, hogy bárhol szóba jöhetne, Olaszországban az Interen kívül szerintem nem menne sehova. Esetleg a Bayernnél lehet edző kérdés, de egyáltalán nem kompatibilis vele a dolog.
Remélem Pereznek meg sem fordult a fejében, akkor tökéletes volt ide, de már nem kéne.
Jót tenne neki egy válogatott munka, ki van idegileg a faszi, az azért már nyugisabb terep.
Remélem Pereznek meg sem fordult a fejében, akkor tökéletes volt ide, de már nem kéne.
Jót tenne neki egy válogatott munka, ki van idegileg a faszi, az azért már nyugisabb terep.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyetlen ertelmes megoldas lenne a MU-nak, ha Zizut megszereznek. Minden mas elerheto opcio nekik nem jo, csak adtak a szarnak meg egy pofont.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://en.as.com/en/2018/12/18/footbal ... 08202.htmlrashidm írta:Mit csinált?p.csabi1 írta:Ez a Pogba se normális.
Minek ilyen baromságot csinálni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Josénak és a Mounak általában egyszerre fáj.Anthony írta:Ezt már egyértelműen kiprovokálta José, Pogbát nem játszatni egy Pool elleni "rangadón".
Nem hiszem, hogy akkorát javuljanak, hogy meglegyen a BL helyezés, de már ott tartottak, hogy vagy Pogva megy, vagy José. Szerintem jól döntöttek a tulajok, csak majd nyáron szerezniük kell egy jó edzőz.
Bár nem értem minek örültök, én akkor szeretem, ha Josénak és a Mounak fáj mostanáig ez tökéletes volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mit csinált?p.csabi1 írta:Ez a Pogba se normális.
Pogba's social media posts were a scheduled event, part of a marketing campaign. Immediately taken down once it became apparent that it could be misconstrued as disrespectful to Manchester United and José Mourinho.p.csabi1 írta:Ez a Pogba se normális.
Ez a Pogba se normális.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt már egyértelműen kiprovokálta José, Pogbát nem játszatni egy Pool elleni "rangadón".
Nem hiszem, hogy akkorát javuljanak, hogy meglegyen a BL helyezés, de már ott tartottak, hogy vagy Pogva megy, vagy José. Szerintem jól döntöttek a tulajok, csak majd nyáron szerezniük kell egy jó edzőz.
Bár nem értem minek örültök, én akkor szeretem, ha Josénak és a Mounak fáj mostanáig ez tökéletes volt
pinyo es bigsam is pont raerCaraway írta:A sky szerint Carrick, viszont a meg naluk is megbizhatobb bbc-s Stone szerint nem United kotodesu lesz az ideiglenes edzo, hanem valami kulsos.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A sky szerint Carrick, viszont a meg naluk is megbizhatobb bbc-s Stone szerint nem United kotodesu lesz az ideiglenes edzo, hanem valami kulsos.
carrick? wft. miert?