vagy csak látják hogy Benzema gyengén játszik,Gascoigne írta: Az átlag spanyol szurkoló ijesztően ostoba. És végeredményben az ő szavuk dönt.
a "saját fiúnk" pedig nagyon motivált stb.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. szeptember 30., hétfő 21:39
vagy csak látják hogy Benzema gyengén játszik,Gascoigne írta: Az átlag spanyol szurkoló ijesztően ostoba. És végeredményben az ő szavuk dönt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 30., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 30., hétfő 19:03
Az átlag spanyol szurkoló ijesztően ostoba. És végeredményben az ő szavuk dönt.Az AS olvasóinak 85.75%-a szerint Alvaro Moratának a kezdő tizenegyben lenne a helye. A spanyol lap weboldalán indított közvéleménykutatásnak közel 17.000 résztvevője volt, és csak nagyon kis arányuk gondolja úgy, hogy Benzemának még idő kell. A Santiago Bernabéu is hallhatóan hasonló véleményen volt az Atlético elleni derbi alatt.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 30., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 30., hétfő 18:33
Csak kb. Casillas Pinto szerepében van. Ehhez mérjük a dolgokat... Amúgy szerintem Casemiro érdekes kérdés. Lelkes, technikás, jól fejel, de még se éreztem eddig, hogy ő lenne a megoldás. Sok elkésett szerelési kísérlete van meg ilyenek... Mondjuk remélem, hogy még látjuk hosszabb időre a pályán, mert megérdemli az esélyt.mocsok írta:azért a khedira-casemiro és a lopez-casillas eset teljesen más.(Ez a mondat meg mindenki esetében igaz, kivéve Casillaséban : D Ő a buzi, hogy 15 évig isten volt most meg "minek neki lehetőség amikor Lopez is the new God". De ne térjünk ki megint a kapusokra, csak mondtam na. : D)
khedira gyenge, míg casemiro jól játszott amikor lehetőséget kapott.
kapusoknál meg diego lopez isten. egyszerűen semmi ok nincs arra, hogy ne ő védjen. folyamatosan bizonyít.
mellesleg casillas is meg fogja kapni a lehetőséget. övé a bl.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 30., hétfő 18:23
azért a khedira-casemiro és a lopez-casillas eset teljesen más.(Ez a mondat meg mindenki esetében igaz, kivéve Casillaséban : D Ő a buzi, hogy 15 évig isten volt most meg "minek neki lehetőség amikor Lopez is the new God". De ne térjünk ki megint a kapusokra, csak mondtam na. : D)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 30., hétfő 18:19
Jó hát látom te sem tudsz szöveget értelmezni. Az EDDIGIEK ALAPJÁN BEIGAZOLÓDNI LÁTSZANAK A FÉLELMEK. Ennyi írtam le, az pont nem érdekel hogy te mekkora Bale fan vagy. Én különben is szeretném ha beválna..R.M.C.F írta:Anthony írta:Amit eddig látok (ez ugye még sokat változhat, az eddigi 5-6 meccs alapján mondom): beigazolódni látszanak a félelmek, felállt védelem ellen Bale semmire sem jó, 100 milla ment rá fölöslegesen. És ami még nagyobb gond: a Madridnak úgy látszik már soha a büdös életben nem lesz egy masszív középpályája...
- fogalmad sincsen Bale mire, kire jó vagy nem.....
- 91 milla felesleges volt,ezt Te már megállapítottad egy edzetlen embernél 1.5 hét alatt.
- A kp-a felépítése nem a masszivítás felé akar elmenni, akkor nézz JM első ciklusú Chelsea meccseket,ott volt masszivítás
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. szeptember 30., hétfő 18:04
Jajj, hagyjuk már ezt, Khediránál egy töröttlábú 17 éves Casemiro is jobban teljesítene valószínűleg, lehet, hogy még nem egy klasszis a srác, de van egy nagy előnye Khedirával szemben. Tud focizni.Nincs más. Casemiro még nem megoldás, Illarra meg nem az a poszt. VKP nélkül meg nem lehet.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 30., hétfő 18:01
És Khedirának mi a posztja? Mit tesz, amit más nem lenne képes a keretből?Nincs más. Casemiro még nem megoldás, Illarra meg nem az a poszt. VKP nélkül meg nem lehet.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 30., hétfő 17:58
(Ez a mondat meg mindenki esetében igaz, kivéve Casillaséban : D Ő a buzi, hogy 15 évig isten volt most meg "minek neki lehetőség amikor Lopez is the new God". De ne térjünk ki megint a kapusokra, csak mondtam na. : D)Remy írta:Játék nélkül elég nehéz lesz alkotnia is valamit...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 30., hétfő 17:51
Játék nélkül elég nehéz lesz alkotnia is valamit... Felkészülések alatt azt mutatta a posztján, amit elvárnánk egy játékostól azon a poszton. Elkezdődött a szezon...Khedira... WTF?Press írta:
Nincs más. Casemiro még nem megoldás,
HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 30., hétfő 17:48
Nincs más. Casemiro még nem megoldás, Illarra meg nem az a poszt. VKP nélkül meg nem lehet.CS0ki írta:Én már csak azt várom, hogy valaki Khedira létjogosultságát magyarázza meg akármilyen kezdőbe.
Konstans szar. Sosem fog csak úgy magától megvillanni és bombagólt verni, más csatár meg nincs rajta kívül jelenleg (Morata, jó, igen.. ). Így azért picit luxus ez, hogy ha szar ha nem (pedig az) mindig játszik mert megint csak nincs más.morientes írta:Volt két rossz meccse,az Elche meg az atma ellen...meg volt 5 jó....de igen adjuk el.Mert rajta ment el minden...istenem...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 30., hétfő 17:25
Azért annál több rossz, de legalábbis közepes meccse volt...Minden adott ahhoz, hogy alkosson, most majd a kispadról lesz kénytelen megmutatni ezt, ha nem megy, akkor el lehet szépen menni. Jó esélyel nem év végéig van erre ideje, hanem januárig.Volt két rossz meccse,az Elche meg az atma ellen...meg volt 5 jó....de igen adjuk el.Mert rajta ment el minden...istenem...
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 30., hétfő 17:13
morientes írta:Volt két rossz meccse,az Elche meg az atma ellen...meg volt 5 jó....de igen adjuk el.Mert rajta ment el minden...istenem...Cobra11 írta:A közönségnek igaza van, főleg Benzemaval kapcsolatban. Az év elején elkezdtem újra hinni benne de látom teljesen fölösleges. Ötösről nem képes belőni a labdát pedig egy 9-es!! Egyszerűen nem érzi a játékot. Jöjjön Suárez, Lewa esetleg Mandzukic. Benzit meg passzoljuk el minnél hamarabb (és Khedirát is).
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 30., hétfő 16:39
Volt két rossz meccse,az Elche meg az atma ellen...meg volt 5 jó....de igen adjuk el.Mert rajta ment el minden...istenem...Cobra11 írta:A közönségnek igaza van, főleg Benzemaval kapcsolatban. Az év elején elkezdtem újra hinni benne de látom teljesen fölösleges. Ötösről nem képes belőni a labdát pedig egy 9-es!! Egyszerűen nem érzi a játékot. Jöjjön Suárez, Lewa esetleg Mandzukic. Benzit meg passzoljuk el minnél hamarabb (és Khedirát is).
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. szeptember 30., hétfő 16:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 30., hétfő 16:01
Anthony írta:Amit eddig látok (ez ugye még sokat változhat, az eddigi 5-6 meccs alapján mondom): beigazolódni látszanak a félelmek, felállt védelem ellen Bale semmire sem jó, 100 milla ment rá fölöslegesen. És ami még nagyobb gond: a Madridnak úgy látszik már soha a büdös életben nem lesz egy masszív középpályája...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 30., hétfő 15:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 30., hétfő 12:50
Úgy látszik a Bernabeu közönsége mégsem teljesen ostoba, legalábbis nekem is kb. ezekkel a játékosokkal van gondom, illetve a mester húzásait sem mindig értem.Megbélyegzett játékosok
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 28., szombat 21:39
Azért azt ne feledjük el, hogy kiegészítő emberekről van szó. Ők szerintem a szezon folyamán sem fognak lényegesen sokat játszani, és eddig túl sok meccsünk sem ment le, így szerintem ez annyira nem is meglepő.madridronie írta:... Az már egy más kérdés, hogy az általad említett acélos emberek közül 3 szinte semmit nem játszott eddig a szezonban ...
Épp a minap vettük ezt a témát érveléstechnikából. Úgy hívják szalmabáb érvelés, azaz olyan szavakat adsz a számba, amit nem mondtam/írtam.madridronie írta:Én meg azt mondom, hogy evéssel jön meg az étvágy és nehezen tudom elképzelni, hogy létezik olyan drukker, aki titkon ne ezért szorítana minden egyes évben a csapatáért; helyzettől, körülményektől függetlenül.
...
ne legyen már akkora "csoda" és meglepetés, ha ettől a mostani "alakuló" csapattól is az utolsó percig versenyképességet és minden fronton való komoly esélyességet várunk el, illetve szorítunk a srácokért (aztán, hogy ez a végén trófeát eredményez avagy sem, már egy másik történet)!
Szerintem meg érheti. Ezért is írtam. És a lelkesedés nem egyenlő a türelemmel.madridronie írta:Emiatt szerintem szó nem érhet egyetlen egy madridistát sem, a nagy öregek 30 évet is simán képesek voltak böjtölni, de a mostani fiatalabb generáció is azt látja, hogy éppen 10-11 éve építjük az "új úthengert" az n+1.-ik project keretében sok száz millió euró befektetése mellett, a szurkolók részéről pedig töretlen lelkesedéssel, szóval ...... A maximalizmus és az örök elégedetlenség, ami szerintem sokkal inkább találó kifejezés a Real Madrid drukkereire és az egész klubra, mint intézményre, persze többek közt ezért is tarthat a történelemkönyvekben, sikerekben most ott, ahol! :ĐToky írta:Türelem.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem