30 felett ajánlották érte elvileg. Nem olyan olcsó az.kodo írta:Sokat nem veszíthetnek vele. Budget áron lesz ha be is fürödnek vele.Realista24 írta:A Bayern elvileg Callum Hudson-Odoit rántja be.
Ő mondjuk egy olyan angol, akit bepróbáltam volna. De most van elég olyan fiatalunk akik nem bizonyítottak még a legmagasabb szinten, azt sem tudom ők hogy fognak majd lehetőséget kapni.
Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sokat nem veszíthetnek vele. Budget áron lesz ha be is fürödnek vele.Realista24 írta:A Bayern elvileg Callum Hudson-Odoit rántja be.
Ő mondjuk egy olyan angol, akit bepróbáltam volna. De most van elég olyan fiatalunk akik nem bizonyítottak még a legmagasabb szinten, azt sem tudom ők hogy fognak majd lehetőséget kapni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Bayern elvileg Callum Hudson-Odoit rántja be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk nem árt a helyén kezelni a teljesítményét. Biztos javult, érettebb játékos lett, de a teljesítményében erősen benne van Favre keze. Szerintem ő Theo karrierjét is újra tudta volna indítani, ha őt viszik el balhátvédnek. Sokszor játszanak arra, hogy Hakiminek csináljanak üres helyeket, nagyon fekszik neki a Dortmund játéka.
Itt ilyen körülmények nem voltak az elmúlt években.
Itt ilyen körülmények nem voltak az elmúlt években.
micsoda sikersztori lenne a bvbnek. megveszik 20ert pacot es 1 honapon belul 100ert eladjak nekunk. mert kb most annyit erhet nekik amennyi golt lott fel ev alatt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja, el vagyunk csak nem balhátvédből. hakimi ha jól tudom ott játszik dortmundban, de neki se az az eredeti posztja. remélem nem törik meg a fejlődése és 2 év múlva vissza tudjuk venni marcelo helyére. mindenesetre regi meg odriozola is pozitív eddig.portillo írta:Közben Hakimi az ősz csapatában a Bundesligában, ráadásul ugye balhátvédként játszik. Reméljük hasonló pályát fut be, mint anno Carvajal...
Szélső hátvédekből jól el vagyunk eresztve úgy érzem.
Egyébként Gulácsi is ott van, meg szupercserének a Barcánál bukó Paco.
Sancho-ra pedig nagyon kíváncsi leszek hosszútávon. Párszor láttam csak játszani, benne nagyon sok van szerintem.
itt a teljes
pacót meg sokkal előbb hoznám mint icardit mondjuk. jó centernek nagyon adná, mellette hazarddal meg valamelyik csodabrazillal. (vagy bélával)
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Közben Hakimi az ősz csapatában a Bundesligában, ráadásul ugye balhátvédként játszik. Reméljük hasonló pályát fut be, mint anno Carvajal...
Sancho-ra pedig nagyon kíváncsi leszek hosszútávon. Párszor láttam csak játszani, benne nagyon sok van szerintem.
itt a teljes
itt a teljes
Szégyen a kukás, de hasznos.
2020-ig volt Pulisicnek szerződése Dortmundban, a 2019.06.30 már a kölcsönszerződés végét jelzi. Nyáron lehet olcsóbban el tudta volna hozni a Chelsea, de elvileg voltak más érdeklődők ezért zsírozták le most._Bushido_ írta:de a transfermarkt szerint csak 2019ig tart(ott) a szerződése, szóval eléggé túlárazva vették meg.
Kicsit ellentmondásos amit mondasz. Ha le kell cserélni a fél kezdőt, akkor el kell költeni a 100-200 milliót._Bushido_ írta:Csak épp a Bayern sosem arról volt híres, hogy sok-sok 10 milliót költ el egyetlen játékosra. 80-at egy szem védőre? És akkor még náluk is lenne bőven befoltozni való poszt, jószerivel a fél kezdőt ki kéne cserélni. Nemhiszem, hogy most nekiállnának több 100 milliót elkölteni
Úgy rémlik mondta a Bayern vezetőségéből is valaki, tudják hogy Ribery-Robben után ki kell nyitni a pénztárcát és hajlandóak is lesznek rá. 150 milla körüli összegre emlékszem.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Pulisicről lemaradtam, ide néztem be először, nem a másik topicba. Viszont csodálkozom, hogy a Bayern nem érdeklődött, kézenfekvő megoldás lett volna nekik is. de a transfermarkt szerint csak 2019ig tart(ott) a szerződése, szóval eléggé túlárazva vették meg. De akkor már nem tudom, hogy miért nem vitték is oda már most, ha a Dortmundban úgyis csak padozik Sancho berobbanása miatt?
(Isak is milyen nagy dirrel-durral igazol a Real Castilla helyett inkább a Dortmundba, aztán még mindig nincsen sehol. Ödegard legalább a holland 1-ben játszik hétről-hétre. de előbbi semmit. Max a Dortmund "B"-ben.)
(Isak is milyen nagy dirrel-durral igazol a Real Castilla helyett inkább a Dortmundba, aztán még mindig nincsen sehol. Ödegard legalább a holland 1-ben játszik hétről-hétre. de előbbi semmit. Max a Dortmund "B"-ben.)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Értem én hogy megy a rivalizálás, de ne legyünk már ekkora arcúak, hogy egy Bayernt is lesemmizünk, vagy egy Poolt. Komoly tradíciójú nagycsapat, aki ott van évek óta a tűz közelben, elég normális gazdasági modellel, nem nevezném ezt lúzerségnek.
Szerintem passzol oda Lucas, más kérdés, hogy Kovac nem hiszem hogy megéli a következő őszt, addig meg lehet megvárnám az új edzőt, hogy miylen szisztémát akar.
Szerintem passzol oda Lucas, más kérdés, hogy Kovac nem hiszem hogy megéli a következő őszt, addig meg lehet megvárnám az új edzőt, hogy miylen szisztémát akar.
Nem illik.
cseréld le az internet explorertDortmundtól pl Pulisic megszerezhető lenne most a támadórészlegbe
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pulisicet pont ma vette meg a Chelsea.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Csak épp a Bayern sosem arról volt híres, hogy sok-sok 10 milliót költ el egyetlen játékosra. 80-at egy szem védőre? És akkor még náluk is lenne bőven befoltozni való poszt, jószerivel a fél kezdőt ki kéne cserélni. Nemhiszem, hogy most nekiállnának több 100 milliót elkölteni, abban inkább a City, PSG, Pool a menők mostanában. Eladni meg nem nagyon tudnak, nincsen kit. Max, ha mondjuk Alabát beáldoznák - de azt kétlem (Dortmundtól pl Pulisic megszerezhető lenne most a támadórészlegbe, hogy Sancho kezd beépülni és elhomályosítja az amerikait).
Mindenesetre érdekes átigazolási időszakoknak néznünk elébe sok sztárcsapatnál is.
Mindenesetre érdekes átigazolási időszakoknak néznünk elébe sok sztárcsapatnál is.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Boateng 30/üveg/lépni akar, Hummels 30/üveg. van egy Süle és érkezik majd Pavard. ebbe bedobom Lucast és középen fix kezdő plusz Alaba helyett is van egy minőségi ember ahova most senki sincs. tekintve hogy milyen szűk a piac teljesen jó igazolás.
Atleticoban még ennyit sem nyerne.Kerlon írta: Ezt a Hernandezt nem értem, ha tényleg oda igazol. Nem hiszem, hogy a Bayern előrelépés és valakinek csak annyi a célja, hogy német bajnok és kupa győztes legyen.
A Bayern sem lesz örökké lúzer a Bl-ben, kikopik szépen a Robbery idén, jön az új projekt és lehet menni a címért. Főleg hogy bőven van még ideje Lucasnak.
Inkább a Bayern nem értem hova akarják. Alaba jó korban van, középre sem égető igazolniuk viszont oda lehetne olcsóbban is.
80 milla körüli összeget inkább a támadóharmadra kéne költeniük. Szélsőre meg Lewa után valakire.
- ateeemadrid
Szerintem egy Bayern mindig komolyabb csapat lesz, mint egy Atletico, utóbbiak most évszázados történelmük során élnek egy kis sikersztorit, ahol szintén nem nagyon nyernek sokmindent, aztán a helyükre kerülnek.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
akármilyen jól megy az Atmának a Bayern az Bayern. lehet hogy most nem az igaziak de ez elég gyorsan változhat. náluk is most lesz egy nagy váltás az évtizedes Robberyről ami náluk kb az mint nálunk Ronaldo. 1 edző és 2-3 igazolás és megint ott vannak mindenért.
ha választanom kell hogy az Atmába megyek vagy a Bayernbe 10ből 10szer Bayern.
ha választanom kell hogy az Atmába megyek vagy a Bayernbe 10ből 10szer Bayern.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RaúlCF 2019. január 2., szerda 17:54-kor.
Ezt a Hernandezt nem értem, ha tényleg oda igazol. Nem hiszem, hogy a Bayern előrelépés és valakinek csak annyi a célja, hogy német bajnok és kupa győztes legyen.Realista24 írta:Atletico Madrid are willing to sell Lucas Hernandez to Bayern Munich for cheaper than €80m, if they wait until the summer to sign him.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Atletico Madrid are willing to sell Lucas Hernandez to Bayern Munich for cheaper than €80m, if they wait until the summer to sign him.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha nem németnek született volna a Bayernbe, sehol nem tartana.
Mondjuk szerencsére nincs annyira sztárolva, mint a vb gólkirálysága idején. Emlékszem a MU fizetett volna érte egy 100ast, megérte volna mint Kagawa vagy Mikitarjan.
Mondjuk szerencsére nincs annyira sztárolva, mint a vb gólkirálysága idején. Emlékszem a MU fizetett volna érte egy 100ast, megérte volna mint Kagawa vagy Mikitarjan.
Nem illik.