Ne az idei vb-t nézd bár nélküle kint se lettek volna.
Nézem, főleg a 2014est. Ott aztán tényleg nem nőttek fel hozzá. Ohh, Wait. Örülhet Messi, h osszehoztak neki egy vb ezüstöt, mert annyit se érdemelt volna. 2010ben is nagyon ott volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 27., csütörtök 21:32
Ne az idei vb-t nézd bár nélküle kint se lettek volna.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. december 27., csütörtök 21:02
Ne az idei vb-t nézd bár nélküle kint se lettek volna.Remy írta:Hozzá nem nőttek fel? Ja, igen.
Ez nem gyenge.BBeno írta:Ronci "le tudott süllyedni" a csapattársaihoz mikor a döntőben megmondta édernek hogy bemész és a te góloddal nyerjük a meccset. gondolom messi akkor azt várta a többiektől hogy te vagy a legjobb mi kevesek vagyunk hozzád.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 27., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 27., csütörtök 20:29
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. december 27., csütörtök 20:23
Teljesen más a válogatott meg a klub szint. Mellesleg inkább hozzá nem nőttek fel a többiek.dzsi91 írta:Miért lenne sikeres máshol? Ezt sosem értettem.Victorioo írta:Miért bőgne le máshol? Ezt sosem értettem.
Nyilván focizni nem felejtene el,de ő nem tudna se másik játékrendszerhez alkalmazkodni sem elmenni a világ legnagyobb lúzerei közé és lelket önteni beléjük mint Cr a juvénál.
Persze gvárdióla aktuális csapatába bármikor mehetne mert a bolond pep olyan frencsájzt csinált a tikitakából mint a Mcdonalds.
De argentínában klasszisokkal volt körülvéve és próbáltak ott mindent de nem működött sehogy sem.Szerintem ez elég jó érv az ellen,hogy ő máshol tudna-e nagyot alkotni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. december 27., csütörtök 19:55
Nevess csak..Kidobtam a karifát, meg a gyerek ajándékait is a kukába. Értelmetlen az egész C nélkül. Nem jött sem ő, sem a miki.DinhoL írta:Bőven van annyira intelligens játékos, hogy egy másik játékrendszerbe is megállná a helyét. Nem hiszem hogy jó példa egy argentin válogatottal jönni ez esetben, klubcsapat máshogy működik, összetettebb lenne minden. Spanyolbajnokság a legerősebb a világon és ott megállja a helyét, nekem mint szurkolónak ennyi elég. És persze a klubhűség se rossz dolog.
De ez is olyan dolog, hogy aki nem szereti és nem ismeri el az akkor se fogja ha elmegy pl a Juvéba, ahol 90%-ra nyer valamit. Akik meg szeretik azok meg valszeg nem bánják, ha Barcaba vonul vissza. Én is remélem utóbbit választja a kis törpicsek.
(Nem akarok belegondolni milyen lenne egy Karácsony nélküle. )
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. december 27., csütörtök 19:35
Ezt a 2007-9es időszakára nem mondanám feltétlen.[/quote]DinhoL írta: On the other hand eddig csak a köré felépített és összevásárolt közegben bizonyított.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. december 27., csütörtök 19:19
Ezt a 2007-9es időszakára nem mondanám feltétlen.Süti írta:DinhoL írta:Bőven van annyira intelligens játékos, hogy egy másik játékrendszerbe is megállná a helyét. Nem hiszem hogy jó példa egy argentin válogatottal jönni ez esetben, klubcsapat máshogy működik, összetettebb lenne minden. Spanyolbajnokság a legerősebb a világon és ott megállja a helyét, nekem mint szurkolónak ennyi elég. És persze a klubhűség se rossz dolog.
De ez is olyan dolog, hogy aki nem szereti és nem ismeri el az akkor se fogja ha elmegy pl a Juvéba, ahol 90%-ra nyer valamit. Akik meg szeretik azok meg valszeg nem bánják, ha Barcaba vonul vissza. Én is remélem utóbbit választja a kis törpicsek.
On the other hand eddig csak a köré felépített és összevásárolt közegben bizonyított.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 27., csütörtök 19:16
DinhoL írta:Bőven van annyira intelligens játékos, hogy egy másik játékrendszerbe is megállná a helyét. Nem hiszem hogy jó példa egy argentin válogatottal jönni ez esetben, klubcsapat máshogy működik, összetettebb lenne minden. Spanyolbajnokság a legerősebb a világon és ott megállja a helyét, nekem mint szurkolónak ennyi elég. És persze a klubhűség se rossz dolog.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. december 27., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 27., csütörtök 19:05
Miért lenne sikeres máshol? Ezt sosem értettem.Victorioo írta:Miért bőgne le máshol? Ezt sosem értettem.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. december 27., csütörtök 16:30
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 27., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. december 27., csütörtök 14:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 27., csütörtök 14:49
Amiért a válogatottban.Victorioo írta:Miért bőgne le máshol? Ezt sosem értettem.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. december 27., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 27., csütörtök 14:42
pheco írta:Hulye lenne elmenni mashova, foleg az utolso eveiben. Lehet ugy jarna, mint a valogatottal.BBeno írta:
[Marca] Messi: ”Accepting Ronaldo's challenge to join Italian football? I don't need any change. I'm at the best team in the world. My challenges are renewed year after year. I do not need to change teams or leagues to set new goals. I am at home and I do not need to change.”
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. december 27., csütörtök 14:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 27., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. december 27., csütörtök 13:24
Hulye lenne elmenni mashova, foleg az utolso eveiben. Lehet ugy jarna, mint a valogatottal.BBeno írta:
[Marca] Messi: ”Accepting Ronaldo's challenge to join Italian football? I don't need any change. I'm at the best team in the world. My challenges are renewed year after year. I do not need to change teams or leagues to set new goals. I am at home and I do not need to change.”
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem