Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
AZ Arsenal olyan amatőr, mint volt. Egy United-ben elgalább ott a potenciál, egy Ttham 0 fontnyi költéssel a második, de az Arsenal..10 éve ugyanazt kapod tőlük.
Pool jó, ennyit ér egy jól működő szisztéma, és egy edző, aki kihozza a legjobbat az embereiből.
Pool jó, ennyit ér egy jól működő szisztéma, és egy edző, aki kihozza a legjobbat az embereiből.
Nem illik.
Mitől festenek jobban? Mert azt mondod?Babinho írta: Az Arsenal pedig sokkal jobb képet fest idén mint az elmúlt években, de a tulajok és wenger több éves munkáját nem egy ősz alatt fogja kiheverni a keret. Lehet nem is fogja hiszen nagy pénzeket nem költenek. Ez most ennyire elég, nem hiszem hogy más többet tudna ebből kihozni.
Nem költenek nagy pénzt, csak 100 millió feletti mínusszal zárják ezt az évet.
Közhelyeket bárki tud puffogtatni. Írd már le nekem mitől!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jó ez a Pool.
Nyerjék ők a PLt.
Kíváncsi vagyok a BLre is.
Nekünk meg vásárolni kell.
Nyerjék ők a PLt.
Kíváncsi vagyok a BLre is.
Nekünk meg vásárolni kell.
Hitelesebb lennél ha nem minden hszed demagóg tömény fikázás lenne, esetleg pozitívumokat, neked tetsző meccseket, játékosokat is kiemelnél néha, vagy a kritikádat alátámasztanád. De amikor a Poolra azt mondod hogy nem kellett idén focizniuk, miután 20 meccs óta veretlenül vezetik a PLt és a BLben is, ha nehezen is de tovább mentek egy halálcsoportból...wxyz írta:Hát... én bírom Liverpool játékát, de eddig focizniuk sem kellett. Ez az Arsenal tragédia. A meccs összefoglalójához nagyon passzolna a Benny Hill zene.
Mustafi, hogy lehet még alapember? Sokratis és Lichtsteiner mit keresnek ott? Emeryben mit láttak?
Hát én bírni sem bírom őket mint te, de ezt nem elismerni...
Az Arsenal pedig sokkal jobb képet fest idén mint az elmúlt években, de a tulajok és wenger több éves munkáját nem egy ősz alatt fogja kiheverni a keret. Lehet nem is fogja hiszen nagy pénzeket nem költenek. Ez most ennyire elég, nem hiszem hogy más többet tudna ebből kihozni.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a hátvédsor nagyon tartalékos az Arsenalnal
alapesteben a nagy részük nem kezdő
úgy jobban festenének...
alapesteben a nagy részük nem kezdő
úgy jobban festenének...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
wxyz írta:Hát... én bírom Liverpool játékát, de eddig focizniuk sem kellett. Ez az Arsenal tragédia. A meccs összefoglalójához nagyon passzolna a Benny Hill zene.
Mustafi, hogy lehet még alapember? Sokratis és Lichtsteiner mit keresnek ott? Emeryben mit láttak?
Annyira bírom ezt, amint nem megy a szekér rögtön megy a fikázás
Nem vagyok sem Arsenal sem Emery fan, de sztem Wenger után jó választás volt. Nem kell ebbe az Arsenalba idén többet belelátni mint ami.... 5-6hely.
Tényleg ne vitassuk el, hogy nagyon jó a Pool, de ez az Arsenal jelenleg nem mérce, semmilyen szinten sem. Elképesztően kisiskolás gólokat kapnak, lényegében passzolni nem tudnak egymáshoz, stb.
Hát... én bírom Liverpool játékát, de eddig focizniuk sem kellett. Ez az Arsenal tragédia. A meccs összefoglalójához nagyon passzolna a Benny Hill zene.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mondjuk örülhetnek hogy Manét nem szórták ki az elején azért a torkonragadásért.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nagyon össze van idén téve ez a Pool.. adnék most már nekik egy pl-serleget
Firminot megkörnyékezném Perez helyében.
Firminot megkörnyékezném Perez helyében.
Som i Serem!
6oat
6oat
Bocs, úgy látom megelőztek.
Ok, de akkor Icardi nevét sem kéne emlegetni, mert leginkább a cipőjét sem köthetné be az angolnak.
Mondjuk több értelme lenne, mint Icardinak akit te és a fórum nagy része itt szeretne látni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak nem nekünk.illgner írta:Kane nem kis gólt lőtt ma (sem). Kéne, mint a falat kenyér.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kane nem kis gólt lőtt ma (sem). Kéne, mint a falat kenyér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezek az angol fiatalabbak sokkal "spanyolabbak" mint a mieink. Bármikor cserélném pl. Sanchot akármelyik spanyolunkra, fiatalunkra. Sokkal tehetségesebb, és illene is ide.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ide?? angol fiatalt?wxyz írta: De vannak most más jó angol fiatalok is, érdemes lenne ott szétnézni. .
ez a Real Madrid és a spanyol bajnokság
van egy nekik való közeg, teljesedjenek ott ki
nem ide való a stílusuk általában