Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. október 4., péntek 16:00

wZoLee7 írta: --------------Lopez/Casillas---------
Carvajal-Varane-Ramos/Pepe-Marcelo
---------------Illara/Case-------------
----------Modric--------Isco/DM------
Di Maria/Bale---------------CR/Jesé
----------Benzema/Morata----------
Lopezt kapuba.
Középre Xabi/Case előtte pedig Modric/Illarra vagy Isco/Illarra.
Ennyivel egészíteném ki.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 4., péntek 15:36

sander írta: --------------Lopez/Casillas---------
-----------------Modric---------------
----------Illarra--------Isco----------
Di Maria------------------------Bale
---------------Ronaldo---------------
ez lenne talán az év legrosszabb kezdője...kezdjük azzal, hogy Ronaldo csatárnak nulla...Illara VKP, tehát eleve nem értem miért van Modric előtt a pályán. Benzema a csatár, ha őt levesszük Moratat kell betenni. Mostani meccsen is amint beállt eleresztett egy szép lövést...nem volt túl sok lehetősége, ahogy jesének sem.
--------------Lopez/Casillas---------
---------------Illara/Case-------------
----------Modric--------Isco/DM------
Di Maria/Bale---------------CR/Jesé
----------Benzema/Morata----------

Persze Arbeola és Coentrao is ott lenne mint csere, sok lehetőség van ebben a csapatban, de eddig kb egyszer sem láttam olyan kezdőt és olyan cseréket amik igazán tetszett volna.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 3., csütörtök 15:09

Laci írta:Pár kérdést tennék fel olyan fórumlakóknak, akik nagyobb szakik mint én, vagy csak egyszerűen jobban képben vannak a mostani történésekkel:

-Jesé 'mellőzése'...nyáron még nem az volt, h CA meg van vele elégedve és h első keret tagja lesz, fasza minden? Őt sajnálom azért...Casemiro dettó, ő miért játszik ilyen keveset??

-Benzema utóbbi pár meccse (a tegnapit nem láttam sajnos)...mi a pék van vele? Már nincs jelentős konkurencia se, megkapja a kellő bizalmat, a csapat se szar mögötte, mégse jön ki neki a lépés valahogy. Jönnek a Falcaos meg a Suarezes hírek, meg az újabb 50-60Milliós összegek, amivel a média dobálózik...remélem összeszedi magát januárig.

-És az utolsó, amit az utóbbi pár évben nem értettem...Khedira. Eddig azt hittem h Mou kedvence, azért van nyomatva, mert h egy dolgos kp...de mi szól mellette? A gyorsasága...nem hinném, technika, labdakezelés, szerelés esetleg? Ez sem igazán...akkor a statisztika? ...Nem látom értelmét, miért ő kezd pl. Modric helyett 1-1 meccsen.
*tegnap nem láttam játszani, de a statisztikák alapján a leggyengébb ő volt...csak akkor nem játszott az ürge, amikor lesérült, ...számomra rejtély miért játszik, valaki világosítson fel, pls.

ps. Vééégre visszatért Varane és persze Marcelo...amint az UPC is úgy gondolja, hogy nem 5%-on megy a net, akkor majd pótolom a meccset.
Ezek látod nagyon jó kis kérdések és szerintem nagyon sokan gondolkodnak rajtad kívül is ezen. Nem tartom magam egy nagy szakinak de leírnám a véleményemet.
1; Sok ember szerintem abba a hibába esik hogy amit mondanak neki azt el is hiszi... Miért mondta volna Carlo azt hogy Jesé nem is akkora ász mint amit Madridban hisznek.... első benyomásnak nagyon rossz lett volna. Szóval nem kell mindig azt hinni amit mondanak mert azt mondják amit hallani szeretnél! Amugy valóban jó kis játékos lehet belőle bár én szó nélkül kölcsön adnám egy holland vagy német csapatnak hogy hadd fejlődjön mert itt nem fog annyit amennyit kellene neki, de ettől függetlenül illene neki megadni a játékperceket amikor jobban játszik a csapat. Mert azt hiába várjuk hogy egy nehéz mérkőzésen (főleg ha az eredmény sem úgy nézz ki ahogy akarjuk) beáll aztán megváltja a világot. Eddig sem tette és szerintem ezután sem fogja.

2; Beznema számomra soha nem volt és nem is lesz csatár. Nem érzi ő ott jól magát. Ő inkább egy hamis kilences és nem egy befejező csatár. (ezt szerintem a sok gólpassza alá is támasztja). Az már más kérdés hogy nem is akar már annyira bizonyítani. Emlékszem amikor leigazoltuk és először lépett pályára majdnem újra kellett telepíteni a füvet annyira hajtott (lehet hogy most egy kicsit túloztam :D ). Most meg...... Amugy Juninho-tól olvastam olyan nyilatkozatot hogy ő szerinte már Benzema-nál nem az első a foci. És persze újra szexbotrányba keveredett.

3; Khedira szerintem nem sokáig lesz a helyén. Csak idő kérdése hogy mikor fog megtörténni az Illarra- Khedira csere. A játék minden elemébe felülmúlja a Illarra Khedirát.

Én is nagyon örülök hogy végre mindkét játékos felépült mert nagyon kíváncsi leszek arra hogy miként lesz megoldva a középpálya. Egy ilyen kezdőt nagyon megnéznék:
--------------Lopez/Casillas---------
-----------------Modric---------------
----------Illarra--------Isco----------
Di Maria------------------------Bale
---------------Ronaldo---------------

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 3., csütörtök 14:57

-Jesé 'mellőzése'...nyáron még nem az volt, h CA meg van vele elégedve és h első keret tagja lesz, fasza minden? Őt sajnálom azért...Casemiro dettó, ő miért játszik ilyen keveset??
Jesének már a szezon előtt meg lett pecsételve a sorsa szerintem. Itt van Cé, itt van DM, jött Bale, és Karimot nyomtják Zidane-ék. 10 perceket fog kapni két-három meccsenként, talán, ezt szinte borítékolni lehetett. Esetleg a kupában kap majd több időt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. október 3., csütörtök 14:47

Pár kérdést tennék fel olyan fórumlakóknak, akik nagyobb szakik mint én, vagy csak egyszerűen jobban képben vannak a mostani történésekkel:

-Benzema utóbbi pár meccse (a tegnapit nem láttam sajnos)...mi a pék van vele? Már nincs jelentős konkurencia se, megkapja a kellő bizalmat, a csapat se szar mögötte, mégse jön ki neki a lépés valahogy. Jönnek a Falcaos meg a Suarezes hírek, meg az újabb 50-60Milliós összegek, amivel a média dobálózik...remélem összeszedi magát januárig.

-És az utolsó, amit az utóbbi pár évben nem értettem...Khedira. Eddig azt hittem h Mou kedvence, azért van nyomatva, mert h egy dolgos kp...de mi szól mellette? A gyorsasága...nem hinném, technika, labdakezelés, szerelés esetleg? Ez sem igazán...akkor a statisztika? ...Nem látom értelmét, miért ő kezd pl. Modric helyett 1-1 meccsen.
*tegnap nem láttam játszani, de a statisztikák alapján a leggyengébb ő volt...csak akkor nem játszott az ürge, amikor lesérült, ...számomra rejtély miért játszik, valaki világosítson fel, pls.

ps. Vééégre visszatért Varane és persze Marcelo...amint az UPC is úgy gondolja, hogy nem 5%-on megy a net, akkor majd pótolom a meccset.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. október 3., csütörtök 0:55

-------------Diego Lopez------------
Carvajal---Pepe---Varane--Marcelo
----------Casemiro--Illarra----------
----------------Modric----------------
Bale-------------Isco--------------CR

Isco hamis 9es lenne. Modric KK, sok előremozgással már-már TKP, gyakran lépne be a támadásokba. Casemiro hentel, Illarra mélységi irányító. Mind a kettő VKP-ból indul h stabilizálják a kp-t.

Szerintem Khedirának fotói vannak Löwről és Perezről, amin épp seggrepacsiznak. Mást nem tudok elképzelni.
Én sem. biztos van valami ilyesmi a háttérben. Nincs más értelmes magyarázat. Szomorú..

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 2., szerda 23:52

Tényleg érthetetlen, hogy mit látnak Khedirában az edzők. Ancelotti már a 3., akinél alapember (plusz a Stuttgart edzője is).

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 2., szerda 23:49

R.M.C.F írta:
wZoLee7 írta:akkor inkább Casemiró mint Khedira

Ez kinek nem egyértelmű? :D
Sajnos CA-nak :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 2., szerda 18:47

wZoLee7 írta:akkor inkább Casemiró mint Khedira

Ez kinek nem egyértelmű? :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 2., szerda 18:35

akkor inkább Casemiró mint Khedira

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 2:10

wZoLee7 írta:de én ezt nem értem...Carlo már a PSG-nél is oda csöpögött Modricra most meg durr padra és mennyen Khedira...vicc a köbön
Szamomra az egyetlen magyarazat, hogy Modric egy kisebb serulessel kuszkodik es Ancelotti nem akar vele is ugy jarni munt Bale-el. Tobbet er az, ha csak egy felidot jatszik mintha kihagyna 2 vagy 3 meccset. Mas logikus magyarazat nem jut eszembe hogy miert hagynank ki a kozppalya motorjat.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 1., kedd 1:46

de én ezt nem értem...Carlo már a PSG-nél is oda csöpögött Modricra most meg durr padra és mennyen Khedira...vicc a köbön

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2013. október 1., kedd 1:26

Szerintem Khedirának fotói vannak Löwről és Perezről, amin épp seggrepacsiznak. Mást nem tudok elképzelni.
6szor kezdett 8 meccsen (az utolsó négy meccs mindegyikén), míg mondjuk Casemiro egyszer se volt kezdő, és az első 3 bajnoki óta még csereként se áll be. Ezt még belehet tudni annak, hogy új csapat építése folyik, és kell valamilyen átmenet, de ha megint egész évben őt kell nézni zsinórban 4. éve, felkötöm magam.

Illarramendin a világ szeme, ha befuccsol nekünk annyi, végig a rohamléptű német fog virgonckodni. Bár amilyen a formánk, és belelendül a baszk, akkoris lehet Modricot rakná padra Carlo, h Khedirának legyen helye (lásd Atlético) :lol: :/
Remélem Ancelotti feltalálja a spanyol viaszt, mert minden a kp-nkon fog múlni, és Khedirának nem idő kell, hanem egy Stuttgart. milyen jó helyen volt ott

Vagy ha továbbra is fenyegetőzne h nyilvánosságra hozza a fotóit ha nem kezd, akkor Khedira- Illarra- Modric- Isco, rombuszban, előttük meg Bale és Cé, szélen Marcelo és Carvajal. De itt is előbb tenném be Casemirot helyette, szval minden út ugyanoda vezet: Khedira a kp-nk legnagyobb kerékkötője, szerintem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 29., vasárnap 20:42

Amúgy teljesen hangulat ember... de érthetetlen, hogy egy rangadón ennyire eltűnik... Mondjuk senki se volt jó, senkin se látszódott, hogy akar vagy valami, de nála fordul ez a legtöbbször elő. Pedig mindenki tudja, hogy mire képes és egy Galata elleni teljesítmény után 2 ilyen vállalhatatlan teljesítményt lehozni... Az Elches mondjuk jobban fáj... Moratat meg tényleg nyomatni kell hátha elkapja a fonalat és a lelkesedés pótolja a rutintalanságát. A másodban/harmadban még is csak jól termelt, szóval megkaphatná a lehetőséget. Mindegy, hogy kiszerencsétlenkedik össze magát, ő vagy a kedvetlen Benzema... Ő tuti hányásig hajtaná magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 20:14

h3x0r írta: En is padoztatnam a kovetkezo meccsen, gondolkozzan csak el hogy ez igy nem mehet tovabb.
Hányszor volt ilyen te jézus. :lol: :lol: Tavaly is Morata kezdett, amikor Higu sérülét volt, az volt igazán nagy fricska Benzemának, de ez az ember soha nem tanul semmiből.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 29., vasárnap 20:11

miVida írta:ok... hát Ronaldo komolyan nem nagyon sokat ér a középpályán már, nyugodtan fel lehetne tolni csatárnak
A valogatottban es nalunk is tobbszor jatszott mar csatarkent, de mindig gyenge volt. O szelen erzo jol magat, ahonnan tud befele cselezni.
miVida írta:mert Benzemat meg (barmennyire az egyik kedvencem) oktatási célból padoztatni!
En is padoztatnam a kovetkezo meccsen, gondolkozzan csak el hogy ez igy nem mehet tovabb.
miVida írta:Én nem tudom mikor látja be Ancelotti, hogy Khedira nem szint, van nekünk ott egy jó Casemiro-nk, (legalábbis jó volt a nyáron)
Soha. Minden edzo teljes mertekben megbizik a nemetben, de hogy miert ???
miVida írta:Bale pedig szerintem jobban érzi magát a bal oldalon, de wow... milyen gyors volt tegnap is párszor, és ez még nem végsebesség :ozil: komolyan, mint egy brazileno :)
Bal szelen jatszott a legtobbet, persze hogy ott erzi magat otthonosan. De azert meg varjunk vele, meg nincs 100%-os allapotban.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 29., vasárnap 19:17

Bale pedig szerintem jobban érzi magát a bal oldalon, de wow... milyen gyors volt tegnap is párszor, és ez még nem végsebesség :ozil: komolyan, mint egy brazileno :) 
Mivel a spursbe is inkább arról az oldalról indult meg,ez nem csoda.De korai lenne még bármit mondani róla,hisz még sem fizikálisan,sem egészségügyileg nincs topon....meg persze szoknia is kell még a légkört...
ja igen:brasiliero :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 29., vasárnap 17:14

ok... hát Ronaldo komolyan nem nagyon sokat ér a középpályán már, nyugodtan fel lehetne tolni csatárnak, mert Benzemat meg (barmennyire az egyik kedvencem) oktatási célból padoztatni!
és akkor az aláírásomat is mindjárt megváltoztatom az új hadirendre:

---------------López---------------
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
--------Casemiro-Modric----------
--DiMaría-----Isco--------Bale----
--------------Ronaldo--------------

Én nem tudom mikor látja be Ancelotti, hogy Khedira nem szint, van nekünk ott egy jó Casemiro-nk, (legalábbis jó volt a nyáron) aztán várok arra is, hogy Varane beszámítható legyen Marceloval, valamint Modric már 28 éves, használjuk ki a tehetségét amíg lehet, Illara meg még ráér. Bale pedig szerintem jobban érzi magát a bal oldalon, de wow... milyen gyors volt tegnap is párszor, és ez még nem végsebesség :ozil: komolyan, mint egy brazileno :) DiMaría meg jobb a jobboldalon beívelgetőnek, meg befele cselezgetőnek, meg hát jó munkásh! :) Arbeloa pedig szerintem még teljesen jó, de TÖBB meccset kéne adni Carvajalnak Isco, Ramos az alap. López pedig jobb, mint Casillas... :kivagyhe: (pedig de)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 29., vasárnap 2:09

na akkor itt folytatom a "értékeld a legutóbbi meccset" dolgot...
Számomra felfoghatatlan az, hogy valakiknél nem ez a védelem áll össze
Carvajal-Pepe/Varane-Ramos-Marcelo
Arbeola max csere! Coentrao is csere. Pepében van akarás, és igyekszik. Inkább Ramosban érzem néha, hogy ott van de mégsem. Viszont ő olyan jelenség a pályán, amit nem lehet levenni, rossz napjain stabil pont, Pepe rossz napjain tényleg rossz. Varane 50%-osan is hozza azt a teljesítményt, nagyon kell egy jó forma tőle.
Középpályán húzom fel magam a legjobban. Khedirát valaki takarítsa el onnan. Illara-Modric és kész. Ha Xabi felépül akkor pihentetés céljából bevethető a Xabi-Casemiro duó. Előttük Isco szerepe nem lehet kérdés, ha ő éppen nem is kezd akkor arra posztra vagy DM-et vagy Bale-t kell bedobni. A szélek alap, Bale-CR...
A csatárposzt meg, tököm bele, nem megy Karimnak, akit én nagyon bírok, remekül kezdett, de ha nem megy ott van Morata és Jesé. Velem senki ne akarja elhitetni, hogy Morata ha megkapná azt a mennyiségű lehetőséget amit Benzema, nem tudna vele élni. Dm beadásait sorban váltaná gólra.
De persze, olyan védelmet kell pályára dobni, ami messze nem stabil, és lényegében, a kapus remekel, mégis tehetetlen, mert a védelem ami előtte áll csak szó szerint áll.
A középpályán olyan játszik, aki lehet hogy labdákat szerez, de el is adja a fenébe, passzai nagy része rossz helyre megy, támadásokban NULLA. A csatárunknak nem megy, de nem baj, hozzunk le mást...két meccsen egymás után rossz kezdő, rossz cserék, egy jó kerettel. Hajrá Carlo, remélem vissza talál a helyes útra...ugyanis a madridi kispad, sok jó edzőt megkajált már

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 28., szombat 16:01

Géci írta:Esti kezdő a nyilatkozatokból itélve.

-------------------------------Lopez-----------------------------
Carvajal--------Varane/Pepe----------Ramos------Arbeloa

-------------Khedira? :roll: /Illarra-----------Modric----------
--Bale----------------------------------------------------Isco--
------------------------------------------CR--------------------
------------------Benzema-------------------------------------
legyen ott Varane, Illara, és Arbeola helyett Coentrao, és akkor maximálisan elégedett leszek, agyam eldobom ha Khedira megint kezdeni fog :D mondjuk nagy az esély hogy Varane-ra még várni kell

Vissza: