Premier League
Re: Premier League
ma este city győzelmet remélek és várok. nem történne még semmi extra ha a pool nyerne mert lesz egy afrika kupa ha jól emlékszem ott a pool dobhat el pontokat hogy újra izgalmas legyen a PL
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Voltak olyan hírek, hogy érik egy Higuain - Morata csereRealista24 írta: Úgy volt hogy viszik? Nem elég csapás Morata?
Csak elég bonyolult lenne, mert Higuain még a Juve játékosa.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
én is remélem hogy ma a City nyer. semlegesként izgalmasabb lenne a szezon második fele
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dzsi Poolos kommentjei után mindig elkezdek azon agyalni, hogy vajon álmondtam-e, hogy nyertünk, vagy sem, mert ha nem tudnám az eredményt és csak a hozzászólásait olvasnám, azt hinném, hogy agyonvertek minket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
OKé, hogy a BL óta 3-4 poolosnak elgurult, de neked szerintem jobban.dzsi91 írta:Gvárdiola szív gvárdiola lélek England is blú amíg élek. Remélem az öreg pep ma megmutatja miért is ő a futballfilozófus és beindítja a liverpool újabb ezüstszezonját. Gyerünk shitty mutassátok meg a világnak,hogy még semmi sincs veszve amíg én igazi footballt nézek streamen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
már azt is furcsáltam mikor erről írogattak. hogy gondolták hogy a milan lemondana róla morata jogáért. lövi nekik a gólokat a milanban. nélküle karcolnák a 10. helyet kell nekik mint egy falat kenyér.Más: azt írják a Chelsea nem fogja leigazolni Higuaint januárban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Úgy volt hogy viszik? Nem elég csapás Morata?Anthony írta:Solskjaer bekezdett, de mind gyenge csapatokkal játszottak, majd jövő héten a Tottenham ellen kiderülnek az erőviszonyok. Habár utána is van néhány laza meccsük a PSG találka előtt.
A ma esti rangadóhoz: most a Citynek kéne nyerni, hogy legyen izgalmas a PL. Főleg, hogy a Pool az utóbbi nem tudom hány meccsen nyert elvileg a City ellen, ilyenkor szokott jönni a visszavágás, aztán ki tudja
Más: azt írják a Chelsea nem fogja leigazolni Higuaint januárban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Solskjaer bekezdett, de mind gyenge csapatokkal játszottak, majd jövő héten a Tottenham ellen kiderülnek az erőviszonyok. Habár utána is van néhány laza meccsük a PSG találka előtt.
A ma esti rangadóhoz: most a Citynek kéne nyerni, hogy legyen izgalmas a PL. Főleg, hogy a Pool az utóbbi nem tudom hány meccsen nyert elvileg a City ellen, ilyenkor szokott jönni a visszavágás, aztán ki tudja
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:Gvárdiola szív gvárdiola lélek England is blú amíg élek. Remélem az öreg pep ma megmutatja miért is ő a futballfilozófus és beindítja a liverpool újabb ezüstszezonját. Gyerünk shitty mutassátok meg a világnak,hogy még semmi sincs veszve amíg én igazi footballt nézek streamen.
Lol, nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gvárdiola szív gvárdiola lélek England is blú amíg élek. Remélem az öreg pep ma megmutatja miért is ő a futballfilozófus és beindítja a liverpool újabb ezüstszezonját. Gyerünk shitty mutassátok meg a világnak,hogy még semmi sincs veszve amíg én igazi footballt nézek streamen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Navast az Arsenallal hozták szóba. Örülnék neki, jó helye lenne a Premier Leagueben.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ilyet se láttam még, hogy egy játékos fölfelé bukjon. Nagy szakértők dolgozhatnak a Chelseanél.
Srácok, reggel 10 óta ez a téma a kommentáld topicban.
- Anthony
Nyáron? Wtf? Nekik már most kellene az erősítés, minek várnak nyárig?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Pulisic -> Chelsea, 57 millio font, nyaron csatlakozik hozzajuk. Hivatalos.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lehet hogy nagy tapló de miben más ez mint amit nálunk lerendeztek akár Benitez akár Lopetegui alatt az emberek. nem nagyon hajtották szét magukat egyiknek sem meg is lett az eredménye._Bushido_ írta: Pogba meg lehet akármekkora király a posztján, emellett hatalmas tapló is. Ahogy ziro is írta, akármennyire is nem bírja az edzője képét, attól még az a munkája, hogy a legjobb tudása szerint tegye a dolgát a pályán. Ezt viszont nem tette meg. Úgyhogy tényleg nagyon veszélyes lenne rászabadítani a Real öltözőjére. Főleg, hogy "csak" egy Solari az edző.
elvileg nincs ilyen terv. előre meg lett mondva hogy ideiglenes edző és továbbra is a Molde edzője csak a United fizet valamennyi kártérítést a Moldénak mert náluk valahol márciusban kezdődik majd a szezon és hogy az első 2 hónapot kihagyja majd.OGS még egyelőre nem bizonyított nagy csapat ellen, csak kiesőjelölteket vertek, meglátjuk kap-e hosszabb távú megbízást (köv idényre).
- Remy
- Kapcsolat:
Semmit nem jelent, mert annyi pénz van a PL-ben, hogy attól, hogy valaki tökutolsó, az a 100 körüli elköltött összeg nem nagy durranás. 3-4 játékos._Bushido_ írta: Azért az újonc Fulham is elköltött 109 milliót a nyáron, ennek ellenére csak utolsó előttiek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Mourinho maga is megmondta, hogy egyszer szeretné edzeni hazája válogatottját. Ha még nem is most, de ez is eljön szerintem. de arról is szó volt, hogy egyszer visszetérne az Interhez. Ott volt szerintem az, hogy feltétlen nélkül bíztek benne és kedvelték / szerették a nézők, drukkerek, játékosai.
José fanként mondom, hogy sajnos anno Pep jól tette, hogy kihagyott egy szezont. Mentálisan nagyon sokkk lehetett az örökös Real - Barca féle háború (akár a pályán, akár a médián keresztül), úgyhogy tuti megviselte őt is. Mourinhonak is lett volna esélye kihagyni fél vagy egy szezont, de nem tette, (úgy gondolta) viszi még a lendülete. Rá is ráfért volna.
Pogba meg lehet akármekkora király a posztján, emellett hatalmas tapló is. Ahogy ziro is írta, akármennyire is nem bírja az edzője képét, attól még az a munkája, hogy a legjobb tudása szerint tegye a dolgát a pályán. Ezt viszont nem tette meg. Úgyhogy tényleg nagyon veszélyes lenne rászabadítani a Real öltözőjére. Főleg, hogy "csak" egy Solari az edző. OGS még egyelőre nem bizonyított nagy csapat ellen, csak kiesőjelölteket vertek, meglátjuk kap-e hosszabb távú megbízást (köv idényre).
Wolver: Azt a Moutinhot azért pár évvel ezelőtt elnézegettem volna Real-mezben is. Épp az a poszt, amiben sokszor hiány volt, míg össze nem állt a CKM.
Azért az újonc Fulham is elköltött 109 milliót a nyáron, ennek ellenére csak utolsó előttiek.
José fanként mondom, hogy sajnos anno Pep jól tette, hogy kihagyott egy szezont. Mentálisan nagyon sokkk lehetett az örökös Real - Barca féle háború (akár a pályán, akár a médián keresztül), úgyhogy tuti megviselte őt is. Mourinhonak is lett volna esélye kihagyni fél vagy egy szezont, de nem tette, (úgy gondolta) viszi még a lendülete. Rá is ráfért volna.
Pogba meg lehet akármekkora király a posztján, emellett hatalmas tapló is. Ahogy ziro is írta, akármennyire is nem bírja az edzője képét, attól még az a munkája, hogy a legjobb tudása szerint tegye a dolgát a pályán. Ezt viszont nem tette meg. Úgyhogy tényleg nagyon veszélyes lenne rászabadítani a Real öltözőjére. Főleg, hogy "csak" egy Solari az edző. OGS még egyelőre nem bizonyított nagy csapat ellen, csak kiesőjelölteket vertek, meglátjuk kap-e hosszabb távú megbízást (köv idényre).
Wolver: Azt a Moutinhot azért pár évvel ezelőtt elnézegettem volna Real-mezben is. Épp az a poszt, amiben sokszor hiány volt, míg össze nem állt a CKM.
Azért az újonc Fulham is elköltött 109 milliót a nyáron, ennek ellenére csak utolsó előttiek.
jjaaaa h ez a feltétele. ok.Csabi írta:miről beszélsz. tele vannak portugalokkal meg del amerikaiakkal. persze hogy elverik a tyukosakat.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a jelenlegi edző tökéletes a posztra. ott is lesz meg par evig. utana lehet cserelni, de most nem aktualis a valogatott.