Egyébként tényleg megkell húzzuk a fiatalítást, kiöregedett a csapatunk, teljesen. Teljes vérfrissítést kéne a gárdának, nyílván ez nem fog menni 1 év alatt, de valahogy megkéne próbálni.
-----------------------Courtois(26)/Lunin(19)/Casilla(32)----------------------
-----------Varane(25)/Nacho(28)--------------Ramos(32)/Vallejo(22)----
Carvajal(26)/Odriozola(23)-------------------------------
Hakimi(20)/Reguilón(22)
-----------------------Kroos(29)/Casemiro(26)-----------------------------
---------
Pogba(25)/Valverde(20)------Kovacic(24)/Llorente(23)/Ceballos(22)
Brahim Díaz(19)/Asensio(22)-------------------------------
Hazard(28)/Vinicius Jr.(18)
--------------------------
Icardi(25)/Benzema(31)/Rodrygo(17)-----------
Nálam ez lenne a 25 fős keret.
Kezdjük az elején.
Távozók:
-Navas: Egyértelmű a helyzete, sajnos itt már Neki nem sok babér fog teremni, pénzt csinálnék belőle ameddig csak lehet, szerintem lenne csapat aki 20.000.000 €-t adna érte.
-Marcelo: Sajnos nem érzem benne azt, amit régen, védekezésben botrány, nincs benne tűz, megöregedett és szerintem a mentalitása nem éppen pozitív irányba viszi a csapatot, Ő is menne CR mellé játszótársnak vagy a Párizsba, egy 30.000.000 €-t szerintem kitudnánk hozni belőle.
-Isco: Belőle érzem a legtöbb pénzt, akár egy Isco-Hazard cserét is simán eltudnék képzelni, vagy egy City-t. 80.000.000 €-t simán kéne kapjunk érte.
-Bale: Fura kimondani, de Ő a sztárunk, viszont nem tudom, hogy üveglábú barátunkért mennyit adnának, nagyjából Isco árára gondolok Vele kapcsolatban. 80.000.000 €. De egy Pogba üzletben is, ráfizetéssel a Mi részünkről is mehetne a deal.
-Lucas: Mehet, nulla. 15.000.000 €
-Modric: Imádtam, de valószínűleg nem fogja elfogadni a másodhegedűs szerepét, amit meg is értek, az Interbe még elég nagy császár lehet. Grande Lukita! Nem tudok árat mondani, de nagyon jelképes összeg lesz úgyérzem.
Érkezők:
-Pogba: Amit bemutatott a VB-n az valami fantasztikus teljesítmény volt, bőven elférne Nálunk, sőt azonnal kezdőbe lenne, a középpálya is kapna egy elég nagy vérfrissítést. Kell a francia. Az ára 100.000.000 € körül mozog.
-Hazard: Nem kell részletezni, muszáj elhozni, jelenleg Ő az egyetlen mozdítható sztár előre, akiben megvan a tudás is. 1 év múlva lejáró szerződése van, ide is akar jönni. 70.-80.000.000 €-ért már bőven hozható.
-Icardi: Muszáj egy csatárt is hozni, a jelenlegi piacon szerintem Icardi a legjobb, aki el is érhető. 100.000.000 € alatt viszont aligha ússzuk meg, sajnos a piac ezt diktálja.
+1: Eriksen. Nekem nagy álmom, simán adnám érte Kovacic-ot plusz dellát.
Távozók: 225.000.000 (+Modric) €
Érkezők: 280.000.000 €
-55.000.000 €
Fifából ki?