Értékeld a legutóbbi meccset
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
nem, kialakítani nem tud, de nyomokat lehetne már tapasztalni. És komoly hibái is vannak, ami nem a 2 hónapnak köszönhető.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mike:
Ha egy edző(nem vagyok CA fan) 2 hónap alatt a real madridnál,de akár másnál is,de főleg nálunk,ki tud alakitani egy a korábbihoz átütőbb koncepciót,úgy hogy a keret sok része érintett,szinte MINDEN szerkezeti egység,akkor az tolja le a fecskét és én odahajolok mögé....és tetszeni fog neki.
Ha egy edző(nem vagyok CA fan) 2 hónap alatt a real madridnál,de akár másnál is,de főleg nálunk,ki tud alakitani egy a korábbihoz átütőbb koncepciót,úgy hogy a keret sok része érintett,szinte MINDEN szerkezeti egység,akkor az tolja le a fecskét és én odahajolok mögé....és tetszeni fog neki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát azér lassan megtalálhatná. Mióta van itt? 2 hónap?
Nyílt titok volt h Bale jön, készülhetett rá. Összvissz két kérdést kell eldönteni. Arbeloa vagy Carvajal, és Khedira vagy akárki más. Ez nem olyan sok h ettől függetlenül ne lehetne egy normális taktikát és elképzelést kitalálni. Jelenleg semmi nyoma annak h bármi is történne az edzéseken.
Arról nem is beszélve h a két kérdést is rosszul válaszolta eddig meg.
Nyílt titok volt h Bale jön, készülhetett rá. Összvissz két kérdést kell eldönteni. Arbeloa vagy Carvajal, és Khedira vagy akárki más. Ez nem olyan sok h ettől függetlenül ne lehetne egy normális taktikát és elképzelést kitalálni. Jelenleg semmi nyoma annak h bármi is történne az edzéseken.
Arról nem is beszélve h a két kérdést is rosszul válaszolta eddig meg.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CA még keresi a csapatot.......aki ebből azt vonja le,hogy özil elment és jött bale és muszáj volt felállni hülyén,az fizessen,menjen haza.....eleget ivott.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
tulajdonképpen támadásban és védekezésben két különböző felállásban játszunk, előbbinél inkább hajaz a 4-4-2-re, az utóbbinál meg inkább 4-3-3Lehet én látom rosszul, de szerintem ez nem így van. Az Atletico elleni meccsen figyeltem fel rá, hogy az a 442 az nem 442, hanem 433,
ebből is látszik, hogy ancelotti nem felejtette el teljesen a kontrázásokat, csak az egyensúlyt igyekszik megtalálni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
--->Az előszezon óta nem csak Özil-Bale csere volt az egyetlen dolog, ami változott. Ráadásul Bale még alig játszott, máris miatta borult minden? Na ne már.
Ergo; nem az adott játékosok személye, sokkal inkább a karakterisztikájuk (Bale és Di Maríaé is teljesen más), ami itt most lényeg ...Igen, igazából a probléma az hogy az előszezonban volt egy eléggé alapnak mondható felállás, Modric-Isco-Özil-Cé-Benzema. Függetlenül attól hogy Özil nem nyújtott kiemelkedőt ez a sor elég jól funkcionált. Helyenként látványosan, kreatívan focizott a csapat, a Chelsea elleni meccsen például nagyon kijött ez, ott már olyan focit toltunk amit én személy szerint látni szeretnék. Viszont jött Bale, Özil pedig ment. El kellett kezdeni mást játszani, Bale ugye egy ideig nem volt bevethető, helyette Di Maria került be, teljesen más stílusú mint Özil, és mégegyszer mondom tekintsünk el ennél a példánál Özil gyengébb formájától . Ezzel a lépéssel kb ugyanazt voltunk kénytelenek játszani amit Mourinho nyomatott.
Továbbra sem rá van kihegyezve a dolog, még akkor sem, ha szerintem érezhetően hiányzik a keretből egy ilyen típusú (és hangsúlyozom hogy nem ő) játékos is !mint az előszezonban egy vállalható meccset lehozó Özil távozását.
Igazad van; természetesen ez is erőteljesen hozzájárul a jelenlegi szituációhoz, mint ahogy bizonyos vélemények szerint a fentiek is csupán adalékul szolgálnak ehhez és senki nem mondta, állítja hogy csak és kizárólag ezen múlna a dolog.Támadásban Marcelo elvesztése volt a legnagyobb érvágás. Vele volt meg a létszámfölény, a meglepetés ereje. Ezen kívül Khedira valami érthetetlen oknál fogva full alapkezdő lett, végig játssza a meccseket (Még Modric is padon találja magát néha), azóta nincs is középpályánk.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Lehet én látom rosszul, de szerintem ez nem így van. Az Atletico elleni meccsen figyeltem fel rá, hogy az a 442 az nem 442, hanem 433, DE... nagyon sokszor, CR beáll csatárnak, és ilyen kor felborul pálya. Nincs bal oldala a csapatnak, mert nincs Marcelo, és vagy kihúzodik oda valaki (volt, hogy Khedira ), vagy nem. Rengetegszer előfordult, hogy senki nem volt a bal oldalunkon. Kicsit olyan volt, mintha ingyen sört osztanának a jobb oldali vonal mellett, mindenki ott tobzódott.Kerlon írta:..l. Most 442 van...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az előszezon óta nem csak Özil-Bale csere volt az egyetlen dolog, ami változott. Ráadásul Bale még alig játszott, máris miatta borult minden? Na ne már.madridronie írta:Ezt meg nemcsak Kerlon és CS0ki veti fel, hanem számos szakértő is; egyértelmű, hogy az Özil-Bale cserével borult minden előzetes elképzelés és egyelőre csak a fejvakarászás marad.
Támadásban Marcelo elvesztése volt a legnagyobb érvágás. Vele volt meg a létszámfölény, a meglepetés ereje. Ezen kívül Khedira valami érthetetlen oknál fogva full alapkezdő lett, végig játssza a meccseket (Még Modric is padon találja magát néha), azóta nincs is középpályánk. Sokkal inkább ezt a két dolgot látom a visszaesés okának, mint az előszezonban egy vállalható meccset lehozó Özil távozását.
Merci Zizou!
- ___Samy___
igen, mást próbálunk játszani, de ennek szerintem egyáltalán nem özil az oka, hiszen vele még úgy sem volt jobb oldalunk, mint mondjuk eddigNem tudom... nekem úgy tűnik, hogy Özil lelépése óta teljesen mást játszunk, mint amit előtte. Érdekes mód visszaestünk.
Ezt meg nemcsak Kerlon és CS0ki veti fel, hanem számos szakértő is; egyértelmű, hogy az Özil-Bale cserével borult minden előzetes elképzelés és egyelőre csak a fejvakarászás marad.
a távozása után dm játszott a helyén, és nem is akárhogy, de ebben az egy-másfél hétben változott meg az egész helyzet
bale meg még nem játszott annyit, hogy most teljes bizonyossággal lehessen azt állítani, hogy miatta borult az előzetes elképzelés
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ez mind szép és jó (világos, hogy nagyon nem kell még keresztet vetni), ugyanakkor ne tegyünk már úgy, mintha minden OK lenne és abszolút a tervek szerint haladnának a dologok. Ellenkező esetben Carlonak sem kellene 1 órás fejtágítást tartani a srácoknak, illetve a Pepe-Benzema balhénak sem lenne aktualitása, a "baráti" ebédről, vacsiról (Perezékkel), illetve, hogy az olasz mester egy csatár szerződtetését sürgeti már nem is beszélve! Ancelotti jól beszélt; "ez szégyen és ha így folytatják idén se nyerünk semmit!"7 forduló után 5 győzelem,1 döntetlen és egy 1 vereség,a BL-ben megvertük a Galatasarayt idegenben,az előszezonban megvertük az Intert és a Chelsea-t,hibátlanul zártuk a felkészülési időszakot.
Teljesen más a koncepció,a játékosoknak idő kell,amíg átállnak.
Tökéletes összefoglaló cikk az elmúlt hetek eseményeiről Khedirástul, mindenestül (kár hogy csak spanyolul)!
Ezt meg nemcsak Kerlon és CS0ki veti fel, hanem számos szakértő is; egyértelmű, hogy az Özil-Bale cserével borult minden előzetes elképzelés és egyelőre csak a fejvakarászás marad.Nem tudom... nekem úgy tűnik, hogy Özil lelépése óta teljesen mást játszunk, mint amit előtte. Érdekes mód visszaestünk.
RealMadrid
RealMadrid
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az tény hogy a walesinek lenne helye,nem is így értettem,hanem hogy a megfelelő helyét keresi a mester,ahol a leghatékonyabb,de mindezt úgy,hogy a kp-n a megfelelő kiszolgáló ott legyen mögöttük...(Mert ugye Ronaldo is hasonlo szisztéma)Helye mindenképpen lenne, de előszezonban inkább 433 volt és ugye Özil is szabadon mozoghatott elől. Most 442 van, persze DM-mel és lehet visszaállunk 33-ra Bale-lel. Kitudja... Teljesen máshogy festett szerintem... Mondjuk lehet azért, mert Özil a gyenge teljesítmény ellenére is inkább kiszolgáló, mint befejező és most eggyel kevesebb lett ebből és eggyel több lett abból. Aggasztó, de ha Khedira marad, akkor Modricra és Iscora hárul minden ilyen feladat... Esetleg Benzemára, ha lesz kedve focizni.
Özil valóban utolsó passzokban jó volt,de nem tudott konstans teljesítményt hozni,úgyhogy egyáltalán nem sírom vissza.Ezt a szerepkört vette át Isco,aki ugyan nem ad annyi gólpasszt,de rúg helyette gólt.Na most sztm Modrical meg tudnák oldani,hogy kiszolgálják a támadóhármast,meg Benzema is vissza szokott lépni labdákért ha olyan napja van...
Itt a kulcskérdés hogy labdavesztés esetén ki szerzi azt vissza,Modric még csak csak visszalép,de a többi nem erről hires.Ilyenkor kellene egy stabil vkp szekcio,de Khedira állítom erre alkalmatlan,Illarra se az az ütköző tipus..így aztán gyorsan átroboghat az ellen a kpnkon...
Marcelo vsszatértével várom a támadójáték frissülését,hogy majd Ronaldoval megbontják a baloldalt,Isco szervez,de hogy Bale ebbe hogy tud bekapcsólódni,mennyire ízlik ez neki,passz...
És nem,nem írom őt le,nehogy félreértse valaki,hisz ilyen kevés játékperc alapján marhaság itéletet mondani,ezek pusztán csak felvetések...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Komolyan mondom,nevetséges ami itt megy,meg úgy általában mindenhol. Hihetetlen,mennyire ostobák az emberek. Mourinhonak igaza volt...
Veszel egy Ferrarrit,újonnan,belezúgtál,imádod. Én azt mondom rá,szar. Másnap megint azt mondom rá: szar,semmit nem ér az autó. Harmadik nap ismét elmondom,a Ferrarri a legbénább autó a világon. Jön a haver,azt mondja: tényleg szar autó,abból a pénzből 3 BMW-t lehetett volna venni. És a végén,elhiszed,hogy egy szart vettél,és eladod álmaid autóját.
Valahogy így működik ez. Mindenhol azt olvasom,hogy Ancelotti már most megbukott,Mourinhot vissza kell hívni,semmit nem ér Bale,hiába az elköltött eurómilliók,CR függő a csapat,Özil eladása a 21. század legrosszabb döntése volt Madridban stb stb. Hát hol élünk?
7 forduló után 5 győzelem,1 döntetlen és egy 1 vereség,a BL-ben megvertük a Galatasarayt idegenben,az előszezonban megvertük az Intert és a Chelsea-t,hibátlanul zártuk a felkészülési időszakot.
Azok mellett vagyok,akik azt írták,hogy ez a szezon messze lesz attól,amit mi akarunk,nyilván a maximumra törekszünk,de... azért ez túlzás már ami itt és a médiában megy...
Veszel egy Ferrarrit,újonnan,belezúgtál,imádod. Én azt mondom rá,szar. Másnap megint azt mondom rá: szar,semmit nem ér az autó. Harmadik nap ismét elmondom,a Ferrarri a legbénább autó a világon. Jön a haver,azt mondja: tényleg szar autó,abból a pénzből 3 BMW-t lehetett volna venni. És a végén,elhiszed,hogy egy szart vettél,és eladod álmaid autóját.
Valahogy így működik ez. Mindenhol azt olvasom,hogy Ancelotti már most megbukott,Mourinhot vissza kell hívni,semmit nem ér Bale,hiába az elköltött eurómilliók,CR függő a csapat,Özil eladása a 21. század legrosszabb döntése volt Madridban stb stb. Hát hol élünk?
7 forduló után 5 győzelem,1 döntetlen és egy 1 vereség,a BL-ben megvertük a Galatasarayt idegenben,az előszezonban megvertük az Intert és a Chelsea-t,hibátlanul zártuk a felkészülési időszakot.
Azok mellett vagyok,akik azt írták,hogy ez a szezon messze lesz attól,amit mi akarunk,nyilván a maximumra törekszünk,de... azért ez túlzás már ami itt és a médiában megy...
Azért jó lenne addig versenyben maradni a bajnokságban is.R.M.C.F írta:Tavaszig még várjunk...addig össze kell csiszolódni
Én nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni. De én is így látom. Nekem is ezek a legfőbb problémáim. Eddig egyik tétmeccsen sem győzött meg minket a csapat. A BL 6-1 is bőven csalóka, ekkora fölényben nem voltunk.madridronie írta:Lassan kerek 100 napja vette át a csapat irányítását az olasz és a hivatalos szezonkezdet azóta talán egyszer (otthon a Bilbao ellen) játszottunk úgy, hogy elégedetten állhattunk fel a fotelból; a védekezésünk botrány (rengeteget vesztettünk agresszivitásban előre és hátra is), támadásban meg legjobb indulattal is csak egyéniségekről és esetlegességről beszélhetünk (a kontrák száma is durván minimalizálódott), emellett több embernek érezhetően nem ízlik az új szisztéma stb.. Összességében elmondható, hogy ezidáig inkább az erőlködés, a fejetlenség és a káosz jellemzi a csapatot és annak egyelőre kevésbé létező taktikáját! Ezek után szerintem nem meglepő a számos kritika, ami természetesen nem egyenlő azzal, hogy a csapatot már most temeti a nagyérdemű, mert erről véleményem szerint szó sincs, sőt!
Én is ezt mondtam, hogy kezd unalmassá válni ez a szöveg. Mindig csak majd, majd, majd... Majd Mourinho második éve, az lesz az igaz. Na nem, akkor majd a harmadik. Mourinho elmegy, most majd tavasszal kell ott lenni.madridronie írta:Mostanában évről-évre úgyis csak ez a szöveg marad a Real drukkereknek!
Az eredményen kívül szerintem ott sem voltunk maradéktalanul elégedettek szerintem. Az első félidőben ott is szenvedtünk bőven. Aztán a Galata szépen lassan kinyílt, nekünk meg az fekszik. De az állófociban mindig mi vagyunk hátrányban, ezzel kéne már kurvára kezdeni valamit. Érdekes a Barcánál ez évek óta működik, nálunk miért nem? Azért sokszor olyan ütem meg mélységi passzokat osztogatnak egymásnak, hogy azt tényleg jó nézni, nálunk néha Özil volt ilyenekre képes, de egyébként semmi.miVida írta:a galata meccs után nem mondta ezt senki...
Ja végül ezért kezd már most leszakadni a tabella a 4. helyezettől. Még mindig egy nagy szar a spanyol bajnokság.miVida írta:kiscsapatok ellenfelekké, ami pedig csak élvezhetőbbé teszi a LaLikát
- ___Samy___
főleg, hogy mikor itt volt a portugál, akkor az ő játékrendszere volt a szarNehogy már elkezdjük visszasírni azt a szerencsétlen elképzelést.
most nem ment a a szekér két meccsen, de már egyből jó játékrendszer volt a mourinhoé.....
ebből menjen ki az ember...tényleg az a szar ami van, és az a jó, ami nincs
Helye mindenképpen lenne, de előszezonban inkább 433 volt és ugye Özil is szabadon mozoghatott elől. Most 442 van, persze DM-mel és lehet visszaállunk 33-ra Bale-lel. Kitudja... Teljesen máshogy festett szerintem... Mondjuk lehet azért, mert Özil a gyenge teljesítmény ellenére is inkább kiszolgáló, mint befejező és most eggyel kevesebb lett ebből és eggyel több lett abból. Aggasztó, de ha Khedira marad, akkor Modricra és Iscora hárul minden ilyen feladat... Esetleg Benzemára, ha lesz kedve focizni.morientes írta:Gondolom itt arra gondolsz,hogy mivel a walesi abban a játékban,amit az előszezonban toltunk,nem biztos hogy kompetens,de mivel csillagászati összegért vettük,játszatni meg muszáj,úgy akarja alakitani a szisztémát az olasz,hogy Balenek helye legyen benne...jól gondolom Kerlon?Bale érkezésével keverte meg a lapokat Ancelotti...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=MG5nxzhv ... e=youtu.be
Tökéletes összefoglaló
Tökéletes összefoglaló
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gondolom itt arra gondolsz,hogy mivel a walesi abban a játékban,amit az előszezonban toltunk,nem biztos hogy kompetens,de mivel csillagászati összegért vettük,játszatni meg muszáj,úgy akarja alakitani a szisztémát az olasz,hogy Balenek helye legyen benne...jól gondolom Kerlon?Bale érkezésével keverte meg a lapokat Ancelotti...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Megemlitésére gondoltam, de igazad van, nem írtad, hogy Özillel jobb volt a játék.Kerlon írta:Jó, de kibeszélt most erről? Mondjuk, ha felhoztad már leírom, hogy nem értek veled egyet, de még egyszer hangsúlyozom, hogy a mondandómnak semmi köze nincs a reagálásodhoz.
Merci Zizou!
Jó, de kibeszélt most erről? Mondjuk, ha felhoztad már leírom, hogy nem értek veled egyet, de még egyszer hangsúlyozom, hogy a mondandómnak semmi köze nincs a reagálásodhoz.ericco írta:Már vártam. Özil pont hogy az ilyen meccseken nem ért még 5 forintot sem. Benzemához hasonlóan csak akkor tudott villanni, mikor a csapatnak is ment. Amúgy meg alibi és bujkálás.nekem úgy tűnik, hogy Özil lelépése óta teljesen mást játszunk, mint amit előtte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- madridronie
Kívánom, hogy legyen igazad és valóban "csak" ennyiről legyen szó ...Ancelotti is lenyilatkozta, hogy szereti a kontrákat, nem fogja teljesen kiirtani a játékunkból, de emellett labdatartásra is törekedni fogunk, főleg előnyben, és nem húzzuk magunkra az ellent a gyáva visszaállásokkal. Az olasz nagyon helyesen igyekszik megtalálni a két felfogás közt az egyensúlyt, és az nem megy egyik napról a másikra, de még egyik hónapról sem a másikra.
RealMadrid
RealMadrid