Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior
és nem csak a saját játékát, hanem szerintem Benzemáét is felhúzza. Szemmel láthatóan sokkal jobban megérti Vinivel magát, mint Bélával.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
engem egyelőre meglep.
semmit nem vártam tőle, sőt, még annyit sem, ahhoz képest pozitív.
semmit nem vártam tőle, sőt, még annyit sem, ahhoz képest pozitív.
Remélem lesz esze Solarinak és Bale a jobb oldalra tér vissza.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Mióta kezdő nagyon megindult a fejlődése, remélem nem fog változni ha Béla visszatér.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mar miatta erdemes leulni a tv ele, es ha a tobbiek is FOCIZNAK, akkor ez tortenik, mint mostanaban: 2 meccs zsinorban!!!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nagyon jo meccset hozott ma. Le a kalappal. Rengeteg veszelyt teremt elol, helyzeteket alakit ki, batran jatszik. Ha a golok is elkezdenek jonni akkor nagyon durva lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Óriási nagy kincs ez a fifán nevelkedett gyerek. Zseniális.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
34km/órával száguldott a Leganes ellen a 90.percben
Beteg
Beteg
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Pfújj de utálom azt a paréjt, Vini első jó megmozdulása volt az nálam.
A Betis amúgy egy Barca selejt lerakat lett? Montoya, Tello, Bartra..
A Betis amúgy egy Barca selejt lerakat lett? Montoya, Tello, Bartra..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
tetszett ahogy beleállt bartraba és nem csak elsétált. nem tudom amugy mit jampizott ott a spanyol, de még a meccs után is telesírta a médiát hogy hányszor szidta őt vini a meccs alatt. istenem annál a szitunál ráadásul két kézzel lökte ki a felugró brazilt a labda alól a vonal mellett, jó hogy elesett.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ateeemadrid
A DM hasonlat amúgy tényleg helytálló, csak az a különbség, hogy Vininek van még vagy 5 éve ezt kinőnie.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Abban a szezonban Di Maria teherbírása és mobilitása volt a kulcs, amit érthető módon nem szabad elvárni Viniciustól.el magico írta:Nekem is az öreg Angel jut róla eszembe. Persze Vini még nagyon fiatal, és bőven van ideje érni, fejlődni. Játszatni kell, most tényleg semmi vesztenivalónk nincs vele. Aztán majd ha egy olyan szezont lehoz, mint DM 14-ben, és nyerünk vele egy BL-t már megérte az a sok pénzKerlon írta:Bár itt nem olvastam bele, de a másik topikban azon a véleményen voltam, hogy egy Di Maria érzésem van vele kapcsolatban. Minden szép megoldására jut egy gyermeteg hiba és ebben benne van döntés, technikai hiba stb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nekem is az öreg Angel jut róla eszembe. Persze Vini még nagyon fiatal, és bőven van ideje érni, fejlődni. Játszatni kell, most tényleg semmi vesztenivalónk nincs vele. Aztán majd ha egy olyan szezont lehoz, mint DM 14-ben, és nyerünk vele egy BL-t már megérte az a sok pénzKerlon írta:Bár itt nem olvastam bele, de a másik topikban azon a véleményen voltam, hogy egy Di Maria érzésem van vele kapcsolatban. Minden szép megoldására jut egy gyermeteg hiba és ebben benne van döntés, technikai hiba stb.
Tudnék sorolni pár olyan játékost, akit itt lenéztünk máshol felszoptak, aztán beigazolta a játékos, hogy mégis csak nekünk van igazunk.dannen írta:nem is ertem. nagyreszt mindenhol dicserik, kiveve ezen a forumon.p.csabi1 írta:Azért rendesen leírjátok a gyereket.
Szerintem meg messze nem olyan szar mint ahogy a fórum nagy része itt leírja.
Bár itt nem olvastam bele, de a másik topikban azon a véleményen voltam, hogy egy Di Maria érzésem van vele kapcsolatban. Minden szép megoldására jut egy gyermeteg hiba és ebben benne van döntés, technikai hiba stb.
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tehetséges, de ezt mondjuk minden fiatal spanyolra (oké főleg én )
Mikel Oyarzabal a Sociedadból szerintem semmivel sem rosszabb nála
jó csere lesz Asensioval együtt
Mikel Oyarzabal a Sociedadból szerintem semmivel sem rosszabb nála
jó csere lesz Asensioval együtt
Azért rendesen leírjátok a gyereket.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Én is ezt gondolom róla.RealMadridFanatic írta:Mivel nincs más, így ja, nyomatni kell idén, de egyetértek vele, hogy alapvető problémák vannak nála, és sajnos valamikor elhitte, hogy Ő nagy zsugás és erőlteti a bringákat, meg a trükköket, közben meg a saját lábai tudnak a legnagyobb ellenségei lenni.
A sebessége menti meg, ha nem építik le a sallangot a játékáról, akkor Európában nem lesz tényező. Rossz ezt írni, mert imádom a kiszámíthatatlan, trükköket is vállaló focit, sok csellel, akár egyénieskedéssel is, de Ő nem az az alapanyag, ahol ezt erőltetni kellene sajnos.
Ettől függetlenül a mai Real és a futball kritikája is, hogy üde színfolt a gyerek.
Inkább egy D. Costát látok benne mint egy Neymart vagy Robinhot. Technikailag messze van tőlük.
Nyáron ha erősödünk, nem hiszem, hogy sok szerep jutna neki itt, én kölcsön adnám ha Ronaldo még mindig vinné a csapatához.
- RealMadridFanatic
Mivel nincs más, így ja, nyomatni kell idén, de egyetértek vele, hogy alapvető problémák vannak nála, és sajnos valamikor elhitte, hogy Ő nagy zsugás és erőlteti a bringákat, meg a trükköket, közben meg a saját lábai tudnak a legnagyobb ellenségei lenni.
A sebessége menti meg, ha nem építik le a sallangot a játékáról, akkor Európában nem lesz tényező. Rossz ezt írni, mert imádom a kiszámíthatatlan, trükköket is vállaló focit, sok csellel, akár egyénieskedéssel is, de Ő nem az az alapanyag, ahol ezt erőltetni kellene sajnos.
Ettől függetlenül a mai Real és a futball kritikája is, hogy üde színfolt a gyerek.
A fentiek fényében még viccesebb, hogy Neymar nem kell ide...Tudom, hogy sokan itt elítélik , vannak is felesleges, idegesítő dolgai a pályán és azon kívül is, de ilyen idősen Viniciushoz képest ég és föld volt amit mutatott. Olyat dobna a mostani Realon, amit kevesen tudnak jelenleg. Mbappé esélytelen, Hazard az alternatíva, de nála jobbnak tartom Neymart. Na mindegy, ez itt off.
A fentiek fényében még viccesebb, hogy Neymar nem kell ide...Tudom, hogy sokan itt elítélik , vannak is felesleges, idegesítő dolgai a pályán és azon kívül is, de ilyen idősen Viniciushoz képest ég és föld volt amit mutatott. Olyat dobna a mostani Realon, amit kevesen tudnak jelenleg. Mbappé esélytelen, Hazard az alternatíva, de nála jobbnak tartom Neymart. Na mindegy, ez itt off.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- BlancoMark
Szerintem erdemes megnezni, hogy ket eve hol tartott es most hol tart. Mindenki rajta rohogott nezve a meccsodszefoglalokat rola, most meg boven bizakodasra ad okot. Most jon az a 2-3 ev a fejlodese szempontjabol ami eldont mindent, meg kell adni neki a lehetoseget.