SzB írta:1. Ha Solari lennék, odamennék Perezhez, és megkérném, szóljon del Bosque mesternek, hogy a Madrid iránti hűsége alapján, nyárig vállalja el helyettem a csapatot, és én visszamennék az utánpótláshoz.
2. tudván, hogy a Celtá-nak lyukas a középpályája, de két középcsatára van (remélhetőleg Aspas sérülése nem hosszú lejáratú), javasolnám, hogy Maxi Gomez-t kérjük el nyárig, cserébe pedig adjuk oda érte Ceballos-t, Valverdét (őket csípem, de túl sok egyforma középpályásunk van) és Lucas Vazquez-t. Gomez látszik most az egyetlen megszerezhető gólképes és profi csatárnak, mást nem igen engednek el sehonnan, akkora a piac húzása, hogy nyárig mindenki igyekszik bezárni a kapukat.
3. Javasolnám, hogy vegyük kölcsön Ibrát a Galaxytól szintén nyárig (két éve kellett volna idehozni...).
4. Egy Curtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos, Isco - (és akkor:) Maxi Gomez, Ibrahimovic csapattal (pad: Nacho, Asensio, Vinicius, Bale, Benzema és a maradék) még ma is agyon kellene vernünk a világot. A legkiégettebb profi is motiválható, csak meg kell találni a módját. És állítólag a mi elnökünk egy bazi nagy császár - nos akkor itt az idő, tegye meg!
5. Nyárra pedig nagytakarítást javasolnék - bár lesz az magától is. Hét-nyolc világsztár fog elmenni tőlünk (sajnos Isco és valószínű Asensio és Ceballos is, Modric, és szerintem Kroos sem marad, James, Kovacic, és minden bizonnyal Marcelo, Navas és ha minden jól megy Bale, Benzema, - ez testvérek között is több mint félmilliárd bevétel), abból a pénzből azért futja majd helyettük 3-4 szuper játékosra - és azért spájzoltunk néhány tehetséges fiatalt, akikre mostmár építhetünk...
Fifabu ki