OFF:
persze, én se úgy gondoltam, hogy mint középpályás (poszton), hanem a középpálya területén védőként nagyon jó támadásokat vezet. (és ott építőbb, mint CR)Marcit nem szabad középpályára tenni, de ez itt off
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 3., csütörtök 8:13
persze, én se úgy gondoltam, hogy mint középpályás (poszton), hanem a középpálya területén védőként nagyon jó támadásokat vezet. (és ott építőbb, mint CR)Marcit nem szabad középpályára tenni, de ez itt off
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 3., csütörtök 8:05
Marcit nem szabad középpályára tenni, de ez itt offMarcelo építőbb a középpályán mint CR
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 3., csütörtök 8:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 3., csütörtök 6:17
Legtobb rugott gol egy BL szezonon belul. Jelenleg 14 a rekord. Erre irta Remy hogy egy kis szerencsevel meglehet neki a 15.'shutterisland írta:melyik rekordra gondolsz ?Kis szerencsével idén rekorder lehetne
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 3., csütörtök 4:20
melyik rekordra gondolsz ?Kis szerencsével idén rekorder lehetne
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 2., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. október 1., kedd 22:07
Mondhatni a barcások megítélése nem reálisR.M.C.F írta:Látod gazza,ez megy.......ha messi real játékos lenne,réges régen nem lenne az a szimpatikus kis autista aki valójában........egy gyökér lenne,aki fúrja a csapattársait,megrúgja a nézőket és adót csal......amiket egyébként valójában. De a barca....az nem real...az más.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 1., kedd 21:47
Ne félj, nem kell sokáig várni. Ez egy főcím az indexről:R.M.C.F írta:Én azt nem értem,hogy ez amit csinált,hogy lehet még "tiszta"...vagyis hogy ebből nem lehet valami negativat összehozni valahogy gyerekek?
Magam előtt látom a sok médiafaxt....ahogy izzad és próbál CR-re valamit ráverni......de ebben most eddig még nem találtak fogást.
Nem szándékozom nekik pénzt keresni azzal hogy rákattintok a "cikkre", de azért érdekelne, mi az aktualitása ennek az amúgy biztos, hogy nagyon hiteles és megalapozott történetnek. Ha tippelni kellene, azt mondanám, eltelt 48 óra anélkül, hogy leköpték volna. Ja nem, 24 se telt el. Nem baj, biztos volt egy nagyobb szünet, amit most kell pótolni.MU-s társai rúgták Cristiano Ronaldót, hogy ne színészkedjen - Keane, Scholes, Butt élen járt a nevelésben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 30., hétfő 18:00
Bármennyire is utálja a sajtó, és emiatt a világ, és bármennyire próbálják beállítani egy szemétnek. Nem az.Cristiano Ronaldo levélben kérte Miami város ügyészséget, hogy mentsék fel azt a Real Madrid szurkolót aki az augusztus 7-i Chelsea ellenni felkészülési mérkőzés alatt befutott a pályára és hosszasan ölelte a portugál sztárt. Az Egyesült Államokban birtokháborítással és rendbontással vádolják, ami az albán származású egyetemista esetében kitoloncoláshoz is vezethet. “Megértem a helyzetüket és a törvények betartásának fontosságát ám ennek ellenére tisztelettel kérem önt és az ügyészséget, hogy gondolják át újra a helyzetet és vonják vissza az említett fiatal esetében a vádakat. Úgy értesültem beismerte hibáit és belátta tettének következményeit. Nem szeretném ha egyetlen hibájából bírósági ügy válna az esetből.”
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 29., vasárnap 23:54
Félreértetted. Nem mondtam hogy ő találta ki. De ő az akitől viszonylag sokszor láttam/láthatjuk,ezért szerintem mondhatom,hogy Dinho specialítása.Gascoigne írta: Emlékszem, annak idején az nso majd elcsöppent tőle, mintha előtte ez a büdös életben senkinek eszébe nem jutott volna. Se akkor nem értettem, se most.
HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. szeptember 29., vasárnap 23:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 29., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 29., vasárnap 22:33
Igen, így lenne ésszerű.MyStiQ írta:Cé rúgja távolról, ami jobblábas szög, Bale távolról, ami ballábas szög, közelről meg rúgja rá Di María, Modric vagy Isco.
Emlékszem, annak idején az nso majd elcsöppent tőle, mintha előtte ez a büdös életben senkinek eszébe nem jutott volna. Se akkor nem értettem, se most.Marci77 írta:Akkor nem a sorfal hibájának nevezném,ha a sorfal alatt rúgná el ami Dinho specialítás,mert alapba ugye mind felugrik.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 29., vasárnap 22:26
Ez egyértelmű sorfalhiba. Akkor nem a sorfal hibájának nevezném,ha a sorfal alatt rúgná el ami Dinho specialítás,mert alapba ugye mind felugrik.MyStiQ írta:Egy szabadrúgás rémlik, amit közelről rúgott be, de az is a sorfal hibája volt inkább: KATT
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 29., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 29., vasárnap 22:07
Pontosan,szerintem most ez is neki volt jó. Balenek is szerintem közel van kicsit,de még mindig jobb neki mint CRnek.Kerlon írta:Egyszer engedte eddig, akkor Özil be is kente a Weidenfellernek...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 29., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 29., vasárnap 21:13
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem