HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. január 16., szerda 13:48
Lehet én vagyok eltévedve, de azért ezek a "csak" 100 millió, meg ennyiért ajándék szövegek kicsit túlzók annak fényében, hogy egy év marad vissza a szerződésükből nyáron. Azért Neymar, Mbappé, Pogba meg a 100 millás igazolások még több éves szerződésekkel rohangáltak amikor megvették őket.
Nem azt mondom, hogy ne hozzuk 100-ért is Hazardot, mert kell, mint egy falat kenyér több értelmes támadó is, de bőven áron felül jönne a kora (bár szerintem manapság 32-33 éves korig lehet top teljesítményt leadni) és a szerződésének időtartama miatt.
Remélem azért fog tenni Ő is érte, hogy jöhessen és megáll inkább ilyan 80 millió körül. Tudom, hogy tiszteli a Chelseat és nyilatkozta már, hogy az sem baj, ha ott marad és lesz klublegenda, de mindenki tudja, hogy ide szeretne jönni, gyerekkora óta szereti Madridot és ez az utolsó dobása. Amennyiben nyáron nem jön, utána már nem fog. Így közölhetné az angol vezetőséggel, hogy akár elengedik nyáron, akár nem, nem fog hosszabbítani, ezzel helyzetbe hozva a Realt is.
A dán meg személy szerint nem győzött meg, nem is Modric stílusú játékos (ami persze nem feltétlen baj), számomra kevés egy Real "fazonszabászának". Amilyen árak repkednek vele kapcsolatban (persze egyelőre ezek légbőlkapottak valószínűleg), én nem erőltetném. Akciós áron jöhet, mert úgy bukni nem nagyon lehet, de 100 milliókat egész biztosan nem adnék érte.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)