Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
cart

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: cart » 2013. október 2., szerda 15:15

Kit érdekel a Koppenhága? 10 emberrel is verni kéne őket simán. A Dortmund meg az Atletico ellen kell villogni, az ilyen Getafe meg Koppenhága kaliberek a kötelező feladat. Gondolom ma kapnak vagy 5 gólt, aztán megint mindenki el lesz ájulva a játéktól.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 2., szerda 14:47

R.M.C.F írta:Igen, ez az örök sipítozás visz a halálba....majd lesz csapatod,idővel.....ha nem lenne ennyi kapkodó drukker,aki azonnal szeptember 3.-án már emberevő focit akar,akkor talán már régen lenne itt foci.
Túlságosan elterjedt játék lett a FIFA, így sokan úgy gondolkodnak, mint a játékban. Veszel egy játékost, alakítasz a taktikán, akkor az egyből működik.

Kemény lesz ez a tavasz, mert most mondom, hogy a bajnokságot nem fogjuk megnyerni, egyszerűen ahhoz kevés a csapat MÉG. A BL az lutri, ott mondhatni bármelyik nagycsapat nyerhet, mert a pillanatnyi forma számít, így azt nem mondom, hogy azt nem nyerhetjük meg, de még mindig azt mondom, hogy idén a Spanyol kupa a legesélyesebb, szerintem.

Viszont ha csak 1-et, vagy netán egyet sem, ami benne van a pakliban idén, akkor lesz ám katasztrófahangulat a drukkereknél.

És szerintem sokszor nekik (mármint, akik kint vannak a meccsen) köszönhetjük, hogy nem jutunk egyről a kettőre. Nem támogatnak, nem adják meg a lélektani előnyt, amit ki lehetne használni, stb. Kis apróságok, de óriásit lehet velük nyerni.

Na mindegy... változni nem fog a dolog. a Real Madridnál így működik. Együtt kell élni vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 2., szerda 14:39

edzővel a padon a csoportkör túlélése minimum elvárható és már-már kötelező!
Túlélése? Nálam a csoport megnyerése a minimum elvárás.
ezek után minek kéne annyira örülni???
Hogy van jövőnk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 2., szerda 13:47

Aki most nyeheg, pár meccs után,az nem ezen a bolygón él,ez a véleményem és szálltam a témáról.
Igen, ez az örök sipítozás visz a halálba....majd lesz csapatod,idővel.....ha nem lenne ennyi kapkodó drukker,aki azonnal szeptember 3.-án már emberevő focit akar,akkor talán már régen lenne itt foci.
Továbbra is vallom és állítom, hogy nem pár meccs miatt megy itt "nyehegés" (több mint 10 éve futjuk ugyanazokat a köröket, amit emlékeim szerint Te magad is elégé nehezményezel) és baromira nem a kész terméket várja itt senki sem októberben ... Ha szurkolókba a vezetés és a klub alkalmazottai is beletartoznak, akkor bizony van igazság a mondandódban.
remélem baxunk ma egy 4-est és a többség mindjárt kifordult véleménnyel lesz a korábbiaktól.
Részemről semmin nem változtatna a dolog; ilyen játékosokkal, kerettel, edzővel a padon a csoportkör túlélése minimum elvárható és már-már kötelező!
Nem vagyok örök optimista
Elsősorban nem is Rád gondoltam és abszolút nem rossz értelemben írtam.
hogy olyan negativista vagy!
Túlzónak érzem továbbra is; a jelenlegi tények, állapot alapján sajnos nem nagyon lehet jobbat írni manapság, ez a realitás --> 10 éve ez a n+1 projektünk, tele vagyunk sérültekkel, többen formán kívül, a keret elég messze a tökéletestől, a bajnokságban csak egy óriási ajándéknak hála vagyunk még úgy ahogy lőtávolban, miközben a pályán káosz uralkodik és csak az erőlködés megy --> ezek után minek kéne annyira örülni??? :hmmm: Néhány kiváló, szerethető játékoson, egy elméletben létező új irányon és egy szimpatikus edzőn kívül másnak jelenleg nem igen lehet. :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 2., szerda 12:35

Igen, ez az örök sipítozás visz a halálba....majd lesz csapatod,idővel.....ha nem lenne ennyi kapkodó drukker,aki azonnal szeptember 3.-án már emberevő focit akar,akkor talán már régen lenne itt foci.

Bocs,nem Te vagy a hibás.....hanem az egész szemlélet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 2., szerda 12:29

R.M.C.F írta:További jó savanyodást,remélem baxunk ma egy 4-est és a többség mindjárt kifordult véleménnyel lesz a korábbiaktól.
Ha ma rúgunk 1 4-est akkor a Koppenhága gyenge csapat...ha 1-2-őt rúgunk akkor folytatódik az, hogy gyenge focit tolunk Ancelotti elkúrta stb.... :coffee:
madridronie írta:de elfogadtam és jó drukkerhez mérten várom, hogy az "örök optimista" kollégáknak legyen igazuk!
Nem vagyok örök optimista csak szemet szúrt, hogy olyan negativista vagy! :mrgreen: Árasztod itt a negatív energiákat az éterbe :( :D

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 2., szerda 11:26

Azt mindjárt gondoltam, efelől kétségeim nem voltak; ettől függetlenül ez az "üldözési mániád" egész egyszerűen paranoid már (mindenféle rosszindulat és bántás nélkül). Egy eltérő véleményt, miért kell automatikusan támadásnak, "oktatásnak" venni és miért kell kapásból a bizonyítványt magyarázni?
Ezzel téged akarlak kimélni,hogy ne tégy felesleges lépéseket többé.....de nevezd aminek akarod,ha neked az tetszik, én nem bánom.

Aki most nyeheg, pár meccs után,az nem ezen a bolygón él,ez a véleményem és szálltam a témáról.

További jó savanyodást,remélem baxunk ma egy 4-est és a többség mindjárt kifordult véleménnyel lesz a korábbiaktól.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 2., szerda 8:15

Amikor kiderült hogy Ancelotti lesz az edző,akkor kis kivétellel mindenki bizakodó volt.Ahogyan az új igazolások terén is is.A legtöbben azt írták,hogy a Mou éra után lesz egy új koncepcio,fiatal játékosokkal,akik meghatározzák majd a következő évek Real Madridját...
Mindenki azt mondta,hogy nem várnak egetrengető sikereket,idén biztos nem,de ha jövőre összeáll a csapat,akkor végigverhetjük europat...
Aztán,Balet szerette volna mindenki,itt is van,erre játszik néhány percet,aztán azt olvasom hogy az év bukása...holott én eléggé ellene voltam,nem a tudása,hanem a játékstílusa miatt,mert akkor azt mondtam,nem biztos hogy passzol majd a csapathoz...de ilyet most még dőreség lenne kijelenteni...
Aztán jött az előszezon,Isco robbantott,öröm volt nézni,Casemiro pozitiv meglepetés...jött a bajnokság,jól kezdtük,Illarramendi is úgylátszik beáll a sorba,Benzema megtalálta a góllövő cipőt,stb....aztán egy X,jöttek a negatív visszhangok,majd az elche ellen egy nyögvenyelős győzelem,a visszhangok erősödnek,visszakövetelik Özilt,mintha elfelejtették volna a kritikán aluli hozzáállását......Az atma utánni fiaskó után meg katasztrófa hangulat..
Ugyan azoknál mondhatni,akik a szezon elején azt mondták,nem gond hogy ha nem nyerünk semmit,mert össze kell állnia a csapatnak....
Ezek az emberek már zavarnák Benzemat,aki nemtom mikor kezdett ilyen jó szezont utoljára,mégha az utóbbi meccseken gyenge is volt,hoznák harapós Lajost,vagy Falcaot...
Zavarnák Ancelottit,aki épp hogy elkezdre a tulajdonképpeni munkát,akire úgy egyébként csettintettek az előszezonban,temetik a bajnokságot,ami még azért nagyon hosszu,és még a galata elleni meccsre is fanyalognak,mondván az ellenfél "összezuhant",azért ez a különbség....hár valamitől össze kellett zuhanni,az meg a Real Madrid volt...
De tudom,ha zsinórba hozunk mittomén 3 jó meccset,akkor megint hangos lesz a fórum,hogy na azért ez az Ancelotti csak tud valamit...Ha nem,akkor meg edzőcsere hangulat,meg adjuk el Ronaldot...hát ilyen a szurker...
Amit én Ancelotti hibájának vélek felfedezni,Khedira mindenekfelett való játszatása-mert vele sem stabilabb a ko,mondhat bárki bármit-még az sem igaz hogy nincs alternativa mikor egy Casemiro ül a padon,valamint az,hogy Modric a padon kezdte a derbyt,valamint a cserékkel való sáfárkodása...
Hogy ez alaphiba e nála,vagy még így az elején próbálja keresni a megfelelő rendszert,arra térjünk vissza tavasszal...addig meg szurkoljunk a csapatnak,ne savazzuk őket.Persze nem azt mondom hogy logikus,kulturált kritikát ne fogalmazzunk meg,de a demagog közhelyeket mellőzzük...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 2., szerda 0:22

Te madridronie! Mostanság nem szedsz véletlen ilyen negatív bogyókat? :mrgreen:
Mostanság csak ezeket olvasom tőled, hogy szar az egész...
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy elégedett vagyok, de temetni sem temetem abszolút a csapatot, sőt! B-) Szóval ez a meglátás, hogy sz@rnak vélem az egészet úgy, ahogy van --> egész egyszerűen nem igaz és baromi nagy túlzás! :mrgreen: Hozzáteszem, már az uborkaszezonban is kifejtettem az aggodalmam a csapattal szemben és több dolog sem tetszett a nyári tevékenységgel kapcsolatban, de elfogadtam és jó drukkerhez mérten várom, hogy az "örök optimista" kollégáknak legyen igazuk! B-) Ettől függetlenül, ha jogosnak érzem a kritikát a továbbiakban sem fogom elhallgatni. :)
Ami igaz, de a csapat egy olyan valamin megy keresztül mintha Te eddig balettoztál volna, de holnaptól mész MMA-ni kb
Vannak dolgok, amik ezen szerintem túlmutatnak és mindent azért erre sem lehet ráfogni! :roll:

RealMadrid

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 2., szerda 0:05

Te madridronie! Mostanság nem szedsz véletlen ilyen negatív bogyókat? :mrgreen:
Mostanság csak ezeket olvasom tőled, hogy szar az egész... Ami igaz, de a csapat egy olyan valamin megy keresztül mintha Te eddig balettoztál volna, de holnaptól mész MMA-ni kb...:D

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 1., kedd 23:58

eltelt 100 nap és nem állt össze? :D faxomat. Értem,akkor ez bukás. Kár hogy ezt sokan komolyan gondolják.
Elbeszélünk egymás mellett (és abszolút hibás következtetés); valószínűleg a "keresi a csapatot" is eltérően értelmezzük és a beszélgetés kiindulópontja sem ez volt. Most a játék képét, eredményeket, automatizmust, stb. hagyjuk; egyelőre a koncepció és a középpálya összetétele (hétről-hétre, meccsről-meccsre más; pedig nem nagy választási lehetőség van, illetve lenne) sem világos (vagy la. is az eddigiek alapján egyáltalán nem tűnik annak); ebben részben a fentiek (sérülések, formán kívüliség, kései keretlezárás), részben Carlo, a játékosok és a vezetés is szerepet játszik. Az hogy jelenleg itt tartunk nem feltétlenül gáz, de nem is akkora (és automatikusan elfogadott) teljesítmény; csupán a fentiek együttes következménye.
Köszi hogy segitesz,nagy szükségem van rá,amúgy tökéletesen tisztában vagyok vele,kinek mi a szerepe,de még sem illarával fogom összevetni,
Azt mindjárt gondoltam, efelől kétségeim nem voltak; ettől függetlenül ez az "üldözési mániád" egész egyszerűen paranoid már (mindenféle rosszindulat és bántás nélkül). Egy eltérő véleményt, miért kell automatikusan támadásnak, "oktatásnak" venni és miért kell kapásból a bizonyítványt magyarázni? :hmmm:

RealMadrid

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 22:47

100 nap után is még csak itt tartunk

eltelt 100 nap és nem állt össze? :D faxomat. Értem,akkor ez bukás. Kár hogy ezt sokan komolyan gondolják.
a szerepkörről már nem is beszélve!
Köszi hogy segitesz,nagy szükségem van rá,amúgy tökéletesen tisztában vagyok vele,kinek mi a szerepe,de még sem illarával fogom összevetni,hanem azzal aki jött újként majd özil kikerült a kezdőből....

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 1., kedd 22:38

CA még keresi a csapatot.......

Pontosan erről van szó; a kérdés csupán az, hogy meddig??? Illetve, hogy miért van az, hogy októberben, 100 nap után is még csak itt tartunk (a csapat keresésénél /mert a játék képe, eredmények egy dolog/)? :hmmm: Ja hogy tele vagyunk sérültekkel (Xabi, Varane, Illarra, Marcelo) formán kívüli játékosokkal (Coentrao --> bizonytalan jövője miatt alig játszott ő is) és az utolsó pillanatban is változott a keret összetétele (egy inkább az előkészítésben jeleskedő, "szervező" tkp. helyett érkezett az előszezon nélküli Bale, aki Cristianohoz hasonlóan inkább a befejezésben jeleskedik és másban jó, más erősségei vannak, mint volt :ozil: -nek) és ezáltal bizonyos szempontból a karakterisztikája is ....
aki ebből azt vonja le,hogy özil elment és jött bale és muszáj volt felállni hülyén,az fizessen,menjen haza.....eleget ivott.
Még jó, hogy baromira nem erről szólt a fáma és a szakértők véleménye sem ... :coffee:
Majd márciusban irjál rám Pü-t
Jött isco és mindenben megverte a németet....ez a nagy igazság,védekezik,és fel is ér a támadásokkal,gólokat,gólpasszokat ad,mindenben jobb.......
Nem nekem szólt ugyan, de javaslom inkább a szezonzárót és az azt követő értékelést minden szempontból! Az Isco-Özil témához, összehasonlításhoz meg annyit, hogy tök felesleges, mert teljesen más stílust és játékot képvisel a 2 ember, a szerepkörről már nem is beszélve! Összességében elmondható és igaz, hogy Carlo Madridjába eddig jobban illik Isco, de értékelni igazán csak az idény végén lehet az ő teljesítményét és szerepét is!

RealMadrid

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 22:17

Mike írta:óóha, kifog arra már emlékezni? Valószínű egyikünk most is be van szörpözve :mrgreen:

Nem kellene innod.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 1., kedd 22:15

óóha, kifog arra már emlékezni? Valószínű egyikünk most is be van szörpözve :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 22:12

Majd márciusban irjál rám Pű-t,ha akkor is ez lesz,akkor igazat fogok neked adni.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 1., kedd 22:06

nem, kialakítani nem tud, de nyomokat lehetne már tapasztalni. És komoly hibái is vannak, ami nem a 2 hónapnak köszönhető.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 22:01

Mike:
Ha egy edző(nem vagyok CA fan) 2 hónap alatt a real madridnál,de akár másnál is,de főleg nálunk,ki tud alakitani egy a korábbihoz átütőbb koncepciót,úgy hogy a keret sok része érintett,szinte MINDEN szerkezeti egység,akkor az tolja le a fecskét és én odahajolok mögé....és tetszeni fog neki.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 1., kedd 21:50

hát azér lassan megtalálhatná. Mióta van itt? 2 hónap?
Nyílt titok volt h Bale jön, készülhetett rá. Összvissz két kérdést kell eldönteni. Arbeloa vagy Carvajal, és Khedira vagy akárki más. Ez nem olyan sok h ettől függetlenül ne lehetne egy normális taktikát és elképzelést kitalálni. Jelenleg semmi nyoma annak h bármi is történne az edzéseken.

Arról nem is beszélve h a két kérdést is rosszul válaszolta eddig meg.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 1., kedd 21:18

CA még keresi a csapatot.......aki ebből azt vonja le,hogy özil elment és jött bale és muszáj volt felállni hülyén,az fizessen,menjen haza.....eleget ivott.

Vissza: