realistahuni írta:Targoncás azért bitang jó védő lett, pedig ha jól rémlik anno itt a fórumon is cinkeltük a Higuain féle Nápoly korszakban a hibái miatt.
Padra nem fog jönni, kezdőből most pedig nem vehetjük ki Ramost.
Hát nem tudom mennyire lenne értelme most kiadni 50 misit a Portos srácra.
Ramos még szerintem 2 évig stabil kezdő marad. Varane pedig adott. A világ egyik legjobb védője és még mindig roppant fiatal.
Nacho 29 éves, de tökéletes harmadik számú védő aki pl. tavaly szerintem pokolian jó szezont hozott le. Nem véletlen, hogy többször is kezdő volt.
Melléjük én szerintem Koulibaly fölösleges lenne Koulibaly.
Elég robosztus védő nem is túl gyors. Szerintem itt ő nem lenne annyira jó. Viszont cserébe kb. elnyomhatatlan és lefejelni sem egyszerű.
Hermoso szerintem nagyon diszkont áron van. 7.5 misit akkor is megér, ha visszahozzuk és rögtön eladjuk 25-30 millióért.
Militaot nem annyira ismerem. 50 Millió szerintem sok egy olyan játékosért aki max harmadik számú lehetne még itt 1-2 évig. Bár tény, hogy Ramos kifele megy és a Nacho sincs idén túl jó formában. Plusz ugye már annyira nem is fiatal.
Én nyáron Hermosot hoznám. Aztán ha nem vállik be jövőre lehetne hozni valami nagyobb kalibert. Akkor már Ramos is egy évvel idősebb lesz.
Nyáron szerintem a priorítás a Hazard, Eriksen pakk valamint egy csatár. Remélhetőleg nem Piatek meg Dost kaliber.... Inkább Icardi. Valamint egy bhv is kellene.