AC Milan are unbeaten in the five Serie A 18/19 games played without Gonzalo Higuain: 3 wins and 2 draws (10 goals scored, 2 on average per match)Csabi írta:nagy balfasz ez a higuan de mindenhol vágta a gólokat. ahogy az előttem lévő írja. annyi, hogy a bl-re azért mennének. a bl helyre. ami ígycsatár nélkül nem néz ki túl jól.
Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gyakorlati sikon meg JamestKercsó írta:csak elméleti síkon, de ha választani kellene egyet, Morata és Higuain közül, kit hoznátok vissza?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amelyiket több pénzért azonnal el tudjuk adni.Kercsó írta:csak elméleti síkon, de ha választani kellene egyet, Morata és Higuain közül, kit hoznátok vissza?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Szigorúan elméleti síkon Pipita.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
csak elméleti síkon, de ha választani kellene egyet, Morata és Higuain közül, kit hoznátok vissza?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Romano szerint Morata transzfer gyakorlatilag kész, Pipita is, Genoa elnök azt mondta 48 órán belül megoldódik minden.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem semmi baj nem volt azokkal a szezonokkal, ha csak a gólmennyiséget nezzük, amiket hozott a betanuló évei után.
- Süti
Vastagon 100 gól fölött termelt itt is.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kivéve a RealnálCsabi írta:nagy balfasz ez a higuan de mindenhol vágta a gólokat. ahogy az előttem lévő írja. annyi, hogy a bl-re azért mennének. a bl helyre. ami ígycsatár nélkül nem néz ki túl jól.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagy balfasz ez a higuan de mindenhol vágta a gólokat. ahogy az előttem lévő írja. annyi, hogy a bl-re azért mennének. a bl helyre. ami ígycsatár nélkül nem néz ki túl jól.
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egy jó Higuáin stabilan hozni fogja a gólokat, kis-középcsapatok ellen. Egyelőre nem a BL-re hajtanak, szerintem nem akarnak bajnokok sem lenni. Segíteni fogja őket.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
És vele előrébb lesznek?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Pipita már keretben sincs a holnapi genoa elleni meccsen. szinte fix hogy megy.Ha ők se igazolnak csatárt a télen, akkor megszívhatják a BL helyeket.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kovacic a meccsek többségén semmi extrát nem csinál, úgyhogy szerintem ebből nem biztos, hogy vásárlás a vége a részükről. Megakadt a fejlődésben? Pedig olyan jól indult, amikor leszedte Messit a pályáról.
Amúgy a Chelseanél is épp az az egyik nagy gond, mint a Realnál. Egyszerűen nincsen csatár. Giroudra max csereként számít Sarri, Morata lehetséges átigazolása miatt meg gondolom már egy ideje nem számol vele "úgyis elmegy" alapon. Ramsey tökéletesen kikapcsolat Jorginhot, aki Sarrinál kulcsjátékos. Hazardot meg hiába erőltetik hamis9esben, neki nem az a posztja, csak elpazarolják a legjobb játékosukat. Ha ők se igazolnak csatárt a télen, akkor megszívhatják a BL helyeket. Többek között ez is volt a különbség a két csapat közt, az ágyúsoknál ott volt Lacazette-Aube páros, akik már-már zseniálisan összedolgoznak (utóbbi kár, hogy nem ide jött anno, amikor már-már felkínálta magát).
Tottenham meg az első akadályt vette Kane nélkül, bár épp a cserecsatáruk lőtte az ellenfél gólját!
Amúgy a Chelseanél is épp az az egyik nagy gond, mint a Realnál. Egyszerűen nincsen csatár. Giroudra max csereként számít Sarri, Morata lehetséges átigazolása miatt meg gondolom már egy ideje nem számol vele "úgyis elmegy" alapon. Ramsey tökéletesen kikapcsolat Jorginhot, aki Sarrinál kulcsjátékos. Hazardot meg hiába erőltetik hamis9esben, neki nem az a posztja, csak elpazarolják a legjobb játékosukat. Ha ők se igazolnak csatárt a télen, akkor megszívhatják a BL helyeket. Többek között ez is volt a különbség a két csapat közt, az ágyúsoknál ott volt Lacazette-Aube páros, akik már-már zseniálisan összedolgoznak (utóbbi kár, hogy nem ide jött anno, amikor már-már felkínálta magát).
Tottenham meg az első akadályt vette Kane nélkül, bár épp a cserecsatáruk lőtte az ellenfél gólját!
Azt írtam a szezon elején, hogy Sarri arra jó lesz, hogy a BL helyeket hozza. Úgy néz ki mégsem, kevés lesz arra.
Kovacic meg ma sem csinált semmit.
Kovacic meg ma sem csinált semmit.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Lukaku már akkor szar igazolás volt amikor csak szóba hozták.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Elkepesztoen jatszik Rashford miota Ole az edzo es kozepen jatszik csatarkent.
Remelem most mar tenyleg vegleg o marad a center es nem lesz elpazarolva a szelen. Mondjuk ettol fuggetlenul termeszetesen rengeteget kimozog a szelekre, Martiallal es Lingarddal sokat cserelgetik a helyuket. Lukaku meg nyaron mehet amerre lat.
Remelem most mar tenyleg vegleg o marad a center es nem lesz elpazarolva a szelen. Mondjuk ettol fuggetlenul termeszetesen rengeteget kimozog a szelekre, Martiallal es Lingarddal sokat cserelgetik a helyuket. Lukaku meg nyaron mehet amerre lat.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
rashford nem kis gólt lőtt
ez a dalot gyerek se rossz btw
ez a dalot gyerek se rossz btw
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem muszáj olvasni...Faust írta: Valaki dobja mar ki.
továbbra is tartom, hogy a jelenlegi helyzetünkben hasznos lenne Morata
amint aláír az Atleticohoz, hanyagolom a témát