Annyira éreztemwxyz írta:A holland mivel jobb védő Militaonál?
Nincs kedvem hozzá, meghagyom másnak ha valakinek van.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. január 20., vasárnap 20:47
Annyira éreztemwxyz írta:A holland mivel jobb védő Militaonál?
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 20., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 20., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 20., vasárnap 20:37
P$Gkodo írta:Ligt nem fog 2-3 evet ulni a padon senki mogott.
Barca sanszosabb neki, Umtiti üveg Piquenel meg már most jobb. Piqueben nem latok mar ket évet, elmegy valahova lotyogni vagy visszavonul. Inkább az utóbbi.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. január 20., vasárnap 20:30
HA normálisan csinálnánk így kéne kinéznie a dolognak és akit jövőre hozni kéne ahogy írtam: De Ligt. Ramostól tanulna, bitang lenne. Azért is mondtam, hogy neki is van karaktere.KAG írta:Ramosba én is bőven még látom a témát.
Jövőre hoznék valami fiatalt, akit kiokít 2 év múlva felezik a játékperceket, harmadikban meg vissszavonultatunk végre úgy valakit, ahogy illik
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 20., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 20., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. január 20., vasárnap 19:56
50 millió euró, nem apró.RaúlCF írta:nálam is ő lenne az utód nem Militao. az meg hogy hova kell költeni más dolog. Ramosnak sincs sok hátra. 2 hónap és 33 éves. el kell intézni a minőségi pótlástTottinho írta: Ha Ramos utódot keresünk majd akkor a név akit keresünk De Ligt, 20 évesen már most van karaktere és menne a klub imidzséhez.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. január 20., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 20., vasárnap 19:45
nálam is ő lenne az utód nem Militao. az meg hogy hova kell költeni más dolog. Ramosnak sincs sok hátra. 2 hónap és 33 éves. el kell intézni a minőségi pótlástTottinho írta: Ha Ramos utódot keresünk majd akkor a név akit keresünk De Ligt, 20 évesen már most van karaktere és menne a klub imidzséhez.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. január 20., vasárnap 19:44
Most miért mondod ezt? Szerintem kell, ahogyan egy kapus, meg egy fiatal középpályás is!Tottinho írta: Egyébként meg megint először oda szórunk el lóvét ahova nem a legfontosabb.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 20., vasárnap 19:32
RaúlCF írta:Navasnak van spanyol útlevele, Case még nincs, jelenleg Case,Vini,Valverde a 3 nem eu-s emberünkKAG írta:Rodrygo,Vini,Militao.
Navas ha lép, okés. Case meg Marcelo már eu-s.
(aztán lehet rosszul tudom)
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. január 20., vasárnap 19:31
Ócska marketing szöveg, valahogy be kell etetni a néppel, szokásos.RaúlCF írta:Ramos utódnak cikkezik.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 20., vasárnap 19:21
Navasnak van spanyol útlevele, Case még nincs, jelenleg Case,Vini,Valverde a 3 nem eu-s emberünkKAG írta:Rodrygo,Vini,Militao.
Navas ha lép, okés. Case meg Marcelo már eu-s.
(aztán lehet rosszul tudom)
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 20., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: flori » 2019. január 20., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 20., vasárnap 18:11
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 20., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 20., vasárnap 17:43
Bármelyik jöhetne, bár Bernardonak jobba örülnék, mert ő kis területen se jön zavarba. Neves meg inkább a bunker kontrában volt eddig kiemelkedő a Wolvesban, ki tudja egy birtoklós fociban mit tudna.Csabi írta:https://talksport.com/football/478043/r ... -transfer/
Na végre már értelmes erositesrol is ír valaki. A megfaradt modric kroos casemiro trioba bőven elfér. De én inkább nevest hoznám a wolverhamptonbol. Elkepeszto munkát rak le és olyan passzai vannak hogy csak leszel. Nálam ő az elsoszamu jelölt a kp felfrissitesere.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 20., vasárnap 17:32
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem