Kerlon írta: Most beleálltak Hazardba és én már azon se lepődnék meg, ha 1 hét alatt még lezsíroznák.
Ki van zárva. Nélküle az El-hely is karcos lenne nekik jelenleg.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 23., szerda 20:37
Kerlon írta: Most beleálltak Hazardba és én már azon se lepődnék meg, ha 1 hét alatt még lezsíroznák.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. január 23., szerda 20:35
nem rossz kombinatív játékban? Borzasztóan lassú, és ahogy mindent a bal lábával akar csinálni...a csatár poszton, a 16-oson belül védőkkel körülötte nem fér bele, hogy úgy próbáljon fordulni, hogy a balossal rúgjon bele. Elegem van a fél megoldásokból, pontosan azok juttattak oda ahol vagyunk jelenleg.Impostor írta:Kövezzenek meg érte, de én az elnök helyében visszahoznám Jamest még januárban...nem tudom van-e záradék a szerződésében, de a bajorokkal biztos meg lehetne egyezni valahogy(kölcsönszerződés felbontása stb.)
Mielőtt lehurrognátok, nem vagyok nagy James fan, de a mostani ínséges időszakban én bepróbálnám akár csatárposzton is. Ha jól emlékszem a válogatottban is játszott csatárt és hamis 9-est is...
Kombinatív játékban nem rossz, és r*hadt jó bal lába van, ha kell, tudna távolabbról is puffogtatni lehet több beakadna mint Benzema ziccereiből..(bocsi Benz. fan-ok)
Továbbá, lehet most hajtaná a vágy, hogy megmutassa méltatlanul tették kispadra és zavarták el kölcsönbe...
Persze ha nem működne, nyáron még mindig el lehetne csereberélni vagy passzolni, sokat nem vesztenénk vele...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 23., szerda 20:21
Most beleálltak Hazardba és én már azon se lepődnék meg, ha 1 hét alatt még lezsíroznák.Remy írta:Ezek a Hazardos hírek... most már ott tartunk, hogy mindenkinek egyszerűbb lenne már, ha itt lenne. És még várhatunk fél évet....
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. január 23., szerda 19:36
HozzászólásSzerző: Impostor » 2019. január 23., szerda 12:45
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. január 22., kedd 19:49
Az irreális a 100 millió lenne. A 250 földöntúli túlzás. Ha túltolják a biciklit, bárki elviszi ingyen. Eriksen meg szakít az aláírási bónusszal. Vagy a hosszabbítási bónusszalRaúlCF írta:pont ezt csinálja. szorítja az idő erre belöki az irreális bullshit 250 milláját. ez sehol sem reális. ha 10 éves szerződése lenne akkor se így meg pláne. próbálja megtartani de ha jön egy reális ajánlat akkor bukta az egészet mert a játékos majd megmondja hogy menni akar ergo vagy engedi vagy 1 év múlva ingyen megy. nem engedheti meg hogy 70-100 millió kisétáljon az ajtón.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 22., kedd 17:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. január 22., kedd 15:16
Én is pont erre gondoltam, amikor olvastam a hírt, hogy kb. ez lenne reális. De még durván rá fogunk fizetni az a realitás..Kerlon írta: Azért egy James-Eriksen cserét jó lenne leboltolni. Esetleg még 20 milliót pluszba adni nekik, James fájdalom díj.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 22., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. január 22., kedd 15:05
Ez mondjuk így nem igaz, ha van opció, akkor szóba se állnak veled egy irreális árral. Sőt, jelen esetben ha téged szorít az idő, akkor akár még te is kezdeményezel.RaúlCF írta:melyik eladó bármilyen üzleti körben mond neked reális árat? mindig a legnagyobb pénzre mész eladóként vevőként meg a legkisebbre. nem akarja eladni de vesztes poziban van persze hogy löki a sódert
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 22., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. január 22., kedd 14:38
Reális árat mondjon be. A Real Madrid korrektul meg szokott fizetni.RaúlCF írta:mégis mit mondjon, hogy szar helyzetben vagyunk így fixen nyomott áron kell alkudozni az egyik kulcsemberünkről?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 22., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 22., kedd 14:36
Gondolom csak elijeszteni próbál. Azért egy James-Eriksen cserét jó lenne leboltolni. Esetleg még 20 milliót pluszba adni nekik, James fájdalom díj.istimester írta:Látom a Levynek ismét elgurult a gyogyó. Főleg Eriksen szerződését figyelembe véve, ami jövőre lejár. 250 millió
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. január 22., kedd 14:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 22., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. január 22., kedd 9:20
De Jongról meg állítólag lemondott a City, mert a PSG kétszer akkora fizut ajánlott be,és állítólag még a Barca is képben van.RealAsensio írta:Ezzel az igazolassal eldontottuk, hogy de Ligt nem lesz a Real jatekosa
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2019. január 21., hétfő 20:19
Chelsea star Eden Hazard has once again opened all doors to a move to Real Madrid in an interview with France Football.
"I have always said that I wanted to explore something different after England. But there are also things that might make me stay," says the Belgian.
He went on to say: "After the World Cup, I wanted to leave, but in the end I stayed at Chelsea and I'm playing one of my best seasons so far. So I don't think that I need a different challenge".
And when asked if a move to Real Madrid would please him, the playmaker replied: "You know it very well. You're asking the question, but you know what the answer will be. So, you don't have to ask it".
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 21., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 21., hétfő 15:13
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem