wZoLee7 írta:nem rossz kombinatív játékban? Borzasztóan lassú, és ahogy mindent a bal lábával akar csinálni...a csatár poszton, a 16-oson belül védőkkel körülötte nem fér bele, hogy úgy próbáljon fordulni, hogy a balossal rúgjon bele. Elegem van a fél megoldásokból, pontosan azok juttattak oda ahol vagyunk jelenleg.Impostor írta:Kövezzenek meg érte, de én az elnök helyében visszahoznám Jamest még januárban...nem tudom van-e záradék a szerződésében, de a bajorokkal biztos meg lehetne egyezni valahogy(kölcsönszerződés felbontása stb.)
Mielőtt lehurrognátok, nem vagyok nagy James fan, de a mostani ínséges időszakban én bepróbálnám akár csatárposzton is. Ha jól emlékszem a válogatottban is játszott csatárt és hamis 9-est is...
Kombinatív játékban nem rossz, és r*hadt jó bal lába van, ha kell, tudna távolabbról is puffogtatni lehet több beakadna mint Benzema ziccereiből..(bocsi Benz. fan-ok)
Továbbá, lehet most hajtaná a vágy, hogy megmutassa méltatlanul tették kispadra és zavarták el kölcsönbe...
Persze ha nem működne, nyáron még mindig el lehetne csereberélni vagy passzolni, sokat nem vesztenénk vele...
Mondjuk Cristonál mindenki jobb lenne