Majd következő nyáron mbappe.Jim írta:és csatár nem kell?mocsok írta: Jobboldalra kene meg egy támadó es jovore meg is lennénk.
lassan egy sem lesz...
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- mocsok
Re: Taktikai háború (Legyél Solari)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egyetértünk, hogy távozzon ő is (Bale mellett)ateeemadrid írta: remélem nem kell a 76. edzőnél is megbuknia ahhoz, hogy végre észrevegyék hogy kevés.
de lehet Perez őt sem engedi el
- ateeemadrid
remélem nem kell a 76. edzőnél is megbuknia ahhoz, hogy végre észrevegyék hogy kevés.Jim írta:Isco megy nyáron, ha marad Solari kb ezt nyilatkoztamocsok írta: Szerintem mindkettő eladása ugyanúgy fontos.
Meg akkor is ha Isco spanyol.
viszont ha jön új edző...
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Jim
Isco megy nyáron, ha marad Solari kb ezt nyilatkoztamocsok írta: Szerintem mindkettő eladása ugyanúgy fontos.
viszont ha jön új edző...
- Jim
és csatár nem kell?mocsok írta: Jobboldalra kene meg egy támadó es jovore meg is lennénk.
lassan egy sem lesz...
- mocsok
Balenek legalabb neha van valami haszna. Főleg a nagy meccseken.
Szerintem mindkettő eladása ugyanúgy fontos.
Hazard, hakimi szerintem fixen jon.
Jobboldalra kene meg egy támadó es jovore meg is lennénk.
Szerintem mindkettő eladása ugyanúgy fontos.
Hazard, hakimi szerintem fixen jon.
Jobboldalra kene meg egy támadó es jovore meg is lennénk.
- Jim
Bale eladása még Iscoénál is fontosabb
mert a spanyolt lerakják a padra pár meccsre, ha gyenge
de a walesit nem lehet
mert a spanyolt lerakják a padra pár meccsre, ha gyenge
de a walesit nem lehet
Mi mast gondolnanak ha szerzodesben van rogzitve.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
The club and Solari 100% believe that when Bale is fit, he will be a starter. They are certain that the player is the right one to lead the team to trophies this season. Bale has February on mind with the Copa del Rey semifinal and the fixture against Ajax. [marca]Yazid írta:Ha bale egészséges akkor garanciába ma bale-benz-lucas
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha bale egészséges akkor garanciába ma bale-benz-lucas
Közben kigugliztam, egy éve hosszabbított 2025ig es 100 millió körül van a kivasarlasi ára.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amikor bejött a köztudatba nekem nagy kedvencem volt, szerettem is volna ha megvesszük de egy ideje nem követtem. Viszont akkor nagyon ígéretesnek tűnt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Inaki Williams eleg jol penget idén, jobb szélén meg csatárként is lehet használni. Emlékszem korábbról elég ügyetlen volt ellenünk, ugy nez ki szépen kiforrta magát.
Nyáron hosszabbított az ára az egekben lehet.
Nyáron hosszabbított az ára az egekben lehet.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mai kezdő lehetne ez:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Reguilón - Kroos, Casemiro, Modric - Bale, Benzema, Vinícius
Szükség esetén Kroos helyett Ceballos, mivel még lábadozás van a németnél. Lucast viszont mellőzhetjük, úgy érzem végre.
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Reguilón - Kroos, Casemiro, Modric - Bale, Benzema, Vinícius
Szükség esetén Kroos helyett Ceballos, mivel még lábadozás van a németnél. Lucast viszont mellőzhetjük, úgy érzem végre.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azert az kemeny, hogy a vegosszeg akar 75 millio is lehet.SzB írta:Ez azért talán már több mint "talán":
https://www.marca.com/en/football/real- ... b457c.html
- és ő szélsőhátvéd is.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Ez azért talán már több mint "talán":
- és ő szélsőhátvéd is.
- és ő szélsőhátvéd is.
Bocsánat, igazad van Süti! Én vettem annak Valejo milliomodik sérülése utánSüti írta:Militao hol hivatalos?
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
És 3-4 évig Viniék mit csinálnak? Szotyiznak a padon semmit sem fejlődve? Látjuk rajta, hogy meccsről meccsre fejlődik, ami előtte nem volt, míg padon ült. Vagy ott van Mbappe: addig ember számba se vették nagyon, míg le nem sérült a fél Monaco és nem volt kit betenni. Sima ifista volt a kispadon. Aztán kényszerből elkezdték játszatni és láss csodát. Teher alatt nőtt a pálma. Vagy elmennek ide-oda (kölcsönbe kis csapathoz nem fognak, bakker, hát 50-50 millát fizettünk értük), és utána meg remegve álmodozunk majd róluk, meg vesszük vissza nagy pénzért?Remy írta:Pont ez az. 3-4 év van Hazardban. Addig Viniék 21-22 évesek lesznek, az még mindig lutri korosztaly.
Bőven ráérnek. Kell a rutin és a tapasztalat előre, mert anélkül azért nehéz komolyabb eredményeket elerni.
A masik oldal meg, hogy nem tehetsz fel mindent arra, h majd a két brazil bevalik, és tényezők lesznek hosszútávon. Mi van, ha nem? Ha lecsuszunk Hazardrol, nehéz lesz elhozni majd mast ertelmes összegért.
Azért Asensio más tészta. Tipikus spanyol. Mindenki kiröhögött, mikor megemlítettem, hogy nem gyors, erre láttuk, hogyan tud kapura menni kiugratás után Sajnos a spanyoloknál kicsit félrement az utánpótlás nevelés. Mind tiki-takán szocializálódott, technikás, de lassú, gyenge fizikumú játékosok. Meg kell nézni pl a franciákat. Erősek, gyorsak, technikásak. Amolyan CR formák. A spanyolok inkább Xavi, Iniesta félék. Nem hiszem, hogy valaha is felér majd a csúcsra. Ezért is félek kicsit ettől a Diaz gyerektől is, bár őt még nem láttam.Kerlon írta: Az van, ami idén. Lásd Asensio.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Militao hol hivatalos?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Nálam így néznek ki a fix keretben lévő emberek jövőre és a fix távozók (indokkal!):
Kapusok:
1. Tibó - jól teljesít, nincsenek kabaréba illő hibák
2. Navas - Nem sértődött meg, hálás ha kevés lehetőséget is kap, biztos maradása eldőlt Casilla távozásával, biztos vagyok benne, hogy a vezetőség közölte Cas-sal, hogy neki kell menni vagy egyértelmű jelét adták azzal, hogy a kupát Navas kapta meg
3. Luca - Ő Pereznek kell, amíg az öccse (Teo) idősebb mem lesz, Miért, mert ha van egy Zidane kölyök, úgy könnyebb visszacsalni apucit egy 2. felvonásra, amit Zidane is kiemelt, hogy nem zárja ki a visszatérést
4. Lunin - addig “kölcsönökben” fog védeni, amíg Navas el nem megy a Madridtól, ez szerintem 2 max 3 év lesz
Hátvédek:
Carvajal - nem kérdés, tiszta szívvel hajt mindig és a teljesítménye sem kritizálható számomra
Odri - végre egy friss igazolás, aki ráadásul fiatal kora ellenére kiválóan, stabilan, megbízhatóan teljesít mind védekezésben, mind támadásban
Ramos - nem kérdés ( még 2-3 évig)
Varane - nem kérdés aranyat ér
Nacho - nem kérdés nagy Madridista mindig megbízható teljesítménnyel
Militao - eldőlt, hivatalos, reméljük a következő Pepe lesz (teljesítményben)
Valejo - ezzel az utolsó sérülésével eldőlt, hogy kölcsönbe fog menni, hogy fejben vissza billenjen, illetve önbizalomra kapjon, ezt igazolja a Pepe utód leigazolása
Marcelo - nem kérdés, lefőtt a kávé teljesítményben, ez azon nem változtat mi mindent köszönhetünk neki is eredményekben illetve látványosságban az elmúlt évekből, de erre a posztra kell egy olyan első számú, aki támadásokhoz is hozzá tud tenni és hoz egy elfogadható szintet védekezésben ( ezt Ő is érzi bizony )
Regu - fiatal kora ellenére nagyon stabil védekezésben, tökéletes 2. számú bh.
Közepünk:
Ebéd után
Kapusok:
1. Tibó - jól teljesít, nincsenek kabaréba illő hibák
2. Navas - Nem sértődött meg, hálás ha kevés lehetőséget is kap, biztos maradása eldőlt Casilla távozásával, biztos vagyok benne, hogy a vezetőség közölte Cas-sal, hogy neki kell menni vagy egyértelmű jelét adták azzal, hogy a kupát Navas kapta meg
3. Luca - Ő Pereznek kell, amíg az öccse (Teo) idősebb mem lesz, Miért, mert ha van egy Zidane kölyök, úgy könnyebb visszacsalni apucit egy 2. felvonásra, amit Zidane is kiemelt, hogy nem zárja ki a visszatérést
4. Lunin - addig “kölcsönökben” fog védeni, amíg Navas el nem megy a Madridtól, ez szerintem 2 max 3 év lesz
Hátvédek:
Carvajal - nem kérdés, tiszta szívvel hajt mindig és a teljesítménye sem kritizálható számomra
Odri - végre egy friss igazolás, aki ráadásul fiatal kora ellenére kiválóan, stabilan, megbízhatóan teljesít mind védekezésben, mind támadásban
Ramos - nem kérdés ( még 2-3 évig)
Varane - nem kérdés aranyat ér
Nacho - nem kérdés nagy Madridista mindig megbízható teljesítménnyel
Militao - eldőlt, hivatalos, reméljük a következő Pepe lesz (teljesítményben)
Valejo - ezzel az utolsó sérülésével eldőlt, hogy kölcsönbe fog menni, hogy fejben vissza billenjen, illetve önbizalomra kapjon, ezt igazolja a Pepe utód leigazolása
Marcelo - nem kérdés, lefőtt a kávé teljesítményben, ez azon nem változtat mi mindent köszönhetünk neki is eredményekben illetve látványosságban az elmúlt évekből, de erre a posztra kell egy olyan első számú, aki támadásokhoz is hozzá tud tenni és hoz egy elfogadható szintet védekezésben ( ezt Ő is érzi bizony )
Regu - fiatal kora ellenére nagyon stabil védekezésben, tökéletes 2. számú bh.
Közepünk:
Ebéd után
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5