Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
a senkiházi megint kezdőben, hihetetlen. isco meg padon. lehet citybayern lesz ebből...
habár varane és marcelo játszatása legalább kis pozitívum.
ha sima lesz a meccs, és casemiro meg jesé megint nem kapnak lehetőséget, nagyon felfogom kúrni magam.
habár varane és marcelo játszatása legalább kis pozitívum.
ha sima lesz a meccs, és casemiro meg jesé megint nem kapnak lehetőséget, nagyon felfogom kúrni magam.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó ha ma nem nyerünk akkor szólok valakinek hogy harapjon ketté valakit!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igen, varane is valszeg topon lesz térdszalagszakadás utánpepével van csak gond
sztem hajtós, kemény meccs lesz, én már az 1 ponttal is örülök.
miért? nem?Persze ha most figyelmeztetlek, a személyeskedésért, akkor visszaélek a jogommal.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ehhez is intelligencia kell persze, hogy megértsd amit mondtam. Na meg az is nagyon magas szintűre vall, hogy ezen a szón rugózol reggeltől.De oké, akkor ebben igazad van. Tehát az eredeti Bale témához visszatérve ebből az következik, hogy Bale nem fog beválni, mert nem állat.
Persze ha most figyelmeztetlek, a személyeskedésért, akkor visszaélek a jogommal.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Szerintem Marcelo nem fog kezdeni ennyi kihagyás után, nehogy rásérüljön megint.Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Illarramendi, Modric, Isco, Di María, Cristiano Ronaldo; Benzema.
szerintem azt, amit mostanában benzema, ő is lehozza.benzema meg pihenjen, morata meg botladozik majd egy jót.
pepével van csak gondaz a pepe-varane középen
- hehe
az a pepe-varane középen
marcelot én se erőltetném húzódásos sérülés után, ilyen biszembaszom csapat ellen (aztán kikapunk jól )
benzema meg pihenjen, morata meg botladozik majd egy jót.
marcelot én se erőltetném húzódásos sérülés után, ilyen biszembaszom csapat ellen (aztán kikapunk jól )
benzema meg pihenjen, morata meg botladozik majd egy jót.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem ez leszna, ez tetszik. nincs khedira, van morata, modric.
Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Illarramendi, Modric, Isco, Di María, Cristiano Ronaldo; Benzema.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
na, ez tetszik. nincs khedira, van morata, modric.Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Coentrao; Illarramendi, Modric, Isco, Di María, Cristiano Ronaldo; Morata.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
öööö, nem értem...eddig a dagadt, zsírosbajszú, punnyadt testű, spanyol újságírókat írtál, most meg...hmmm
eddig sem lehetett rajtad kiigazodni!
eddig sem lehetett rajtad kiigazodni!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- hehe
ha egy hosszú combú, vékony, karcsú, nagy mellű, jó seggű, gyönyörű arcú, romlott erkölcsű nő lennél, akkor talán folytathatnánk a csevejt. de amúgy nem.pavel írta:Hehe, egyet értek, de miért a balt? És miért nyalja meg?
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Hehe, egyet értek, de miért a balt? És miért nyalja meg?
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a baj hogy szerintem nem elég erős...és erre sajnos rámehet a madridi karrierje..itt van benzema esete, remélem kellőképp erős fejben a gyerek,
De én szurkolok neki,hogy mentálisan megerősödjön,és cáfoljon rá az un. "értő közönségre..."
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
tudod, hogy ezeket nem érdekli, hogy real szint-e vagy sem. nekik annyi számít, hogy spanyol, ráadásul madrid nevelés.morientes írta:Én mindig mondtam,és tartom most is,hogy nem Real Madrid szint...kiegészítőnek esetleg,de Benzema helyett a kezdőbe követelni egy viszonylag jó negyedóra után,marhaság...ha morata nem spanyol meg saját nevelés lenne, nem nyomatná a média ezt a szánalmas szarját, amit persze a világ és itt a fórumozók nagy része is úgy nyal be, mint narkósribanc szombat este a bélyeget
persze, hogy nem real szint, még csak spanyol élvonal szint se.
ők leszarják a teljesítményt, ez volt a vén raulnál, ez van casillasnál, ez van most moratánál.
ronaldot akkor is fütyülték hogy nem raul kapta, amikor a bernabeuban átvette a vébé után az aranylabdát.
most itt van benzema esete, remélem kellőképp erős fejben a gyerek, mert okádék ez az egész, hogy a saját csapata szurkolói fütyülik, továbbra is mondom: OK NÉLKÜL. mindenki hagy ki helyzetet, mindenkinek vannak szarabb meccsei, pláne egy új felfogással játszó csapatban. (lásd céronaldo, aki állítólag a világ legjobbja. ő is biztos megtesz mindent ugyanúgy a győzelemért, amikor baszik védekezni)
aki meg nem ért velem egyet (újságíró, szurkoló, akárki), az megnyalhatja a bal herém.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Realista24 írta:Jó, válaszolok máshogy.CR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem
2007-2008, 49 meccs, 42 gól, a BL döntőben gólt lőtt, igaz a büntetőt kihagyta, de BL győzelemre vezette csapatát, a 11 meccsen szerzett 8 góljával. Valamint a bajnokságban 34 meccsen 31 gólt rúgott, és láss csodát, bajnok lett a MU.
Most akkor hátán vitte a csapatot valamilyen szinten vagy nem?
Bale is vitte a csapatot, csak gyengébb társakkal gyengébb eredményeket értek el.
De oké, akkor ebben igazad van. Tehát az eredeti Bale témához visszatérve ebből az következik, hogy Bale nem fog beválni, mert nem állat.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az a baj ezzel a realmadrid szinttel, hogy egyrészt nehéz lenne megadni a paramétereit, másrészt egyénileg semmit sem ér, ha a csapat nem hozza a "realmadrid szintet."morientes írta:Én mindig mondtam,és tartom most is,hogy nem Real Madrid szint...kiegészítőnek esetleg,de Benzema helyett a kezdőbe követelni egy viszonylag jó negyedóra után,marhaság...ha morata nem spanyol meg saját nevelés lenne, nem nyomatná a média ezt a szánalmas szarját, amit persze a világ és itt a fórumozók nagy része is úgy nyal be, mint narkósribanc szombat este a bélyeget
Például az Atletico Madrid jelenlegi keretéből hány játékos "realmadrid szint"?
Vagy Sahin hogyhogy csak a Dortmundban képes megütni a "realmadrid szintet"?
Én továbbra is azt látom, hogy a körülbeszélt problémák mellett a csapat gondja továbbra is az, hogy bizonyos meccseken nem koncentrál eléggé, nem szántja fel a pályát, bizonyos játékosok világklasszis potenciálja valahogy nem mutatkozik meg hosszú távon.
Ott van az utolsó 5 év Manchester United-je, 2 BL döntőt és több bajnoki címet nyertek, náluk sem volt túl sok "realmadrid" szintű játékos érzésem szerint.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, válaszolok máshogy.CR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem
2007-2008, 49 meccs, 42 gól, a BL döntőben gólt lőtt, igaz a büntetőt kihagyta, de BL győzelemre vezette csapatát, a 11 meccsen szerzett 8 góljával. Valamint a bajnokságban 34 meccsen 31 gólt rúgott, és láss csodát, bajnok lett a MU.
Most akkor hátán vitte a csapatot valamilyen szinten vagy nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
De mivel mint írtam csak pufogtatott az állat jelzővel konkrétum nélkül, és én nem arra gondoltam, hogy mennyire jó játékos volt, hanem, hogy egyedül vitte a hátán a csapatát a góljaival. Azt az MUt nem egyedül vitte CR, a RM-t igen, ott állat volt. Fogalmazás kérdése. Intelligencia.Realista24 írta:CR 22 évesen Aranylabda második helyezett volt, 23 évesen Aranylabdás volt, 29 évesen ismét ezüstérmes. Ezt nagyon mellélőttedCR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem. És Zidane? Bale is lehet még, ne hogy már te most meg tudd mondani, hogy mekkora játékos lesz. Mondjuk ez az állazotás elég semmit mondó, csak sejteni tudom mire gondolhatsz...
Bale mennyivel kevésbé "állat" most, mint CR volt ennyi idősen? A mögötte álló csapat kevésbé volt minőségi. Amúgy költői kérdés volt, hagyjuk.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én mindig mondtam,és tartom most is,hogy nem Real Madrid szint...kiegészítőnek esetleg,de Benzema helyett a kezdőbe követelni egy viszonylag jó negyedóra után,marhaság...ha morata nem spanyol meg saját nevelés lenne, nem nyomatná a média ezt a szánalmas szarját, amit persze a világ és itt a fórumozók nagy része is úgy nyal be, mint narkósribanc szombat este a bélyeget
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CR 22 évesen Aranylabda második helyezett volt, 23 évesen Aranylabdás volt, 29 évesen ismét ezüstérmes. Ezt nagyon mellélőttedCR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem. És Zidane? Bale is lehet még, ne hogy már te most meg tudd mondani, hogy mekkora játékos lesz. Mondjuk ez az állazotás elég semmit mondó, csak sejteni tudom mire gondolhatsz...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
CR 24 évésen a MUban már állat volt? Nem. És Zidane? Bale is lehet még, ne hogy már te most meg tudd mondani, hogy mekkora játékos lesz. Mondjuk ez az állazotás elég semmit mondó, csak sejteni tudom mire gondolhatsz...Csabi írta:Bale már csak azért sem fogja visszahozni az árát mert ő se nem Zidane, se nem C. Ronaldo. És most itt a focitudására gondolok. Cé se hozna annyi pénzt a csapatnak, ha nem lenne egy állat.