HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2019. január 30., szerda 10:20
Morata 2016 augusztusában: „A világ legjobb klubjában vagyok, a klubban, amely 11 európai kupát nyert, és remélhetőleg még sokat fog... Madridista vagyok, alig várom, hogy újra a Bernabéuban játszhassak.”
Morata 2017 szeptemberében a Sporting Lisszabonnak lőtt gólja után: "A célom az, hogy itt legyek sikeres, és ezért dolgozom. Így szeretném folytatni, gólokat akarok lőni. Egy ilyen gól a BL-ben hazai pályán gyerekkorom óta az álmom volt.”
Morata 2017 januárjában: „Amikor fiatalabb voltam, a családommal jártunk a Bernabéuba. Emlékszem, egy El Clásico alkalmával azt mondtam édesapámnak: ’Egy nap én is pályára lépek majd itt egy ilyen mérkőzésen’. Most, hogy mindez megvalósult, azt tudom mondani, hogy ez az egyik legcsodálatosabb érzés, amit az ember megtapasztalhat. Igaz, hogy a Juventusnak is hihetetlen stadionja van, de ez a Santiago Bernabéu… Látod a fotókat és libabőrös leszel. Mindig is erről álmodtam, és elég szerencsés vagyok, hogy mindez valóra válhatott.”
Csak arra reflektálva hogy mit mondott most: "„Kölyök korom óta, mikor még csak labdaszedő voltam a stadionban, arról álmodtam, hogy egyszer a klubért futballozhassak. Mindig órákkal korábban kijöttünk, mai napig jó felidézni, ahogyan Édesapámmal a bejáratnál várakoztunk a mérkőzések előtt."