Értékeld a legutóbbi meccset
- ___Samy___
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
ugyan már, ha ekkora pincsi lenne zidane meg carlo, akkor már rég nem lopez állna a kapuban
zidane azért lett elpaterolva josé mellől, mert nem tetszett neki a portugál viselkedése, nem értettek egyet sok mindenben
meg aztán minek lett volna érdeke pereznek, hogy eladja özilt? mikor az egyik legjobb médiaértékkel bír manapság, meg azért lenyilatkozta egy párszor, hogy az egyik kedvence
ancelottiéknak nem kellett a német, az okokat tudjuk, de kellett valaki a jobb oldalra, hogy ellensúlyozva legyen a bal oldala a csapatnak, így jött szóba többek között bale
nem kell ezeken túlpörögni szerintem
zidane azért lett elpaterolva josé mellől, mert nem tetszett neki a portugál viselkedése, nem értettek egyet sok mindenben
meg aztán minek lett volna érdeke pereznek, hogy eladja özilt? mikor az egyik legjobb médiaértékkel bír manapság, meg azért lenyilatkozta egy párszor, hogy az egyik kedvence
ancelottiéknak nem kellett a német, az okokat tudjuk, de kellett valaki a jobb oldalra, hogy ellensúlyozva legyen a bal oldala a csapatnak, így jött szóba többek között bale
nem kell ezeken túlpörögni szerintem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Realista24 írta:Bale, carvajal, isco, modric, illarramendi. Ot ember akit be kell építeni, ez a csapat fele.
Az általad említett csapatoknak pedig nem a napjaink legjobb csapatával kellett hogy felvegye a versenyt.
Ez egy Realnál lehet kifogás? Nem hiszem. Carvajal meg Illara beépítése nem szükségszerű, és bizonyos szempontból nem is egészséges. A lényeges beépítés az 3 ember.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bale, carvajal, isco, modric, illarramendi. Ot ember akit be kell építeni, ez a csapat fele.
Az általad említett csapatoknak pedig nem a napjaink legjobb csapatával kellett hogy felvegye a versenyt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ez pedig egy komoly probléma. A Barca is tavaly is edzőt váltott, idén is edzőt váltott, de nem mutat olyan gyengeségeket, mint mi. Pep is első idényében bajnok lett, Villanova is az lett, sanszos, hogy Tata is az lesz. Mou az Internél és a Chelseanél is első szezonjában bajnok lett, Ancelotti is első Chelseas szezonjában bajnok lett, Conte is megcsinálta a Juvéval... Szóval van itt példa arra, hogy ez lehetséges, tehát szerintem minimum elvárás, hogy legalább versenyben legyünk a végsőkig, és ne dőljön el novemberben a bajnokság... Ráadásul Ancelottinak nem egy csont új csapatot kell építenie, a gerinc itt van évek óta, 2-3 embert kell beépítenie, ami azért nem lehet akkora feladat.Kemény lesz ez a tavasz, mert most mondom, hogy a bajnokságot nem fogjuk megnyerni, egyszerűen ahhoz kevés a csapat MÉG. A BL az lutri, ott mondhatni bármelyik nagycsapat nyerhet, mert a pillanatnyi forma számít, így azt nem mondom, hogy azt nem nyerhetjük meg, de még mindig azt mondom, hogy idén a Spanyol kupa a legesélyesebb, szerintem.
Mou taktikáját meg nem átalakítani kell, csak meg kell parancsolni a csapatnak, hogy vezetésnél ne álljunk vissza, és ki kell valamit találni felállt védelem ellen... De hát nem ez történik, hanem a kontrajátékunk és a védekezésünk szétbarmolása folyik, és helyette nincs új alternatíva.
A hosszútávú tervezés meg oké lenne, ha nem Ancelotti lenne az edző. Csak hát kérdem én, a bajnok és kupagyőztes Chelsea mi a tökömért esett szét a második évre? Az kinek a hibája? Egyértelműen az edzőé. Ott sem tudott 2 év alatt értelmes játékot összerakni. Azzal meg ne jöjjön senki, hogy de hát milyen szépen játszottak, mert volt 1-2 meccs, amikor kijött a lépés, de hát a nagy számok törvénye alapján nálunk is ki fog jönni a lépés... Ráadásul a Milannál sem a bajnokság volt Ancelotti nagy hadjárata, mert csak egyszer lett bajnok a 7 és fél alatt... Ami azért nem ízlene az itteni drukkereknek... És a Milan is látványosan elveszett volt a bekkelő csapatok ellen. A BL más tészta volt, ott kontrázhattak kedvükre, volt a csatároknak területe, és a Milan mindenkire veszélyes volt. De ha Ancelotti jó edző lenne, akkor 4 BL győzelme lenne, nem kettő. 2005re ugye mindenki emlékszik, és hát a 2004es esztendő, amikor a Depor 1-4ről fordított hazai pályán... Pedig addigra már a komoly csapatok kihullottak... Szóval Ancelotti hosszú távon nem jó választás, mert a csapatai nem kiegyensúlyozottak.
Ráadásul megint Perez hordja a nadrágot, mert Bale leigazolása és Özil elpaterolása is Perez ötlete volt, ez tuti. Mindezek mellett érdekes dolog, hogy Zidane-t nem tűrte meg maga mellett Mou? Feltette már magában valaki a kérdést, hogy miért? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valószínűleg Perez akaratát továbbítja az edző felé, Mou valószínűleg erre ráúnt, és Zidane-t elzavarta. De most Zidane már másodedző, Ancelotti, meg úgy tűnik behódolt. De ezt már látni lehetett a Barca utánzat kp kreálmányon, Illara Atma elleni játékán (ugye 40 millás játékos nem ülhet egy szezont végig a padon), valószínűleg csatárkérdésben is kussolnia kellett Ancelottinak, mert hát Bale-re kellett a pénz. Én nem vagyok Ancelotti párti, de épeszű ember egy Benzema-Morata párossal nem vág neki a szezonnak egy Reál Madridnál. Szóval Ancelottit saját bal****sága mellett még Perez hangja is kísérti. Aztán lehet, hogy tévedek, de nekem ez jön le Ancelotti sok döntéséből.
Kit érdekel a Koppenhága? 10 emberrel is verni kéne őket simán. A Dortmund meg az Atletico ellen kell villogni, az ilyen Getafe meg Koppenhága kaliberek a kötelező feladat. Gondolom ma kapnak vagy 5 gólt, aztán megint mindenki el lesz ájulva a játéktól.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Túlságosan elterjedt játék lett a FIFA, így sokan úgy gondolkodnak, mint a játékban. Veszel egy játékost, alakítasz a taktikán, akkor az egyből működik.R.M.C.F írta:Igen, ez az örök sipítozás visz a halálba....majd lesz csapatod,idővel.....ha nem lenne ennyi kapkodó drukker,aki azonnal szeptember 3.-án már emberevő focit akar,akkor talán már régen lenne itt foci.
Kemény lesz ez a tavasz, mert most mondom, hogy a bajnokságot nem fogjuk megnyerni, egyszerűen ahhoz kevés a csapat MÉG. A BL az lutri, ott mondhatni bármelyik nagycsapat nyerhet, mert a pillanatnyi forma számít, így azt nem mondom, hogy azt nem nyerhetjük meg, de még mindig azt mondom, hogy idén a Spanyol kupa a legesélyesebb, szerintem.
Viszont ha csak 1-et, vagy netán egyet sem, ami benne van a pakliban idén, akkor lesz ám katasztrófahangulat a drukkereknél.
És szerintem sokszor nekik (mármint, akik kint vannak a meccsen) köszönhetjük, hogy nem jutunk egyről a kettőre. Nem támogatnak, nem adják meg a lélektani előnyt, amit ki lehetne használni, stb. Kis apróságok, de óriásit lehet velük nyerni.
Na mindegy... változni nem fog a dolog. a Real Madridnál így működik. Együtt kell élni vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Túlélése? Nálam a csoport megnyerése a minimum elvárás.edzővel a padon a csoportkör túlélése minimum elvárható és már-már kötelező!
Hogy van jövőnk.ezek után minek kéne annyira örülni???
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Aki most nyeheg, pár meccs után,az nem ezen a bolygón él,ez a véleményem és szálltam a témáról.
Továbbra is vallom és állítom, hogy nem pár meccs miatt megy itt "nyehegés" (több mint 10 éve futjuk ugyanazokat a köröket, amit emlékeim szerint Te magad is elégé nehezményezel) és baromira nem a kész terméket várja itt senki sem októberben ... Ha szurkolókba a vezetés és a klub alkalmazottai is beletartoznak, akkor bizony van igazság a mondandódban.Igen, ez az örök sipítozás visz a halálba....majd lesz csapatod,idővel.....ha nem lenne ennyi kapkodó drukker,aki azonnal szeptember 3.-án már emberevő focit akar,akkor talán már régen lenne itt foci.
Részemről semmin nem változtatna a dolog; ilyen játékosokkal, kerettel, edzővel a padon a csoportkör túlélése minimum elvárható és már-már kötelező!remélem baxunk ma egy 4-est és a többség mindjárt kifordult véleménnyel lesz a korábbiaktól.
Elsősorban nem is Rád gondoltam és abszolút nem rossz értelemben írtam.Nem vagyok örök optimista
Túlzónak érzem továbbra is; a jelenlegi tények, állapot alapján sajnos nem nagyon lehet jobbat írni manapság, ez a realitás --> 10 éve ez a n+1 projektünk, tele vagyunk sérültekkel, többen formán kívül, a keret elég messze a tökéletestől, a bajnokságban csak egy óriási ajándéknak hála vagyunk még úgy ahogy lőtávolban, miközben a pályán káosz uralkodik és csak az erőlködés megy --> ezek után minek kéne annyira örülni??? Néhány kiváló, szerethető játékoson, egy elméletben létező új irányon és egy szimpatikus edzőn kívül másnak jelenleg nem igen lehet.hogy olyan negativista vagy!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen, ez az örök sipítozás visz a halálba....majd lesz csapatod,idővel.....ha nem lenne ennyi kapkodó drukker,aki azonnal szeptember 3.-án már emberevő focit akar,akkor talán már régen lenne itt foci.
Bocs,nem Te vagy a hibás.....hanem az egész szemlélet.
Bocs,nem Te vagy a hibás.....hanem az egész szemlélet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha ma rúgunk 1 4-est akkor a Koppenhága gyenge csapat...ha 1-2-őt rúgunk akkor folytatódik az, hogy gyenge focit tolunk Ancelotti elkúrta stb....R.M.C.F írta:További jó savanyodást,remélem baxunk ma egy 4-est és a többség mindjárt kifordult véleménnyel lesz a korábbiaktól.
Nem vagyok örök optimista csak szemet szúrt, hogy olyan negativista vagy! Árasztod itt a negatív energiákat az éterbemadridronie írta:de elfogadtam és jó drukkerhez mérten várom, hogy az "örök optimista" kollégáknak legyen igazuk!
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezzel téged akarlak kimélni,hogy ne tégy felesleges lépéseket többé.....de nevezd aminek akarod,ha neked az tetszik, én nem bánom.Azt mindjárt gondoltam, efelől kétségeim nem voltak; ettől függetlenül ez az "üldözési mániád" egész egyszerűen paranoid már (mindenféle rosszindulat és bántás nélkül). Egy eltérő véleményt, miért kell automatikusan támadásnak, "oktatásnak" venni és miért kell kapásból a bizonyítványt magyarázni?
Aki most nyeheg, pár meccs után,az nem ezen a bolygón él,ez a véleményem és szálltam a témáról.
További jó savanyodást,remélem baxunk ma egy 4-est és a többség mindjárt kifordult véleménnyel lesz a korábbiaktól.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Amikor kiderült hogy Ancelotti lesz az edző,akkor kis kivétellel mindenki bizakodó volt.Ahogyan az új igazolások terén is is.A legtöbben azt írták,hogy a Mou éra után lesz egy új koncepcio,fiatal játékosokkal,akik meghatározzák majd a következő évek Real Madridját...
Mindenki azt mondta,hogy nem várnak egetrengető sikereket,idén biztos nem,de ha jövőre összeáll a csapat,akkor végigverhetjük europat...
Aztán,Balet szerette volna mindenki,itt is van,erre játszik néhány percet,aztán azt olvasom hogy az év bukása...holott én eléggé ellene voltam,nem a tudása,hanem a játékstílusa miatt,mert akkor azt mondtam,nem biztos hogy passzol majd a csapathoz...de ilyet most még dőreség lenne kijelenteni...
Aztán jött az előszezon,Isco robbantott,öröm volt nézni,Casemiro pozitiv meglepetés...jött a bajnokság,jól kezdtük,Illarramendi is úgylátszik beáll a sorba,Benzema megtalálta a góllövő cipőt,stb....aztán egy X,jöttek a negatív visszhangok,majd az elche ellen egy nyögvenyelős győzelem,a visszhangok erősödnek,visszakövetelik Özilt,mintha elfelejtették volna a kritikán aluli hozzáállását......Az atma utánni fiaskó után meg katasztrófa hangulat..
Ugyan azoknál mondhatni,akik a szezon elején azt mondták,nem gond hogy ha nem nyerünk semmit,mert össze kell állnia a csapatnak....
Ezek az emberek már zavarnák Benzemat,aki nemtom mikor kezdett ilyen jó szezont utoljára,mégha az utóbbi meccseken gyenge is volt,hoznák harapós Lajost,vagy Falcaot...
Zavarnák Ancelottit,aki épp hogy elkezdre a tulajdonképpeni munkát,akire úgy egyébként csettintettek az előszezonban,temetik a bajnokságot,ami még azért nagyon hosszu,és még a galata elleni meccsre is fanyalognak,mondván az ellenfél "összezuhant",azért ez a különbség....hár valamitől össze kellett zuhanni,az meg a Real Madrid volt...
De tudom,ha zsinórba hozunk mittomén 3 jó meccset,akkor megint hangos lesz a fórum,hogy na azért ez az Ancelotti csak tud valamit...Ha nem,akkor meg edzőcsere hangulat,meg adjuk el Ronaldot...hát ilyen a szurker...
Amit én Ancelotti hibájának vélek felfedezni,Khedira mindenekfelett való játszatása-mert vele sem stabilabb a ko,mondhat bárki bármit-még az sem igaz hogy nincs alternativa mikor egy Casemiro ül a padon,valamint az,hogy Modric a padon kezdte a derbyt,valamint a cserékkel való sáfárkodása...
Hogy ez alaphiba e nála,vagy még így az elején próbálja keresni a megfelelő rendszert,arra térjünk vissza tavasszal...addig meg szurkoljunk a csapatnak,ne savazzuk őket.Persze nem azt mondom hogy logikus,kulturált kritikát ne fogalmazzunk meg,de a demagog közhelyeket mellőzzük...
Mindenki azt mondta,hogy nem várnak egetrengető sikereket,idén biztos nem,de ha jövőre összeáll a csapat,akkor végigverhetjük europat...
Aztán,Balet szerette volna mindenki,itt is van,erre játszik néhány percet,aztán azt olvasom hogy az év bukása...holott én eléggé ellene voltam,nem a tudása,hanem a játékstílusa miatt,mert akkor azt mondtam,nem biztos hogy passzol majd a csapathoz...de ilyet most még dőreség lenne kijelenteni...
Aztán jött az előszezon,Isco robbantott,öröm volt nézni,Casemiro pozitiv meglepetés...jött a bajnokság,jól kezdtük,Illarramendi is úgylátszik beáll a sorba,Benzema megtalálta a góllövő cipőt,stb....aztán egy X,jöttek a negatív visszhangok,majd az elche ellen egy nyögvenyelős győzelem,a visszhangok erősödnek,visszakövetelik Özilt,mintha elfelejtették volna a kritikán aluli hozzáállását......Az atma utánni fiaskó után meg katasztrófa hangulat..
Ugyan azoknál mondhatni,akik a szezon elején azt mondták,nem gond hogy ha nem nyerünk semmit,mert össze kell állnia a csapatnak....
Ezek az emberek már zavarnák Benzemat,aki nemtom mikor kezdett ilyen jó szezont utoljára,mégha az utóbbi meccseken gyenge is volt,hoznák harapós Lajost,vagy Falcaot...
Zavarnák Ancelottit,aki épp hogy elkezdre a tulajdonképpeni munkát,akire úgy egyébként csettintettek az előszezonban,temetik a bajnokságot,ami még azért nagyon hosszu,és még a galata elleni meccsre is fanyalognak,mondván az ellenfél "összezuhant",azért ez a különbség....hár valamitől össze kellett zuhanni,az meg a Real Madrid volt...
De tudom,ha zsinórba hozunk mittomén 3 jó meccset,akkor megint hangos lesz a fórum,hogy na azért ez az Ancelotti csak tud valamit...Ha nem,akkor meg edzőcsere hangulat,meg adjuk el Ronaldot...hát ilyen a szurker...
Amit én Ancelotti hibájának vélek felfedezni,Khedira mindenekfelett való játszatása-mert vele sem stabilabb a ko,mondhat bárki bármit-még az sem igaz hogy nincs alternativa mikor egy Casemiro ül a padon,valamint az,hogy Modric a padon kezdte a derbyt,valamint a cserékkel való sáfárkodása...
Hogy ez alaphiba e nála,vagy még így az elején próbálja keresni a megfelelő rendszert,arra térjünk vissza tavasszal...addig meg szurkoljunk a csapatnak,ne savazzuk őket.Persze nem azt mondom hogy logikus,kulturált kritikát ne fogalmazzunk meg,de a demagog közhelyeket mellőzzük...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy elégedett vagyok, de temetni sem temetem abszolút a csapatot, sőt! Szóval ez a meglátás, hogy sz@rnak vélem az egészet úgy, ahogy van --> egész egyszerűen nem igaz és baromi nagy túlzás! Hozzáteszem, már az uborkaszezonban is kifejtettem az aggodalmam a csapattal szemben és több dolog sem tetszett a nyári tevékenységgel kapcsolatban, de elfogadtam és jó drukkerhez mérten várom, hogy az "örök optimista" kollégáknak legyen igazuk! Ettől függetlenül, ha jogosnak érzem a kritikát a továbbiakban sem fogom elhallgatni.Te madridronie! Mostanság nem szedsz véletlen ilyen negatív bogyókat?
Mostanság csak ezeket olvasom tőled, hogy szar az egész...
Vannak dolgok, amik ezen szerintem túlmutatnak és mindent azért erre sem lehet ráfogni!Ami igaz, de a csapat egy olyan valamin megy keresztül mintha Te eddig balettoztál volna, de holnaptól mész MMA-ni kb
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Te madridronie! Mostanság nem szedsz véletlen ilyen negatív bogyókat?
Mostanság csak ezeket olvasom tőled, hogy szar az egész... Ami igaz, de a csapat egy olyan valamin megy keresztül mintha Te eddig balettoztál volna, de holnaptól mész MMA-ni kb...
Mostanság csak ezeket olvasom tőled, hogy szar az egész... Ami igaz, de a csapat egy olyan valamin megy keresztül mintha Te eddig balettoztál volna, de holnaptól mész MMA-ni kb...
- madridronie
Elbeszélünk egymás mellett (és abszolút hibás következtetés); valószínűleg a "keresi a csapatot" is eltérően értelmezzük és a beszélgetés kiindulópontja sem ez volt. Most a játék képét, eredményeket, automatizmust, stb. hagyjuk; egyelőre a koncepció és a középpálya összetétele (hétről-hétre, meccsről-meccsre más; pedig nem nagy választási lehetőség van, illetve lenne) sem világos (vagy la. is az eddigiek alapján egyáltalán nem tűnik annak); ebben részben a fentiek (sérülések, formán kívüliség, kései keretlezárás), részben Carlo, a játékosok és a vezetés is szerepet játszik. Az hogy jelenleg itt tartunk nem feltétlenül gáz, de nem is akkora (és automatikusan elfogadott) teljesítmény; csupán a fentiek együttes következménye.eltelt 100 nap és nem állt össze? faxomat. Értem,akkor ez bukás. Kár hogy ezt sokan komolyan gondolják.
Azt mindjárt gondoltam, efelől kétségeim nem voltak; ettől függetlenül ez az "üldözési mániád" egész egyszerűen paranoid már (mindenféle rosszindulat és bántás nélkül). Egy eltérő véleményt, miért kell automatikusan támadásnak, "oktatásnak" venni és miért kell kapásból a bizonyítványt magyarázni?Köszi hogy segitesz,nagy szükségem van rá,amúgy tökéletesen tisztában vagyok vele,kinek mi a szerepe,de még sem illarával fogom összevetni,
RealMadrid
RealMadrid
-
100 nap után is még csak itt tartunk
eltelt 100 nap és nem állt össze? faxomat. Értem,akkor ez bukás. Kár hogy ezt sokan komolyan gondolják.
Köszi hogy segitesz,nagy szükségem van rá,amúgy tökéletesen tisztában vagyok vele,kinek mi a szerepe,de még sem illarával fogom összevetni,hanem azzal aki jött újként majd özil kikerült a kezdőből....a szerepkörről már nem is beszélve!
- madridronie
CA még keresi a csapatot.......
Pontosan erről van szó; a kérdés csupán az, hogy meddig??? Illetve, hogy miért van az, hogy októberben, 100 nap után is még csak itt tartunk (a csapat keresésénél /mert a játék képe, eredmények egy dolog/)? Ja hogy tele vagyunk sérültekkel (Xabi, Varane, Illarra, Marcelo) formán kívüli játékosokkal (Coentrao --> bizonytalan jövője miatt alig játszott ő is) és az utolsó pillanatban is változott a keret összetétele (egy inkább az előkészítésben jeleskedő, "szervező" tkp. helyett érkezett az előszezon nélküli Bale, aki Cristianohoz hasonlóan inkább a befejezésben jeleskedik és másban jó, más erősségei vannak, mint volt -nek) és ezáltal bizonyos szempontból a karakterisztikája is ....
Még jó, hogy baromira nem erről szólt a fáma és a szakértők véleménye sem ...aki ebből azt vonja le,hogy özil elment és jött bale és muszáj volt felállni hülyén,az fizessen,menjen haza.....eleget ivott.
Majd márciusban irjál rám Pü-t
Nem nekem szólt ugyan, de javaslom inkább a szezonzárót és az azt követő értékelést minden szempontból! Az Isco-Özil témához, összehasonlításhoz meg annyit, hogy tök felesleges, mert teljesen más stílust és játékot képvisel a 2 ember, a szerepkörről már nem is beszélve! Összességében elmondható és igaz, hogy Carlo Madridjába eddig jobban illik Isco, de értékelni igazán csak az idény végén lehet az ő teljesítményét és szerepét is!Jött isco és mindenben megverte a németet....ez a nagy igazság,védekezik,és fel is ér a támadásokkal,gólokat,gólpasszokat ad,mindenben jobb.......
RealMadrid
RealMadrid
-
Mike írta:óóha, kifog arra már emlékezni? Valószínű egyikünk most is be van szörpözve
Nem kellene innod.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
óóha, kifog arra már emlékezni? Valószínű egyikünk most is be van szörpözve
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Majd márciusban irjál rám Pű-t,ha akkor is ez lesz,akkor igazat fogok neked adni.