Hát Hehe eléggé leharcolt,olyan mint Danny De Vito,de a haja inkább mint a hegylakóban Lambertnek.azért r.m.c.f és hehe karakterére rohadt kíváncsi lennék, elképzelésem sincs, milyen formák rejtőznek a kommentek mögött.
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: OFF
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
olivia wilde valóban ott van katy perry: nekem sminkkel sem tetszik, de: http://toffymenchavez.files.wordpress.c ... makeup.jpgSzínész: olivia wilde (fura, hogy senki nem írta), mila kunis,
daloló: katy perry (ez is fura)
régen oda-vissza voltam érte, most sem rossz, de nem top márjessica albát egyikőtök sem írta?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jó, hogy feljött a téma, erről eszembe jutott RMCF egyik hsz-e a régi oldalon, amit Gala egyszer elmesélt, akkor gyorsan el is mentettem, azóta elolvasom néha, ha röhögni akarok egyet.
Avagy nicknévmagyarázásnál:
Avagy nicknévmagyarázásnál:
Örök legenda.R.M.C.F írta:Az enyém a Ronda Mint a Cig*ny Fa*a összetételből származik....de hosszú és nem tudtam kiírni.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Shutter, kösz, hogy szoltal. Itt nem, de a régin meglett a topic. Na majd átbújom. (Legalább lesz 1látogato az oldalon...)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elvileg pont erre van a bemutatkozások topic.
fb-n én nagyon sok embert megtaláltam (vagy jópár esetben ők találtak meg engem), és sokszor már inkább az arc ugrik be, mikor olvasom a hozzászólást, nem az avatar.
pedig személyesen csak remy-t ismerem, illetve tubatibit (régebben masterT) látásból.
azért r.m.c.f és hehe karakterére rohadt kíváncsi lennék, elképzelésem sincs, milyen formák rejtőznek a kommentek mögött.
fb-n én nagyon sok embert megtaláltam (vagy jópár esetben ők találtak meg engem), és sokszor már inkább az arc ugrik be, mikor olvasom a hozzászólást, nem az avatar.
pedig személyesen csak remy-t ismerem, illetve tubatibit (régebben masterT) látásból.
azért r.m.c.f és hehe karakterére rohadt kíváncsi lennék, elképzelésem sincs, milyen formák rejtőznek a kommentek mögött.
- realbeckham
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem mindig is foglalkoztatott, hogy ki lehet, milyen ember lehet, aki a kommentet írta. Persze nem szeretném elkérni mindenki FB profilját és anyakönyvi kivonatát, de jó lenne, ha leírnátok, pl.: keresztnév, életkor, foglalkozás, vagy ha suli, akkor milyen szak, mióta vagy madrid szurkoló. Úgy gondolom ez eléggé csak a felszín, de még is kap az ember egyfajta képet, talán jobban is tud azonosulni ezentúl máshoz....Azt hiszem ilyenkor illik elkezdenem.: Alex, 24, szakács, azt hiszem elsős, maximum másodikos lehettem, szóval 96/97-óta imádom a focit, azon belül a madridot, apum fertőzött meg, és ahogy egyre cseperedtem, úgy értettem meg jobban és jobban, mit is jelent ez a klub. Mai napig tart. Üdv.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Kedvencek:pheco írta:Kozvelemenykutatas: szerintetek ki a legszebb hiresseg, celeb? Lehet szineszno, enekes stb.
1. Alexis Knappp
2. Arielle Kebbel
3. Tara Reid
4. Amanda Seyfried
5. Anna Kendrick
- realbeckham
Frankó téma, grat.Kozvelemenykutatas: szerintetek ki a legszebb hiresseg, celeb? Lehet szineszno, enekes stb.
Színész: olivia wilde (fura, hogy senki nem írta), mila kunis,
daloló: katy perry (ez is fura)
Milf/felnőtt filmes/ejakulációfelelős: Jennifer Aniston, Horváth Éva, Devon Lee(hát nem túl szép...de az a fenék ) Ron Jeremy
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
igen, erre gondoltam, köszi...viszont nem ér semmit, mert akkor is jelzi, hogy telefonról vagyok...ezt nem értem...azt nem lehet beállítani, hogy amikor telefonról vagyok, akkor egyáltalán ne látszódjak?h3x0r írta:facebook applikaciora gondolsz?
Settings -> Chat Availability: off when using app
kár, pedig gépen lehet.h3x0r írta:Olyat viszont nem lehet csinalni, hogy csak bizonyos szemelyek lathassanak.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
facebook applikaciora gondolsz?hala real írta:telefonról hogyan, hol tudom letiltani a chatet, illetve beállítani, hogy csak bizonyos személyek lássanak?
Settings -> Chat Availability: off when using app
vagy m.facebook.com-nal csak ramessz jobb oldalt a contactokra (az a harom vizszintes feher vonal) es a jobb felso sarokban: Chat Off
Olyat viszont nem lehet csinalni, hogy csak bizonyos szemelyek lathassanak.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
telefonról hogyan, hol tudom letiltani a chatet, illetve beállítani, hogy csak bizonyos személyek lássanak?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok! Nem tudtam hova írjak, ezért ezt a topicot gondoltam a legmegfelelőbbnek. Az oldalon lévő mezrendelésről szeretnék érdeklődni. Eredeti a mez, tényleg csak 8000 Ft? 3 hét alatt jön meg? Köszi előre is a válaszokat.
- Galacticos
jessica albát egyikőtök sem írta?
az az amber meg ha az volt a never back down-ba akkor ő is. és igen lusta vagyok megnézni hogy ő volt-e.
az az amber meg ha az volt a never back down-ba akkor ő is. és igen lusta vagyok megnézni hogy ő volt-e.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nekem selena, emma watson és ariana grandeKozvelemenykutatas: szerintetek ki a legszebb hiresseg, celeb? Lehet szineszno, enekes stb.
+1 és tanner mayesA legszebb felnottfilmes meg Tori Black:
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Nekem a gyerekkori 'szerelmem' Elisha Cuthbert volt a Szuzet szuntessbol:) Emma Watson es Stone is szep. + a Hosokbol a szoke, es a Dexter 7. evadbol Hannah is gyonyoru. A legszebb felnottfilmes meg Tori Black:D Stifler mamajara reagalva meg Salma Hayek az igazi milf:D