Olvasd vissza mit írtál az előbb, azt írtad MECCSENKÉNT 5X csinál ilyet amilyet Rodrygo. Totális hülyeség.RaúlCF írta:nem kell ennyire személyes támadásnak venni. Ramos az egyik legjobb védő ettől még sokszor durván játszik, könyököl, odatart, és vannak elég érdekes megmozdulásai. én is csípem de letagadni hogy van benne egy kis elmebeteg faktor hát inkább ezen nevess.Tottinho írta: Jót nevettem
Légy szíves mutass már ilyet mindegyik meccsünkből, előre is köszöntem szépen
Van különbség eközött a repülő között és pl. eközött
Meg kell nézni mire kap sárgákat, más védőknél átlagba semmi. Nagyítóval nézik a bírók, minden apró megmozdulását. Ha pl. felugrik egy fejeshez, mivel kézzel veszed ekkor a lendületet (én még olyat nem láttam aki leszorított kézzel tud lendületet venni) és egy kicsit hozzá ér az ellenfélhez már sárga.
Vagy pl. Suáreznél (akire pontosan az elmebeteg vagy a patkány jelzők amik itt említve vannak illenek) lapok maradnak el sokkal nagyobb eseteknél és csak nézel, hogy ez wtf, hol a lap? A sajtóban meg mintha nem is történt volna meg, Ramost meg már mindenféle brutális embernek leírják.
Valamint tartom, hogy egy védőnek aki méghozzá a csapat kapitánya olykor-olykor bele kell vinni egy kicsi keményet is. Érezze az ellen, hogy itt határozottság van és nem fogja olyan könnyen elvinni a labdát.