En most a witcher konyveket olvasom, a heten kezdtem el a negyediket (Andrzej Sapkowski - A megvetés ideje)gunner írta:Aktuális olvasmányok?
Könyvek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Könyvek
Fú, elég nehéz nekem a nyelvezete elsőre (sajna elszoktam a komolyabb irodalomtól, de ezt mindig lehet orvosolni), meg fogok vele küzdeni.Csabi írta:alapcucc. anno 3 nap alatt végig is olvastam, annyira bejött.Faust írta:Szegyenszemre en meg csak most kezdtem el az 1984-et.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://www.amazon.com/George-Lucas-Bri ... 0316257443portillo írta:Ez jól hangzik, ha majd kézbe kerüld bedobhatnád a címét.
magyarul: galaxison innen es tul
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Ez jól hangzik, ha majd kézbe kerüld bedobhatnád a címét.Csabi írta: illetve azután szeretnék már belekezdeni a SW könyvbe, amit karácsonyra kaptam. nem jut eszembe a címe, de nem konkrét regény. arról szól, hogy lucas hogy készítette el a filmeket a legelejétől kezdve.
Nálam most a Papillon forog éppen, nem először, nagy kedvenc.
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Közben végeztem vele.
Tényleg másabb, mint a sorozat, mondjuk azt, hogy pár szereplő van kölcsönözve belőle, ez az alapanyag egy kétórás filmhez lett volna elegendő.
Ma még talán folytatom a Mester és Margaritát, pár éve abbahagytam
Tényleg másabb, mint a sorozat, mondjuk azt, hogy pár szereplő van kölcsönözve belőle, ez az alapanyag egy kétórás filmhez lett volna elegendő.
Ma még talán folytatom a Mester és Margaritát, pár éve abbahagytam
"And my heart will leave you never."
- Csabi
- Kapcsolat:
jaj bazmeg. 1 éve olvashattam, eredeti nyelven. talán a nyelvezet miatt számomra annyira high concept volt az egész, hogy fél évre le kellett raknom a könyvet mert nem bírtam folytatni. aztán rászedtemmagam hogy befejezzem. maradjunk annyiban hogy a könyvben nem a cselekmény a lényeg. persze nem akarlak róla lebeszélni. lehet egyszer elolvasom magyarul is, hátha jobban átjön úgy.gunner írta:Aktuális olvasmányok? Én jelenleg Az ember a fellegvárban című P.K. Dick regényt olvasom, ugye ami alapján a sorozat készült.
alapcucc. anno 3 nap alatt végig is olvastam, annyira bejött.Faust írta:Szegyenszemre en meg csak most kezdtem el az 1984-et.
én most harry hole sorozatot folytatom. a police-t már befejeztem, tegnap keztem el a következőt és egyben legújabbat (thirst).
illetve azután szeretnék már belekezdeni a SW könyvbe, amit karácsonyra kaptam. nem jut eszembe a címe, de nem konkrét regény. arról szól, hogy lucas hogy készítette el a filmeket a legelejétől kezdve.
- Süti
Faust írta:Szegyenszemre en meg csak most kezdtem el az 1984-et.
Na nekem is pont az lesz a következő, a héten terveztem elkezdeni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Szegyenszemre en meg csak most kezdtem el az 1984-et.
- Süti
Nálam most Phil Gaimon: Pro Cycling on $10 a Day: From Fat Kid to Euro Pro pörög, kerékpárrajongóknak tudom javasolni, kicsit könnyedebb mint a sok doppingbeismerős könyv ebben a témakörben.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Aktuális olvasmányok? Én jelenleg Az ember a fellegvárban című P.K. Dick regényt olvasom, ugye ami alapján a sorozat készült.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Ronaldo, Benzema
Sziasztok!
Egy barátomat szeretnénk születésnapján meglepni Winfried Georg Sebald: Austerlitz című regényével, ami elvileg a kedvence, de évek óta nem tudja beszerezni.
Valamelyikőtöknek nincs meg véletlenül, aki eladná esetleg?
Egy barátomat szeretnénk születésnapján meglepni Winfried Georg Sebald: Austerlitz című regényével, ami elvileg a kedvence, de évek óta nem tudja beszerezni.
Valamelyikőtöknek nincs meg véletlenül, aki eladná esetleg?
- Csabi
- Kapcsolat:
nesbonak a harry hole sorozatát most olvasom. a snowmannal kezdtem, a hype miatt, aztán onnan vettem fel a szálat és folytattam kronológiai sorrendben a leopard, phantom és most tolom a policet.
messze nem a snowman a legjobb ezek közül, sőt. az eddigi favoritom a leopard. kicsit hosszú, és a 2\3 környékén kicsit túl soknak, túlcsavartnak éreztem. ennek ellenére nagyszerűen volt vezetve. a phantom két időszálas vezetése annyira nem jött be, de így is elég jó volt. a police eddig tetszik, de még a felében sem vagyok.
amúgy kezdem holet kicsit sajnálni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a snowman végén levágták az ujját, a leopard végén saját magának kellett szétszakítania az arcát a szájától a füléig, a phantomban meg fejbelőtték. nagyon kíváncsi leszek, hogy csonkítják meg a police-ban.
messze nem a snowman a legjobb ezek közül, sőt. az eddigi favoritom a leopard. kicsit hosszú, és a 2\3 környékén kicsit túl soknak, túlcsavartnak éreztem. ennek ellenére nagyszerűen volt vezetve. a phantom két időszálas vezetése annyira nem jött be, de így is elég jó volt. a police eddig tetszik, de még a felében sem vagyok.
amúgy kezdem holet kicsit sajnálni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a snowman végén levágták az ujját, a leopard végén saját magának kellett szétszakítania az arcát a szájától a füléig, a phantomban meg fejbelőtték. nagyon kíváncsi leszek, hogy csonkítják meg a police-ban.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nesbo nekem nagyon tetszik, van egy Harry Hole sorozata, ezeket végigolvastam a Vörösbegy és a Police is ahhoz tartozik.
De a skandináv krimi nagyon megy most, ott van ugye a Tetovált Lány sorozat is.
Még olvastam egy nőcitől valami krimit, de az asszem nem volt olyan jó
De a skandináv krimi nagyon megy most, ott van ugye a Tetovált Lány sorozat is.
Még olvastam egy nőcitől valami krimit, de az asszem nem volt olyan jó
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
köszi mindkettőtöknek.
ez a Jo Nesbo lista elég hosszú, lesz miből válogatni
ez a Jo Nesbo lista elég hosszú, lesz miből válogatni
Nesbotol eddig a Vörösbegyet és a Police-t olvastam, igencsak jó mindkettő.
Illetve kissé más világ, de az Hívj be! is elég fasza könyv.
Illetve kissé más világ, de az Hívj be! is elég fasza könyv.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Jo Nesbonak van pár._Bushido_ írta:Jó skandináv krimi könyveket tudnátok ajánlani esetleg?
Nemrég sikerült kiolvasni A 64-es betegnaplót (ebből film is készült), a Tetovált lány sorozat is jó volt...
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Jó skandináv krimi könyveket tudnátok ajánlani esetleg?
Nemrég sikerült kiolvasni A 64-es betegnaplót (ebből film is készült), a Tetovált lány sorozat is jó volt...
Nem tudom, tortenelmileg mennyire hiteles, engem inkabb az erdekelne, mint a Gaiman fele agyfasz.ikelemen5 írta:Esetleg az Északi mitológia?Faust írta:Ismer valaki egy, a vikingek történelmével/mitológiájával foglalkozó, tényszerű, de nem száraz, tankönyvszerű könyvet?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Esetleg az Északi mitológia?Faust írta:Ismer valaki egy, a vikingek történelmével/mitológiájával foglalkozó, tényszerű, de nem száraz, tankönyvszerű könyvet?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Bár én nem olvastam, de fiatalkorunkban kézről kézre járt ez a kötet: Frans G. Bengtsson - Vikingek I-II.