Én is így gondolom.Plusz a Valenciat trófeától megfosztani tökéletes revans lenne a sok meccs miatt amikor vért ittak ellenünk aztán a következő fordulóban kikaptak 5-0ra bárkitőlKercsó írta:ha már választani lehet, és döntőzünk, akkor sokkal inkább a Valencia legyen ellenfél. a Betis vért fog inni, ha bejut a döntőbe. hazai pályán szerintem bárkit elkaphatnak.
Copa del Rey
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Copa del Rey
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha már választani lehet, és döntőzünk, akkor sokkal inkább a Valencia legyen ellenfél. a Betis vért fog inni, ha bejut a döntőbe. hazai pályán szerintem bárkit elkaphatnak.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majd a dontoben a Real ellen megismetelhetik.Buitre írta:Nagyon jó meccs volt a mai. Igazságos a döntetlen, de sajnáltam a hazai közönséget, elképesztő hangulatot nyomtak.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Nagyon jó meccs volt a mai. Igazságos a döntetlen, de sajnáltam a hazai közönséget, elképesztő hangulatot nyomtak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, Jesé beállt!
Betisnek remélem összejön a kupadöntő.
Betisnek remélem összejön a kupadöntő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
HIVATALOS: Keylor, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Llorente, Kroos, Modric, Lucas Vázquez, Vinicius y Benzema.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez nem jo kezdo. marcelo van balszelen, regi padon sincs. o es mariano kerult a lelatora, isco a padon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kivéreztetjük őket.Benzema tripla.BBeno írta:kezdő: https://pbs.twimg.com/media/Dyviu5NX4AM5xUu.jpg
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Fú de jó lenne.
Hivatalos Twitteren/Facebookon még nincs fent. Biztos ez?
Hivatalos Twitteren/Facebookon még nincs fent. Biztos ez?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
belat kiszoritotta a nullkilometeres 19 eves brazil, meg a kozepszer vazkez. na ez a szar, nem a bl donto.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Remek lesz, Lucas majd vedekezik a jobbszelen Alba ellen, kozben Marcelo miatt a masik oldalon kettessevel nyeljuk a golokat.Babinho írta:Mivel az a hír, hogy LV kezd Alba megállítása miatt, egyre valószínűbbé teszi, hogy Marcelo-Bale bal oldalunk lesz. Nem hiszem, hogy Vinicius bekerül ma a kezdőbe...Remélem nem így lesz.
Nagy otlet lenne.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Én a Regu - Marci szituhoz is így állnék hozzá.
Regu-Vini kell oda a balosra, nincs mese.
Jobbosra amúgy elnéztem volna, Balet, ha nem olyan fapofával meg nulla akarással megy az előző meccsen.
Azt a hőtérképet, egy a pályára befutó szurkoló berajzolja az idő alatt, amíg üldözik... neki kellett hozzá bő 60 perc.
Regu-Vini kell oda a balosra, nincs mese.
Jobbosra amúgy elnéztem volna, Balet, ha nem olyan fapofával meg nulla akarással megy az előző meccsen.
Azt a hőtérképet, egy a pályára befutó szurkoló berajzolja az idő alatt, amíg üldözik... neki kellett hozzá bő 60 perc.
ZIDANE
Egyértelmű gála kezdő lesz aminek nem örülök
Lv ma kezd.BlancoMark írta:Miert kovetkezik ez a ket dolog egymasbol?Babinho írta:Mivel az a hír, hogy LV kezd Alba megállítása miatt, egyre valószínűbbé teszi, hogy Marcelo-Bale bal oldalunk lesz. Nem hiszem, hogy Vinicius bekerül ma a kezdőbe...Remélem nem így lesz.
Bale mindig kezd.
Ezert.
Szerintem egyértelműen nem vagyunk esélyesek, viszont bizakodhatunk egy normális eredmény után. Illetve most sebzett vadként tekinthetnek ránk, amiből profitálhatunk is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Miert kovetkezik ez a ket dolog egymasbol?Babinho írta:Mivel az a hír, hogy LV kezd Alba megállítása miatt, egyre valószínűbbé teszi, hogy Marcelo-Bale bal oldalunk lesz. Nem hiszem, hogy Vinicius bekerül ma a kezdőbe...Remélem nem így lesz.
Mivel az a hír, hogy LV kezd Alba megállítása miatt, egyre valószínűbbé teszi, hogy Marcelo-Bale bal oldalunk lesz. Nem hiszem, hogy Vinicius bekerül ma a kezdőbe...Remélem nem így lesz.