Havi 100000 eur-ért természetesen vállalom. Csak értesítsetek.Realista24 írta:Karim a mentora, ha nem tűnt volna fel senkinek.Jim írta:és ki lenne jó mentora?
Mindent a Realért és mindent a Madridomért!
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 9., szombat 9:39
Havi 100000 eur-ért természetesen vállalom. Csak értesítsetek.Realista24 írta:Karim a mentora, ha nem tűnt volna fel senkinek.Jim írta:és ki lenne jó mentora?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 9., szombat 8:19
Karim a mentora, ha nem tűnt volna fel senkinek.Jim írta:és ki lenne jó mentora?Kerlon írta:Szerintem meg nagyon kéne neki egy jó mentor, aki megérteti vele, hogy Neymar például nem egy követendő példa, hanem egy csövesbánat.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. február 8., péntek 22:54
Ő elment, mert kirakta a féket a csapatból, és el akarta adni.Jim írta:és ki lenne jó mentora?Kerlon írta:Szerintem meg nagyon kéne neki egy jó mentor, aki megérteti vele, hogy Neymar például nem egy követendő példa, hanem egy csövesbánat.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. február 8., péntek 22:49
és ki lenne jó mentora?Kerlon írta:Szerintem meg nagyon kéne neki egy jó mentor, aki megérteti vele, hogy Neymar például nem egy követendő példa, hanem egy csövesbánat.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. február 8., péntek 17:32
Meg a statok azt nem mutatjak meg, hogy tamadasban mennyit tesz hozza. Sokszor nem az ove a golpassz, de fontos szerepe van. Azert nem keresek "kulcspassz" statisztikat, mert annak megitelese elegge szubjektiv. Szaz szonak is egy a vege, akarhonnan vizsgaljuk es foleg az elojelek fuggvenyeben nagyon rendben van amit hoz.Remy írta:Ha jól emlékszem ez volt a 21. meccse, van 3 gólja meg az öncélú viselkedesenek hála, 10 gólpassza. A rutintalansaga miatt vannak rossz döntései, de pont, hogy keresi inkább a társakat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 8., péntek 17:24
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 8., péntek 17:22
Szerintem a korulmenyek ellenere (penz es hogy mennyire felkaptak 16 evesen) stabil fejben es nagyon szorgalmasan focizik, oncelu hulyesegekre meg nem is nagyon emlekszem tole. Nyilvan hoz rossz donteseket, de nem szorakozik feleslegesen mint Neymar, hanem altalaban a legoptimalisabb megoldast keresi.Kerlon írta:Szerintem meg nagyon kéne neki egy jó mentor, aki megérteti vele, hogy Neymar például nem egy követendő példa, hanem egy csövesbánat.
A játékával alapjában nincs is bajom, de az öncélú, saját magát szórakoztató megmozdulásokra remélem nem fog rászokni. Azzal meg alapjában egyetértettem, hogy jó amit csinál és kell is a csapatnak. Ami viszont bőven árthat neki, ha nem csesszük le és fixen kezdetjük. (Elszállhat fejben)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 8., péntek 17:18
Hát legyen igazatok. Szerintem egy jó prime dimaria lehet max.Ami amúgy rohadt hasznos lenne szóval én adnám.pluszegy írta:ha nem Ádrianózza el a karrierjét.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 8., péntek 17:15
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. február 8., péntek 16:46
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. február 8., péntek 16:46
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. február 8., péntek 16:41
Kerlon írta:szerinted nem lehetne 4 perc 18 másodpercet összevágni a be nem jött megmozdulásaiból? ggbbreeed_ati írta:A sablon és kiismerhető Vini és még csak 18!!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. február 8., péntek 16:35
szerinted nem lehetne 4 perc 18 másodpercet összevágni a be nem jött megmozdulásaiból? ggbbreeed_ati írta:A sablon és kiismerhető Vini és még csak 18!!
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. február 8., péntek 16:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 7., csütörtök 21:09
Hegyinek mindenre feláll ami brazilRealAsensio írta: Mindenki felfigyelt ra, meg a Hegyi is dicserte, az meg nagy szo
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 7., csütörtök 20:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 7., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 7., csütörtök 20:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. február 7., csütörtök 19:47
megye 4 től kezdve már ez a kifogás bocs nem hallottalak bocs nem láttalak simán csak önző volt. elvitte a hév.Amikor nem adta le Kroosnak, akkor is mutatta utána, hogy nem látta, nem azért nem adta, mert önző.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. február 7., csütörtök 19:33
Hát persze, mikor itt volt CR akkor is ez volt a szöveg, hogy most pedig de kilehetett volna tömni őket, csak...Kerlon írta:Tegnap egy CR 3-at pakolt volna el a helyében.
Robben ezt csinálta egész pályafutása alatt, mégse tudták általában megállítani. De amúgy szélről nem tudom mit kéne, húzza meg mint egy vonalszélső és adja be? Arra ott van Bale akinek kb ennyiből állt a játéka tegnap.Kerlon írta:Illetve szerintem kezd nagyon kiismerhetően befelé, visszatologatva behúzni.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem