ez valami fekete humor? nem túl jól időzített.Szerintem a Cardiff city még ölne érte
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem a Cardiff city még ölne értekodo írta:Marketingerteke amugy még valami emlitesre melto?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
83% of the Ligue 1 salaries revealed by L'Équipe are false /lfp.fr/
https://www.lfp.fr/corporate/article/sa ... la-lfp.htm
https://www.lfp.fr/corporate/article/sa ... la-lfp.htm
Marketingerteke amugy még valami emlitesre melto?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
gereth.
Hatalmas tulelo ez az ember, a Real Madrid legjobban fizetett jatekosa... komolyan mar azzal is jol jarnank, ha ingyen elengednenk.
Hatalmas tulelo ez az ember, a Real Madrid legjobban fizetett jatekosa... komolyan mar azzal is jol jarnank, ha ingyen elengednenk.
Ezért károgok már évek óta. Persze ez senkit nem zavar.Süti írta:Bale
Szertárosnak többet adnék mint neki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
hol vannak a kínai fizuk? bőven ékelődne be pár fizu ebbe a "top10"be
- Süti
Bale
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
goal.com
pl. Bale, Alexis, Özil a dupla nulla teljesítményre szépen lehúzza a klubját.
Azért vannak itt is összegek...Top 10: Football's highest earners (before tax)
Position. Club. Monthly wage
1. Messi - Barcelona - €8.3m
2. Ronaldo - Juventus - €4.7m
3. Griezmann - Atletico Madrid - €3.3m
4. Neymar - PSG - €3.06m
5. Suarez - Barcelona - €2.9m
6. Bale - Real Madrid - €2.5m
7. Coutinho - Barcelona - €2.3m
8. Alexis - Man Utd - €2.28m
9. Mbappe - PSG - €1.73m
10. Ozil - Arsenal - €1.6m
pl. Bale, Alexis, Özil a dupla nulla teljesítményre szépen lehúzza a klubját.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
És valaki elhiszi, hogy ezt ők szabályos keretek között tudják teljesíteni!Csabi írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... an-2682937
nem gyenge összegek, mondjuk az hogy mbappe 20 milliót keres bruttóban kicsit kemény. meg cserekapusnak a 9 milliós fizetés is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... an-2682937
nem gyenge összegek, mondjuk az hogy mbappe 20 milliót keres bruttóban kicsit kemény. meg cserekapusnak a 9 milliós fizetés is.
- RealMadridFanatic
Neee, pedig már el is felejtettem a bohócot, a nagy "Döntés"-sel. Atyaég, de szánalmas volt. Hazard ennél sokkal érettebb.
Amúgy az, hogy meghozott egy döntést nem feltétlen jelent hosszabbítást. Ha a Real nem is érdeklődik nyáron (komolyan gondolja ezt bárki is?), akkor is lennének kérői, és ha komoly címet akar még nyerni, akkor érdemes lehet mindenképpen váltania. A mostani Chelsea nem úgy néz ki, mint ami 1-2 éven belül tűzközelben lesz, a City és 'Pool is előrébb jár, nemzetközi szinten meg bőven van olyan csapat, amelyik a legtöbb esetben kiütné a kékeket az aktuális sorozatból.
Az is esélyes azért, hogy megy az egyeztetés a háttérben, Ő valószínűleg pontosan tudja, hogy a Madrid rámegy-e nyáron, vagy meddig képes elmenni érte.
Sarri is már elengedte lényegében a nyilatkozataival. Nem lesz itt nagy hercehurca, de a lapokat addig is el kell adni.
Amúgy az, hogy meghozott egy döntést nem feltétlen jelent hosszabbítást. Ha a Real nem is érdeklődik nyáron (komolyan gondolja ezt bárki is?), akkor is lennének kérői, és ha komoly címet akar még nyerni, akkor érdemes lehet mindenképpen váltania. A mostani Chelsea nem úgy néz ki, mint ami 1-2 éven belül tűzközelben lesz, a City és 'Pool is előrébb jár, nemzetközi szinten meg bőven van olyan csapat, amelyik a legtöbb esetben kiütné a kékeket az aktuális sorozatból.
Az is esélyes azért, hogy megy az egyeztetés a háttérben, Ő valószínűleg pontosan tudja, hogy a Madrid rámegy-e nyáron, vagy meddig képes elmenni érte.
Sarri is már elengedte lényegében a nyilatkozataival. Nem lesz itt nagy hercehurca, de a lapokat addig is el kell adni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Mester77
dannen írta:Cesc Fábregas in @ElLarguero: "If Hazard has said that he already made his decision, then it’s because has decided to renew with Chelsea"
kezd mar kicsit griezmannos lenni a story. alig varom, hogy lezaruljon, igy vagy ugy.
Nekem is pont ez jutott eszembe valamelyik nap róla
Csak nehogy a vége is az legyen
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Értelek Blanco de pusztán a fizikai adottsagok miatt sztem kijelenteni ezt kicsit túlzó. Persze Mbappe karrierje eddig álomszerű, de kérdés kié lesz a nagyobb. De ez nem csak rá igaz, akár Vinicius is lehet jobb mert ha a francia nem fog váltani időben akkor klubszinten sok jót nem nézek ki a tucatnyi francia eemen kívül. Azt meg ha nem kiscsapatban nyered, nem számít.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Magas labda, nem mondok semmit. Nézz tőle pár meccset, azt ajánlom.Yazid írta:Nekem ziro már megbukott hogy a sztárja gündogan, bocsi
Kerlon: az is tehetséges gyerek, meglepően jó a labda kontrollja.
Nem illik.
- BlancoMark
Fizikalisan Mbappe mar 18-19 evesen egy tokeletes “prototipus” volt, pont olyan ami ebbe a fociba kell. Ez a srac nekem inkabb nez ki egy labdazsonglornek, mint egy robotnak ami ma kell. De persze csak abbol a par videobol tudok itelni amit lattam rola, es elnezve a francia eddigi brutalis szamait es karrierjet, nem volt nagy felelosseg kijelenteni, hogy a portugal nem viszi addig mint Mbappe.Realista24 írta:Miért?BlancoMark írta:Ugyes srac, de nyilvan hatalmas tulzas az Mbappes hasonlat.
Nagyon rossz példa, Gündogan hatalmas nagy penge.Yazid írta:Nekem ziro már megbukott hogy a sztárja gündogan, bocsi
Nekem egyelőre nem tűnik olyan jónak, de majd kiderül. Franciáktól sokkal inkább a lille-i Pepe, aki most nagyon jól játszik.ziro4vr írta:Jó a fizikuma, gyors, ezt mondtam. Esze nem sok és a technika se fullos, de egy Manét ki lehet belőle hozni, manapség már az is jónak számít.Kerlon írta:Jajj megnéztem ziro Sarrját is, hát bukott az eyetesten és ziro respectje is esett vagy 100-at. Gyors négernek tűnik, aztán jó napot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nekem ziro már megbukott hogy a sztárja gündogan, bocsi
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó a fizikuma, gyors, ezt mondtam. Esze nem sok és a technika se fullos, de egy Manét ki lehet belőle hozni, manapség már az is jónak számít.Kerlon írta:Jajj megnéztem ziro Sarrját is, hát bukott az eyetesten és ziro respectje is esett vagy 100-at. Gyors négernek tűnik, aztán jó napot.
Nem illik.
Igazából minősíthetjük úgy is.
K
K