Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Tegnapi Bayern meccsen Ribéry valami eszméletlenül játszott, simán megérdemli az aranybogyót, ha így nyomja tovább. Kár, hogy nem a Real-ba játszik
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Madridban ütjük őket ebben biztos vagyok.El Unico írta:Talán optimista vagyok kissé... és belém fogtok kötni,de én azt mondom,minimum 4 ponttal fogunk gazdagodni. Egy kis szerencsével oda-vissza megverhetjük őket,és az Eurépa Liga felé lökjük őket.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Talán optimista vagyok kissé... és belém fogtok kötni,de én azt mondom,minimum 4 ponttal fogunk gazdagodni. Egy kis szerencsével oda-vissza megverhetjük őket,és az Eurépa Liga felé lökjük őket.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A 4 ponttal én is maximálisan elégedett lennék. A Juve most ugye győzelmi kényszerben van, és 2 vereséggel már nem a saját kezében lesz a sorsuk, úgyhogy én egy nagyon összeszedett koncentrált Juvét várok, főleg annak a fényében, hogy mi vagyunk az ellenfél, mert ez ugye minden csapatot fölspanol. Kérdés, hogy mi mennyire lendülünk formába és mennyit akarunk tartalékolni a bajnoki meccsekre. Ezek a meccsek mindkét csapat számára jó erőfelmérők lesznek, én nagyon várom őket.___Samy___ írta:nem tudom még hol, de nagyon régen hallottam egy olyan "mondást", hogy a juve az egyetlen csapat, amely bármikor meg tudja verni a realt, szóval én is tartok tőlük, főleg annak a függvényében, hogy még sem álltunk össze teljesen, csak hoztuk a kötelezőtettől a Juvétól nagyon komolyan tartani kell.
de én 4 pontot mondanék a 2 meccsből így első körben
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A tippem:
Két iksz, nézhetetlen meccsek, Juventus kiesés az EL-be.
Két iksz, nézhetetlen meccsek, Juventus kiesés az EL-be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Én pontosztozkodást várok. Vagy oda vissza X vagy mindkét csapat nyeri a hazait. A Juvénak most már muszáj lesz győznie...
- ___Samy___
nem tudom még hol, de nagyon régen hallottam egy olyan "mondást", hogy a juve az egyetlen csapat, amely bármikor meg tudja verni a realt, szóval én is tartok tőlük, főleg annak a függvényében, hogy még sem álltunk össze teljesen, csak hoztuk a kötelezőtettől a Juvétól nagyon komolyan tartani kell.
de én 4 pontot mondanék a 2 meccsből így első körben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jogos büntető volt, minden sajtó egyetértett benne. Meg ugye, látható is volt. Nem értem Mancinit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
amúgy a juve 11esen mi a vitatni való? mancininek nem nagyon tetszett kassai itélete, szerintem teljesen jogos volta büntető
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Egész jól be lett árazva tegnap a City.
Boateng kiállításáért kár, de azt ott be kellett vállalni. Amúgy tetszett a csapat játéka. Volt benn Guardiolás és Juppos elem is bőven. Egyedül Rafinha jelenléte idegesít, de Martinezék visszatérésével ez is meg fog oldódni azt hiszem.
Götze pedig egyrészt a rotáció miatt fog beleférni az egyenletbe, másrészt pedig őt azért a jövő emberének kell még tekinteni. Ha a Robben Ribéry páros már kicsit kiöregszik akkor mögöttük ott kopogtat Thiago Götze Müller Shaqiri. Nem rossz kilátások.
Boateng kiállításáért kár, de azt ott be kellett vállalni. Amúgy tetszett a csapat játéka. Volt benn Guardiolás és Juppos elem is bőven. Egyedül Rafinha jelenléte idegesít, de Martinezék visszatérésével ez is meg fog oldódni azt hiszem.
Götze pedig egyrészt a rotáció miatt fog beleférni az egyenletbe, másrészt pedig őt azért a jövő emberének kell még tekinteni. Ha a Robben Ribéry páros már kicsit kiöregszik akkor mögöttük ott kopogtat Thiago Götze Müller Shaqiri. Nem rossz kilátások.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Ezért kár volt Vidalnak a Juvéban maradnia...
Hülye vagy? 3 pont? Ha 0 ponttal és -4es gólkülönbséggel megússzuk tőlem be is fejezhetjük az idényt, mert úgyis a csúcson kell abbahagyni...minek tovább?petiamadridista írta:ettől a Juvétól nagyon komolyan tartani kell.
Most veszettek lesznek, mert nyomás lesz rajtuk.
Beállnak majd bekkelni, 11 emberrel, megölik a Madrid játékát...
Kegyetlenül durva meccs lesz..
Jelenleg maximum egy heroikus győzelmet tudok csak elképzelni Real oldalról, azaz max 3 pontot.. (2 meccsen) De mondom, heroikus 3 pontot. Igazából az egész mérkőzés úgy lenne nagyszerű, ha mondjuk Iscót felrúgnák a meccs elején, jó 20 méterrel a kaputól, és Cronaldo azt bevágná. Kb ennyi a sansz..
Szal.. max 3 pontot..Többet nem várok..
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem tartok tőlük annyira,mert győzelmi kényszer alatt lesznek,ha nem akarnak kiesni a csoportból.Akkor meg nem állhatnak be csak bekkelni...ettől a Juvétól nagyon komolyan tartani kell.
A catanaccio,és csak az egyedül,úgytünik nem életképes már...hiába a beton kp ha a kreativ támadójáték hiányzik.
Ami miatt nekünk nehéz lesz,az a feszített program,két meccs között ott a classico,meg a kötelezők,amit hozni kellene ha akarunk valamit a bajnokságban...
Otthon sztm negverjük a juvet,torinoban meg jók leszünk egy X-re...az 4 pont az nekünk nagyon ok...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ettől a Juvétól nagyon komolyan tartani kell.
Jelenleg maximum egy heroikus győzelmet tudok csak elképzelni Real oldalról, azaz max 3 pontot.. (2 meccsen) De mondom, heroikus 3 pontot. Igazából az egész mérkőzés úgy lenne nagyszerű, ha mondjuk Iscót felrúgnák a meccs elején, jó 20 méterrel a kaputól, és Cronaldo azt bevágná. Kb ennyi a sansz..
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nagyon adnám.Contééknak meg kinézhet az európaliga, ha ellenünk meg maximum 1 egységnyi pontot szereznek, akkor meg pláne, a törökök oda-vissza a dánokat és voálá..
Juve ellen meg tegyük csak oda a csontot 4 pont előny ide vagy oda. Presztízs jelleggel bíró meccs, volna amit törleszteni feléjük.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez oké, de rafinha mit keres ott?GT37 írta: A Bayern viszont tényleg nagyon durván tolta, barçás elemek, gyors passzok, de megmaradtak az ívelgetések és a villámgyorsan felépített támadások is, a Ribéry-Robben páros meg még mindig brutál.
arra leszek kíváncsi götze hogy fog beférni az egyenletbe
Nem illik.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Contééknak meg kinézhet az európaliga, ha ellenünk meg maximum 1 egységnyi pontot szereznek, akkor meg pláne, a törökök oda-vissza a dánokat és voálá..
milyen csinos lenne. :Đ :Đ
milyen csinos lenne. :Đ :Đ
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Galacticos
ez oké, de ha ott hagynak és észreveszed hogy kapura tör a csatár akkor nem állok ott és csípőre tett kézzel végignézem azt ahogy kicselezik a kapusomat és begurítják üres kapura. a minimum lett volna hogy visszapsrintel és mutatja hogy bocs, elbasztam.R.M.C.F írta:.A védő nehéz helyzetben van,mert a támadó kivülről helyezkedik és nem látja a mozgását,az indulását.....
na mindegy. nálam a forduló gólja cé második feje után.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ugyanezt a szélre kihúzódós szélről lesvonalon befelé mozduló támadómozgást láttuk a barcánál is...majd ment az ütempassz.A védő nehéz helyzetben van,mert a támadó kivülről helyezkedik és nem látja a mozgását,az indulását.....
pepnek csórinak nem sok találmánya van,de ezt adom.
pepnek csórinak nem sok találmánya van,de ezt adom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
jó oké szép volt.R.M.C.F írta:Müller gólját odaadom Guardiolának.....ez onnan való,ami jó az jó,függetlenül attól,hogy életem legtúlértékeltebb edzője.
de láttad hogy mit csinált clichy? ott állt mutogatott eszébe se jutott hogy legalább fusson müller után, oké nem lett volna esélye utolérni de sokkal nehezebb úgy befejezni egy ilyet hogy ott sprintelnek rád.
úgy kellett volna neki mint az eb-n ramosnak amikor balo szerelte.