még akkor sem keresett volna többet nála.hogy elmondhassa jobban keres Messinél. 34 éves.
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo
Igen ez így van.Realista24 írta:Legalább van mire, ott meg még a Cé hatás sem hozta meg az eredményét.p.csabi1 írta:Ez a tegnapi meccs annyiból jó volt,hogy még a Real mostani keretét is odamerném állítani a Juventusé mellé.
Itt kéremszépen olyan játékosok vannak még mindig, hogy a Juventus csak álmodhat ilyenekről.
Csak sajnos nálunk nagy lett az arc,meg lusták lettek a fiúk a sok BL cím után.
Mindenesetre benne van még hogy továbbmennek.
De ez a mutogatás ez nagyon gáz volt tőle szerintem is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Legalább van mire, ott meg még a Cé hatás sem hozta meg az eredményét.p.csabi1 írta:Ez a tegnapi meccs annyiból jó volt,hogy még a Real mostani keretét is odamerném állítani a Juventusé mellé.
Itt kéremszépen olyan játékosok vannak még mindig, hogy a Juventus csak álmodhat ilyenekről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez a tegnapi meccs annyiból jó volt,hogy még a Real mostani keretét is odamerném állítani a Juventusé mellé.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem értem.
Perez miért nézte be Zizout.
Szerintem jó volt a viszony köztük.
Legalábbis úgy tűnt. Az öreg eléggé megzuhant amikor ZZ bejelentette h most vége.
Perez miért nézte be Zizout.
Szerintem jó volt a viszony köztük.
Legalábbis úgy tűnt. Az öreg eléggé megzuhant amikor ZZ bejelentette h most vége.
Mondjuk azok után, hogy az adóügye miatt is a klubra mutogatott, biztos nem dobtam volna meg 1 évvel a hosszabbítása után nettó 10+ millióval a gázsiját, hogy elmondhassa jobban keres Messinél. 34 éves.
Köszönjük jó volt ez így, most ő is láthatja mekkora tényező európában az új családja.
Örök hála és legenda, de ezt most nem Perez nézte be kettejük közül.
Perez Zidanet nézte be csúnyán, azért lehet haragudni, ez a visszaesésünk egy fő (amúgy természetes) oka. A kis kopasznak kellett volna szabad kezet adni mindenben.
Köszönjük jó volt ez így, most ő is láthatja mekkora tényező európában az új családja.
Örök hála és legenda, de ezt most nem Perez nézte be kettejük közül.
Perez Zidanet nézte be csúnyán, azért lehet haragudni, ez a visszaesésünk egy fő (amúgy természetes) oka. A kis kopasznak kellett volna szabad kezet adni mindenben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy párszor már említettem, nem Pérez a döntéshozó, bármennyire is rá akarjátok húzni a vizes lepedőtpheco írta:Csak Perez miatt lepett ZZ is. Ha meg igaz a fizuemeleses sztori is, akkor plane hibas Perez is.Kerlon írta:Pff mennyire haragudhatott meg Perezre a kis egója, ha R24 felvázolt helyzete mellett bevállalta a Juve-t ahelyett, hogy elfogadta volna a kifutó szerepét Madridban.
Rettentő szánalmas szerintem egy ennyire profi embertől az a viselkedés, amit a BL döntő óta művel. Mindig is el fogom ismerni, amit értünk tett, de erre most mondhatni rászolgált.
Real Madrid > Cristiano
Iden egyebkent valoszinuleg meg nem jar rosszul Ce, fixen bajnok lesz, a Real meg lehet kupa nelkul marad. Raadasul sok hater szemeben jofiu es jo jatekos lett, miota eligazolt
Tul kell lepni ezen, de en Perezre jobban haragszom ebben a sztoriban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez még itt oké volt, de hogy meccs után is ezt nyomta, civilben...az már gáz.lestat írta:https://mobile.twitter.com/RM_Pictures/ ... 64/photo/1
Ment a fricska a matraceknak (5bl cime van btw)
De imadom ezt a kecsket
https://www.marca.com/en/football/spani ... b4636.html
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak Perez miatt lepett ZZ is. Ha meg igaz a fizuemeleses sztori is, akkor plane hibas Perez is.Kerlon írta:Pff mennyire haragudhatott meg Perezre a kis egója, ha R24 felvázolt helyzete mellett bevállalta a Juve-t ahelyett, hogy elfogadta volna a kifutó szerepét Madridban.
Rettentő szánalmas szerintem egy ennyire profi embertől az a viselkedés, amit a BL döntő óta művel. Mindig is el fogom ismerni, amit értünk tett, de erre most mondhatni rászolgált.
Real Madrid > Cristiano
Iden egyebkent valoszinuleg meg nem jar rosszul Ce, fixen bajnok lesz, a Real meg lehet kupa nelkul marad. Raadasul sok hater szemeben jofiu es jo jatekos lett, miota eligazolt
Tul kell lepni ezen, de en Perezre jobban haragszom ebben a sztoriban.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Hát nálam ez a mutogatás a szánalmas kategóriába esik. Teljesen mindegy, hogy milyen mezben történik.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Mester77
Az utolsó sorod mindenkire áll!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Pff mennyire haragudhatott meg Perezre a kis egója, ha R24 felvázolt helyzete mellett bevállalta a Juve-t ahelyett, hogy elfogadta volna a kifutó szerepét Madridban.
Real Madrid > Cristiano
Real Madrid > Cristiano
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mi itt sokaknak a baja. Vagyis részben értem.
De szerintetek nem tudta Cé, hogy visszalépés a Juve? Sorozatban nyolcadszor lesznek bajnokok, a BL-ben viszont rendre alulmaradtak, úgy gondolta, hogy utolsó erejét összekaparva megpróbálja ezen átlendíteni az olaszokat.
Hogy sikerül-e vagy sem, az majd kiderül a visszavágón. 2 gól nem sok, főleg, ha olyan hentelést fog végezni az Atma, amilyet szokott. Bőven benne van a szabi, tizi, piros.
Voltunk már mi is tanácstalan helyzetben az Atma ellen Cével, meg hengereltünk is ellenük. Kb. ez az első igazi erőpróbájuk idén, ezért is jó szerintem, hogy mi most háromszor meccselünk a Barcával és közben a fáradhatatlan Ajaxot kaptuk.
De persze közben lehet háborogni a Girona elleni vereség miatt de talán most már megértik páran, hogy mit jelentett az elmúlt hetek sorozata, amit megcsináltak a srácok.
Értem én, hogy legszebb öröm a káröröm, de semmi váratlan nem történt eddig. Semmi olyan, amire ne lett volna 80%-os esély. Fossa a gólokat az olaszoknál, a BL-ben meg nyilván kijön a csapattársak minősége és a taktika. Szerintem adott magának és a koncepciónak két évet, aztán kalapkabát.
Azt hitték, hogy ha odamegy Cé, azzal magával viszi azt a szellemiséget, amit a Real Madrid kialakított maga körül a BL-ben, hogy nem tud kikapni. De nem csak Cén múlt ez, nagyon nem. Ezt tudta a klub, és Cé is.
Nézzétek meg a keretet, hátul ott van Ramos és Varane. Középen a CKM, elől olyan társa volt, mint Karim, és néha Bale is magára talált. Hol láttok ilyet a Juvéban? Jó a védőpárosuk, szó se róla, de csak a videóbírónak köszönhetik, hogy nem lett előbb 1-0. Ramos és Varane oda-vissza elrakja azt a védelmet.
Mandzu öreg harcos, de már nem tud annyit hozzátenni, mint kéne szerintem. Neki el kellett volna jönni hozzánk Középen azt sem tudom ki van, nemhogy egy Aranylabda kalibert említsek. Dybala talán egy centivel nem jobb, mint Isco. És akkor itt tudok ráfűzni a Casemiro vonalra ismét, hogy itt egy marék szotyiért el lenne adva, a Juve meg lehet ölne is érte.
Na mindegy, befejezem, így is túl sokat írtam már, ahhoz képest, hogy nem érdekel
De szerintetek nem tudta Cé, hogy visszalépés a Juve? Sorozatban nyolcadszor lesznek bajnokok, a BL-ben viszont rendre alulmaradtak, úgy gondolta, hogy utolsó erejét összekaparva megpróbálja ezen átlendíteni az olaszokat.
Hogy sikerül-e vagy sem, az majd kiderül a visszavágón. 2 gól nem sok, főleg, ha olyan hentelést fog végezni az Atma, amilyet szokott. Bőven benne van a szabi, tizi, piros.
Voltunk már mi is tanácstalan helyzetben az Atma ellen Cével, meg hengereltünk is ellenük. Kb. ez az első igazi erőpróbájuk idén, ezért is jó szerintem, hogy mi most háromszor meccselünk a Barcával és közben a fáradhatatlan Ajaxot kaptuk.
De persze közben lehet háborogni a Girona elleni vereség miatt de talán most már megértik páran, hogy mit jelentett az elmúlt hetek sorozata, amit megcsináltak a srácok.
Értem én, hogy legszebb öröm a káröröm, de semmi váratlan nem történt eddig. Semmi olyan, amire ne lett volna 80%-os esély. Fossa a gólokat az olaszoknál, a BL-ben meg nyilván kijön a csapattársak minősége és a taktika. Szerintem adott magának és a koncepciónak két évet, aztán kalapkabát.
Azt hitték, hogy ha odamegy Cé, azzal magával viszi azt a szellemiséget, amit a Real Madrid kialakított maga körül a BL-ben, hogy nem tud kikapni. De nem csak Cén múlt ez, nagyon nem. Ezt tudta a klub, és Cé is.
Nézzétek meg a keretet, hátul ott van Ramos és Varane. Középen a CKM, elől olyan társa volt, mint Karim, és néha Bale is magára talált. Hol láttok ilyet a Juvéban? Jó a védőpárosuk, szó se róla, de csak a videóbírónak köszönhetik, hogy nem lett előbb 1-0. Ramos és Varane oda-vissza elrakja azt a védelmet.
Mandzu öreg harcos, de már nem tud annyit hozzátenni, mint kéne szerintem. Neki el kellett volna jönni hozzánk Középen azt sem tudom ki van, nemhogy egy Aranylabda kalibert említsek. Dybala talán egy centivel nem jobb, mint Isco. És akkor itt tudok ráfűzni a Casemiro vonalra ismét, hogy itt egy marék szotyiért el lenne adva, a Juve meg lehet ölne is érte.
Na mindegy, befejezem, így is túl sokat írtam már, ahhoz képest, hogy nem érdekel
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Arrivederci amore
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ugyanmár ne fanboyoskodjatok.Imádom szeretem de egész ősszel savazták a csapatot,hogy nélküle szart sem érünk.Hagy nevessünk már amikor végre kiderül,hogy ő sem tud úgy dominálni a címer nélkül ilyen bentancour félékkel.
Én neki szurkoltam,ugyanakkor a juventus közelsem a szivem csücske így jót nevetek.
Leírtam már korábban ő a visszavonulása után ide akar majd visszajárni királykodni nem pedig a 40ezres allianzba mert a Real Madridos éveire lesz a legbüszkébb akkor is ha valahogy leesik neki egy bl még a juvéban.
Ehhez mondjuk egy okos lépés lett volna tisztességesen elbúcsúzni.
Én neki szurkoltam,ugyanakkor a juventus közelsem a szivem csücske így jót nevetek.
Leírtam már korábban ő a visszavonulása után ide akar majd visszajárni királykodni nem pedig a 40ezres allianzba mert a Real Madridos éveire lesz a legbüszkébb akkor is ha valahogy leesik neki egy bl még a juvéban.
Ehhez mondjuk egy okos lépés lett volna tisztességesen elbúcsúzni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Hát ha a Real hamar kiesik, a Juve meg megnyeri a BLt az igenis CR erdemeit erősíti, a Realét csökkenti.
De ez valszeg már nem így lesz.
Remélem.
De ez valszeg már nem így lesz.
Remélem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha meg a Real kiesik, akkor az Ce erdemeit erositi? Teljesen felesleges igy nezni az egeszet. Akinek az egyik kedvence Ce, az ugyis szorit neki, amig nem a Real ellen lep palyara.petiamadridista írta:Jaja.
Klublegenda. A Realos kiadás.
A Juvésnak pont nem fogok szorítani.
Ha simán kiesnek, úgy néz ettől most nincsenek messze, az meg a Real "nagy család" érdemeit erősíti.
Nem értem, ezen mit nem érteni.
-
Jaja.
Ha simán kiesnek, úgy néz ettől most nincsenek messze, az meg a Real "nagy család" érdemeit erősíti.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha a fiam juve mezben fog rohangálni ugyanúgy oltani fogom akármilyen faszagyereklestat írta:BBeno írta:klublegenda a csavo es igy orulni ellene...
Foleg hogy dzsi az eb donto utan 3 oldalas regenyt irt miert a mi fiunk a faszabb gyerek messinel.
Mondjuk egy benzema-ronaldo osszehasonlitast sosem olvastam tole.
Nem veletlen eddig szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams