Nem meglepő, Kerlon a háttérhatalom embere, ezek a zsidók meg mindig a saját fajtájukat tolják előre az online médiában is.Bernabeu írta:Szerintem jól csinálja CR azt hogy a vele bunkón viselkedőkel arrogáns, másokkal meg egy tiszta szívű igazi barát.Egyik legtöbbet adakozó jótékonykodó sportoló a világon egy igazi példakép akit a zsidók kezében levő média folyamatosan le akar járatni kisebb nagyobb sikerrel.....Még most is sokan annak szurkolnak hogy ne legyen sikeres a Juveba.....hihetetlen ...ha meg maradt volna akkor meg az lett volna a baj hogy elveszi a feltörekvő fiatalok helyét .Már vagy 25 éve a Realnak szurkolok megértem egyet mást de őszintén megundorodtam e klubtól amit leműveltek Raulal,Casillasal stb......ilyent a barca bármennyire nem szeressük de sose csinált igy a legendáival ,méltóképpen elbúcsúztatta őket meg kiállt értük....pedig elvileg mi lennénk az úriemberek klubja. Akár itt a fórumon... egy RMCF akinek minden mondata tanítani való lett volna egy igazi fociszakértő...ki lett tiltva innen sajnos...és ilyenek meg mint a Kerlon akinek legtöbb hozászolásából süt a gyűlölet meg a hozzá nem értés moderátorok lesznek
RMCF megismerte az igazságot, azért kellett mennie.