Ennek amúgy semmi értelme. Jobb lett volna ha ő is a farkát mutogatja ilyen logikátlan nyilatkozat helyett.babaking írta:
ezt a vergödést matracéktól
Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ezt a vergödést matracéktól
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ___Samy___
Szerintem be kéne zárni ezt a topicot egy időre, míg csillapodnak a kedélyek. Túl sokat foglalkoztok vele meg mindig. Elment, dolgozzuk fel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Az senkinek nem jutott még az eszében, hogy a közösségi oldalakon lévő megnyilvánulásai arra szolgálnak, hogy biztassa a csapattársait, erősítse őket és a csapatszellemet, hogy megpróbálja azt a pozitív, győztes mentalitást elültetni bennük, ami őt annyira erőssé és elpusztíthatatlanná teszi?Kerlon írta:Az egész tolom a Juves haverokat meg a Juve témát a közösségi oldalakon pont arra utal, hogy mennyire jó neki és ezt meg akarja mutatni. Ilyet a sértődött exek szoktak csinálni. "Nesze, jó nekem mással is" Közben mivel foglalkozol? Hát az exszeddel még mindig...dzsi91 írta:Továbbra sem érzem a kémiát a juventus és ronaldo között. Mindenki végzi a saját dolgát és ennyi.Ronaldo úgy mozog,úgy játszik mintha a Realban lenne a juventus meg ugyanúgy mozog és játszik mintha higuain lenne a csatár.
Céronaldo maga volt a Real Madrid.Azt a mezt neki találták ki. Ez a juve story nekem egy erőltetett érdek házasságnak tűnik.Ti tegyetek mégnagyobbá és én naggyá teszlek benneteket.
Nem azt mondom,hogy nem nyerhetnek bl-t és nem lesz ott is legenda de én nem hiszem,hogy jól érzi magát ott akár mi is van lekomunikálva. Ő akkor él igazán ha feszkó van körülötte és mutathatja a fakkot meg az 5ösöket a wandában. Tegnap a meccs utáni arckifejezése inkáb volt nekem ilyen “ezt nem hiszem el” dolog mint amit nálunk csinált 1-1 rossz eredménynél.
Megfogom nézni a wolfsburg elleni visszavágónkat csak hogy összehasonlítsam ennek a meccsnek a visszavágójával. Emlékszem,hogy akkor teljesen önkívületi állapotban volt már a bl himnusznál. Kiváncsi vagyok itt milyen lesz ahhoz képest.
Az egész tolom a Juves haverokat meg a Juve témát a közösségi oldalakon pont arra utal, hogy mennyire jó neki és ezt meg akarja mutatni. Ilyet a sértődött exek szoktak csinálni. "Nesze, jó nekem mással is" Közben mivel foglalkozol? Hát az exszeddel még mindig...dzsi91 írta:Továbbra sem érzem a kémiát a juventus és ronaldo között. Mindenki végzi a saját dolgát és ennyi.Ronaldo úgy mozog,úgy játszik mintha a Realban lenne a juventus meg ugyanúgy mozog és játszik mintha higuain lenne a csatár.
Céronaldo maga volt a Real Madrid.Azt a mezt neki találták ki. Ez a juve story nekem egy erőltetett érdek házasságnak tűnik.Ti tegyetek mégnagyobbá és én naggyá teszlek benneteket.
Nem azt mondom,hogy nem nyerhetnek bl-t és nem lesz ott is legenda de én nem hiszem,hogy jól érzi magát ott akár mi is van lekomunikálva. Ő akkor él igazán ha feszkó van körülötte és mutathatja a fakkot meg az 5ösöket a wandában. Tegnap a meccs utáni arckifejezése inkáb volt nekem ilyen “ezt nem hiszem el” dolog mint amit nálunk csinált 1-1 rossz eredménynél.
Megfogom nézni a wolfsburg elleni visszavágónkat csak hogy összehasonlítsam ennek a meccsnek a visszavágójával. Emlékszem,hogy akkor teljesen önkívületi állapotban volt már a bl himnusznál. Kiváncsi vagyok itt milyen lesz ahhoz képest.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont azt néztem én is...olyan feje volt, hogy te jó ég, kikkel vagyok körülvéve?dzsi91 írta: Tegnap a meccs utáni arckifejezése inkáb volt nekem ilyen “ezt nem hiszem el” dolog mint amit nálunk csinált 1-1 rossz eredménynél.
Életem egyik legjobb élménye, amit élőben láttam.dzsi91 írta: Megfogom nézni a wolfsburg elleni visszavágónkat csak hogy összehasonlítsam ennek a meccsnek a visszavágójával. Emlékszem,hogy akkor teljesen önkívületi állapotban volt már a bl himnusznál. Kiváncsi vagyok itt milyen lesz ahhoz képest.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Továbbra sem érzem a kémiát a juventus és ronaldo között. Mindenki végzi a saját dolgát és ennyi.Ronaldo úgy mozog,úgy játszik mintha a Realban lenne a juventus meg ugyanúgy mozog és játszik mintha higuain lenne a csatár.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Elmondtam, hogy az ilyenek nálam Real mezben sem voltak menők (pl. amikor a Klub VB címet simítgatta a kiállítása után), most se azok. Lehet ezért védeni, mert nálatok úgy látszik ez belefér, de nekem nem jön be.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
nem egy toni kroosról van szó aki csendben hazakullog bármilyen provokációra, (bár lehet még ő sem hagyta volna magát). sosem volt ilyen. párszor már bizonyította nem történt semmi új tegnap sem.
- dzsi91
Szerintem a mutogatás meccsen menő volt. Azért a zakó után tényleg cink tovább mutogatni. Csendben haza kell kullogni és készülni a visszavágóra.
- Mester77
Ezt a mutogatást nem kell túlgondolni. Nem először csinál ilyet, volt már rá példa más esetben is.
Én a jelenlegit annak tudom, be, h érezte, h elég kevés amit mutatnak, és máshogy még Ő sem tud kiemelkedni ezen az esten és lehet, h a párharc alatt sem, a ‘ticon.
Ez egyfajta pótcselekvés volt. Bàr rég volt már pszichológia, mint köt.szab.vál tárgy, de valami csak ragadt rám
Én a jelenlegit annak tudom, be, h érezte, h elég kevés amit mutatnak, és máshogy még Ő sem tud kiemelkedni ezen az esten és lehet, h a párharc alatt sem, a ‘ticon.
Ez egyfajta pótcselekvés volt. Bàr rég volt már pszichológia, mint köt.szab.vál tárgy, de valami csak ragadt rám
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
még akkor sem keresett volna többet nála.hogy elmondhassa jobban keres Messinél. 34 éves.
Igen ez így van.Realista24 írta:Legalább van mire, ott meg még a Cé hatás sem hozta meg az eredményét.p.csabi1 írta:Ez a tegnapi meccs annyiból jó volt,hogy még a Real mostani keretét is odamerném állítani a Juventusé mellé.
Itt kéremszépen olyan játékosok vannak még mindig, hogy a Juventus csak álmodhat ilyenekről.
Csak sajnos nálunk nagy lett az arc,meg lusták lettek a fiúk a sok BL cím után.
Mindenesetre benne van még hogy továbbmennek.
De ez a mutogatás ez nagyon gáz volt tőle szerintem is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legalább van mire, ott meg még a Cé hatás sem hozta meg az eredményét.p.csabi1 írta:Ez a tegnapi meccs annyiból jó volt,hogy még a Real mostani keretét is odamerném állítani a Juventusé mellé.
Itt kéremszépen olyan játékosok vannak még mindig, hogy a Juventus csak álmodhat ilyenekről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez a tegnapi meccs annyiból jó volt,hogy még a Real mostani keretét is odamerném állítani a Juventusé mellé.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem értem.
Perez miért nézte be Zizout.
Szerintem jó volt a viszony köztük.
Legalábbis úgy tűnt. Az öreg eléggé megzuhant amikor ZZ bejelentette h most vége.
Perez miért nézte be Zizout.
Szerintem jó volt a viszony köztük.
Legalábbis úgy tűnt. Az öreg eléggé megzuhant amikor ZZ bejelentette h most vége.
Mondjuk azok után, hogy az adóügye miatt is a klubra mutogatott, biztos nem dobtam volna meg 1 évvel a hosszabbítása után nettó 10+ millióval a gázsiját, hogy elmondhassa jobban keres Messinél. 34 éves.
Köszönjük jó volt ez így, most ő is láthatja mekkora tényező európában az új családja.
Örök hála és legenda, de ezt most nem Perez nézte be kettejük közül.
Perez Zidanet nézte be csúnyán, azért lehet haragudni, ez a visszaesésünk egy fő (amúgy természetes) oka. A kis kopasznak kellett volna szabad kezet adni mindenben.
Köszönjük jó volt ez így, most ő is láthatja mekkora tényező európában az új családja.
Örök hála és legenda, de ezt most nem Perez nézte be kettejük közül.
Perez Zidanet nézte be csúnyán, azért lehet haragudni, ez a visszaesésünk egy fő (amúgy természetes) oka. A kis kopasznak kellett volna szabad kezet adni mindenben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy párszor már említettem, nem Pérez a döntéshozó, bármennyire is rá akarjátok húzni a vizes lepedőtpheco írta:Csak Perez miatt lepett ZZ is. Ha meg igaz a fizuemeleses sztori is, akkor plane hibas Perez is.Kerlon írta:Pff mennyire haragudhatott meg Perezre a kis egója, ha R24 felvázolt helyzete mellett bevállalta a Juve-t ahelyett, hogy elfogadta volna a kifutó szerepét Madridban.
Rettentő szánalmas szerintem egy ennyire profi embertől az a viselkedés, amit a BL döntő óta művel. Mindig is el fogom ismerni, amit értünk tett, de erre most mondhatni rászolgált.
Real Madrid > Cristiano
Iden egyebkent valoszinuleg meg nem jar rosszul Ce, fixen bajnok lesz, a Real meg lehet kupa nelkul marad. Raadasul sok hater szemeben jofiu es jo jatekos lett, miota eligazolt
Tul kell lepni ezen, de en Perezre jobban haragszom ebben a sztoriban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez még itt oké volt, de hogy meccs után is ezt nyomta, civilben...az már gáz.lestat írta:https://mobile.twitter.com/RM_Pictures/ ... 64/photo/1
Ment a fricska a matraceknak (5bl cime van btw)
De imadom ezt a kecsket
https://www.marca.com/en/football/spani ... b4636.html
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak Perez miatt lepett ZZ is. Ha meg igaz a fizuemeleses sztori is, akkor plane hibas Perez is.Kerlon írta:Pff mennyire haragudhatott meg Perezre a kis egója, ha R24 felvázolt helyzete mellett bevállalta a Juve-t ahelyett, hogy elfogadta volna a kifutó szerepét Madridban.
Rettentő szánalmas szerintem egy ennyire profi embertől az a viselkedés, amit a BL döntő óta művel. Mindig is el fogom ismerni, amit értünk tett, de erre most mondhatni rászolgált.
Real Madrid > Cristiano
Iden egyebkent valoszinuleg meg nem jar rosszul Ce, fixen bajnok lesz, a Real meg lehet kupa nelkul marad. Raadasul sok hater szemeben jofiu es jo jatekos lett, miota eligazolt
Tul kell lepni ezen, de en Perezre jobban haragszom ebben a sztoriban.