Na! Gündogan, Vidal, Pogba, Toni Kroos.Csabi írta:Modric meg Macika igazi felüdülés. Illarra elképesztőt robotol. 3 tüdejű Xabi. Közéjük kéne még valaki, aki rohangál fel-le. Erre Casemiro szerintem nem alkalmas, Khedira meg ugye tudjuk. De mondjuk még Khedirával is sokkal biztosabb volt így a csapat, mint amúgy.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Akkor Ikerhez.
Nem, nem volt jó.
1, A Modric eset egyértelmű, nem magyarázom.
2, A "három" bravúr:
első: Nincs mit kifogásolni, jó ütemben remekül mozdult szemben a játékossal. Bravúr a javából.
második: Az ötösön belül 2 azaz két méterről beléfejelik a labdát. Óriási szerencséje van, mert ha bemegy, az egyértelműen az ő gólja. Újra beragadt.
harmadik = kb. második, kifut-visszafut. nem jó.
Le van épülve az emberünk, sajnálom.
Nem, nem volt jó.
1, A Modric eset egyértelmű, nem magyarázom.
2, A "három" bravúr:
első: Nincs mit kifogásolni, jó ütemben remekül mozdult szemben a játékossal. Bravúr a javából.
második: Az ötösön belül 2 azaz két méterről beléfejelik a labdát. Óriási szerencséje van, mert ha bemegy, az egyértelműen az ő gólja. Újra beragadt.
harmadik = kb. második, kifut-visszafut. nem jó.
Le van épülve az emberünk, sajnálom.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Te még foglalkozol az ilyen szeméttel?Victor írta:arról egy szó sincs, hogy az ellenfél di maria lövésénél tisztán kezezett, vagy hogy egy szintén elég kérdéses esetnél nem fújtak nekünk tizenegyest
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
arról egy szó sincs, hogy az ellenfél di maria lövésénél tisztán kezezett, vagy hogy egy szintén elég kérdéses esetnél nem fújtak nekünk tizenegyest
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vagy csak teljesen sötét, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.
Mondjuk Ikernek elég ha kiakasztja a rövidujjas 1-est a kapufára,onnantól gond egy szál se....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Macika most akkor zárd el magad
Ezt a felállást írtam a taktika topicban is, és működni látszik.
Szerintem működne Casemiro, legalábbis az előszezonban jó volt ő elöl is, szerzett vagy 2 gólt, jobban passzol mint Khedira. Legrosszabb esetben a kupában megtudjuk.
Mondjuk ha jól jövünk ki a Juve elleni 2 meccsből, akkor az utolsó 2 csoportmeccsen több lehetőséget kell kapjon a 3 fiatal.
Ezt a felállást írtam a taktika topicban is, és működni látszik.
Szerintem működne Casemiro, legalábbis az előszezonban jó volt ő elöl is, szerzett vagy 2 gólt, jobban passzol mint Khedira. Legrosszabb esetben a kupában megtudjuk.
Mondjuk ha jól jövünk ki a Juve elleni 2 meccsből, akkor az utolsó 2 csoportmeccsen több lehetőséget kell kapjon a 3 fiatal.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Modric meg Macika igazi felüdülés. Illarra elképesztőt robotol. 3 tüdejű Xabi. Közéjük kéne még valaki, aki rohangál fel-le. Erre Casemiro szerintem nem alkalmas, Khedira meg ugye tudjuk. De mondjuk még Khedirával is sokkal biztosabb volt így a csapat, mint amúgy.
- Anthony
Mittudomén, balotellizzenhehe írta:hogy micsináljon?sokkal inkább az kellene hogy flexeljen egy-egy védés után
amúgy sincs mit flekszeljen
nekem sem úgy tűnt, hogy na most akkor odaállok és bebizonyítom, hogy én vagyok casillas, hanem dacból védett, morcosan. diego lopez továbbra is jobb.
A lényeg, hogy nem tetszik az attyityűd.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hogy micsináljon?sokkal inkább az kellene hogy flexeljen egy-egy védés után
amúgy sincs mit flekszeljen
nekem sem úgy tűnt, hogy na most akkor odaállok és bebizonyítom, hogy én vagyok casillas, hanem dacból védett, morcosan. diego lopez továbbra is jobb.
- Anthony
A pozitívum, hogy Ronci vágott két gólt, és hogy a Juve ikszelt megint. Mostmár a két meccsen csak meg kell őrizni valamennyit a 4 pont előnyből
Tényleg mostmár én is ott tartok, hogy üvöltök, amikor Khediránál van a labda...
Viszont Iscot megint bírtam nagyon, az a lefordulás, esernyő pfejj, az ijen játékosokat szeretem, akikhez ragad a labda.
Csak áttérünk mi arra a 433-ra, csak pont nem a dánok ellen volt értelme, habár az is igaz, hogy nem egy Barca ellen kell először kipróbálni egy új felállást á la Mourinho
Nem kaptunk gólt, Varane is visszatért hála az égnek!
Ikerről leírtatok mindent, nekem az nem tetszik benne (és ez már vagy 2 éve így van), hogy abszolút negatív a fickó, örökké morci, lehajtott fejjel sétál a kapu mellé lőtt lasztik után, sokkal inkább az kellene hogy flexeljen egy-egy védés után, adja meg az alaphangulatot a társaknak, legyen egyéniség, vezéregyéniség, igazi csapatkapitány.
Carvajal és Marcelo: az ilyen tipusú és minőségű szélső védők teremtik meg a különbséget egy-egy meccsen, ha ők sérültek/nem játszanak teljesen más a csapat játékának minősége.
Tényleg mostmár én is ott tartok, hogy üvöltök, amikor Khediránál van a labda...
Viszont Iscot megint bírtam nagyon, az a lefordulás, esernyő pfejj, az ijen játékosokat szeretem, akikhez ragad a labda.
Csak áttérünk mi arra a 433-ra, csak pont nem a dánok ellen volt értelme, habár az is igaz, hogy nem egy Barca ellen kell először kipróbálni egy új felállást á la Mourinho
Nem kaptunk gólt, Varane is visszatért hála az égnek!
Ikerről leírtatok mindent, nekem az nem tetszik benne (és ez már vagy 2 éve így van), hogy abszolút negatív a fickó, örökké morci, lehajtott fejjel sétál a kapu mellé lőtt lasztik után, sokkal inkább az kellene hogy flexeljen egy-egy védés után, adja meg az alaphangulatot a társaknak, legyen egyéniség, vezéregyéniség, igazi csapatkapitány.
Carvajal és Marcelo: az ilyen tipusú és minőségű szélső védők teremtik meg a különbséget egy-egy meccsen, ha ők sérültek/nem játszanak teljesen más a csapat játékának minősége.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Illarramendit alig lehetett látni, de mégis futott majd' 13 kilométert
Ha én ennyit bírtam volna futni régen :Đ
Köszönjük a csoportelsőséget a Juvénak, így nyugodtan lehet koncentrálni a klasszikusra, és akár (valamilyen szinten) tartalékolni az otthoni Juve elleni meccsen.
Az idegenbelin persze nyerjünk, ha már egyszer ott leszek
Ha én ennyit bírtam volna futni régen :Đ
Köszönjük a csoportelsőséget a Juvénak, így nyugodtan lehet koncentrálni a klasszikusra, és akár (valamilyen szinten) tartalékolni az otthoni Juve elleni meccsen.
Az idegenbelin persze nyerjünk, ha már egyszer ott leszek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ancelotti nyilatkozatából is látszik, hogy 433-at játszunk, csak nem mindig jön össze
de az irány jó, mondom ezt akkor is, ha tegnap monnyuk ikszelünk.
de az irány jó, mondom ezt akkor is, ha tegnap monnyuk ikszelünk.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ja, amikor pl szögletnél Iker aláfutott a labdának, de csak felsőléc lett belőle az neki köszönhető, ugye?NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!! Ki állt a kapuban?
tudom-tudom, nincs igazam, López se kapott volna.... HÁT DEHOGYNEM!!!
lopez jelenleg jobb, határozottabb, aki meg nem látja az vak vagy elfogult.
jézusom.
leszögezném hogy amit először írtam azt kitöröltem szóval második nekifutásra:
szerinted ma jól védett? a végén volt 2 vagy inkább 3 nagyon szép védése, de aközé is jutott hiba amikor rosszul jött ki, a kapufánál szintén rosszul jött ki. ez például egy olasz csapat ellen -juve- megfogja magát bosszulni.
Vagy csak teljesen sötét, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.
hey-hey-hey!! a különbség az, hogy ők komolyan gondolják, én pedig nem.Boky írta:ez ékes példája, hogy festene ha a sok facebook posztra kommentelő hátrányos helyzetű beszabadulna fórumramiVida írta:NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!! Ki állt a kapuban?
tudom-tudom, nincs igazam, López se kapott volna.... HÁT DEHOGYNEM!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miköztünk pedig az, hogy míg egyikünk okos, aki hülyéskedik, a másik fél hülye, aki okoskodik - na de plííz ne vegyétek személyeskedésnek, ezt teljes mértékben minden utálat vagy neheztelés nélkül csak légyszi vegyétek figyelembe az iróniát (tuuudom, volt időszak, amikor komolyan gondoltam, de eleget bizonyított López mostanában ...csk ne kapna minden meccsen gólt)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miVida 2013. október 3., csütörtök 7:56-kor.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
realbeckham írta:Modric.
Jááááj de odatette San Diego for perzident.
Vagy csak teljesen sötét, amint azt a mellékelt ábra is mutatja.ateeemadrid írta:lopez jelenleg jobb, határozottabb, aki meg nem látja az vak vagy elfogult.
Én mindkettőt kedvelem, de most inkább Lópeznek szorítok, ha már visszajött, legalább védjen, úgyis hatalmas formában van.Simi írta:És rossz látni, hogy két szimpatikus figurát anyáznak itt gyűlöletből a kedvencük miatt. Egyik se szolgált rá erre. Inkább valaki mellett kéne szurkolni, nem pedig valaki ellen.
Viszont nagyon kínos, hogy van 2 világklasszis kapus, és az egyiknek mindig a padon kell csücsülnie.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Modric.NEM KAPTUNK GÓÓLT!!!ki állt a kapuban?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó meccs volt. Az ellenfél nem volt valami acélos...és hát a játék se nagyon akart össze állni. Nem láttam mit is akarnak a fiúk. Iker jól védett, ehhez nem is kell mást hozzá fűzni. Varane és Marcelo komoly plusszt jelent a csapatnak, az ilyen kevésből is látszik. DM ma jól nyomta, megint megcsinálta a rabona passzt, ha egy ilyen formát tartana annak nagyon örülnék.
Benzema kicsit megzuhant...most kellene Roncinak kiállnia és nyilatkozni egy olyant hogy a szurkolóknak biztatni kell minden játékost és nem kritizálni....kivéve ha Khediráról van szó A csávó ma volt mindenhol csak a helyén nem...nem bírom nézni
Benzema kicsit megzuhant...most kellene Roncinak kiállnia és nyilatkozni egy olyant hogy a szurkolóknak biztatni kell minden játékost és nem kritizálni....kivéve ha Khediráról van szó A csávó ma volt mindenhol csak a helyén nem...nem bírom nézni
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Casillas ma jól védett. Volt két hibája, amit López biztos nem követett volna el, de a vége...hmm az a Leverkusen elleni meccset idézte!
Viszont ami b..a a csőröm: di María! Nem lehet, hogy nem is Mourinho, hanem Özil frusztrálta???
Amit nyújtott, az ma egyszerűen zseniális volt! 2 gól+1 assziszt!
Carlito pedig védhetően, de nagyon biztonsági játékos. Egyenlőre...
Khedira: régebben dadogott nála a labda, tavaly sírt. Idén már kereszteket hány és papért kiált! Mit csinál ez az ember? Mikor emelni kell, laposan ad be, mikor bólintani kellene ráfejeli saját vállára oly' sután, hogy az még a járásiban is cseréért kiáltana!
Ez a dán csapat a tavalyi Ajax méltó utódja...
Viszont ami b..a a csőröm: di María! Nem lehet, hogy nem is Mourinho, hanem Özil frusztrálta???
Amit nyújtott, az ma egyszerűen zseniális volt! 2 gól+1 assziszt!
Carlito pedig védhetően, de nagyon biztonsági játékos. Egyenlőre...
Khedira: régebben dadogott nála a labda, tavaly sírt. Idén már kereszteket hány és papért kiált! Mit csinál ez az ember? Mikor emelni kell, laposan ad be, mikor bólintani kellene ráfejeli saját vállára oly' sután, hogy az még a járásiban is cseréért kiáltana!
Ez a dán csapat a tavalyi Ajax méltó utódja...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
CR... 2 meccsen 5 gól... még a végén igazam lesz,amikor nyáron azt írtam,hogy már a csoportkörben meg lesz a 12 gólja